Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 597
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 785
Всъщност дори не е нужно да има някаква конспирация или мафия зад убийството. Достатъчни са фактите,  че в момента тече европредседателството на БГ, за пореден път от ЕС ни казаха, че не се прави нищо за борбата против мафията и корупцията, убийството беше жестоко и показно и общественият натиск  за разкриването му беше голям. Само това е достатъчно да набедят удобния Росен за убиец, за да приключат случая по бързата процедура и всички да са доволни.

# 1 786
Мисля, че МВР ни дължи разкриване на МОТИВИТЕ на това престъпление, завършило с 7 трупа.

# 1 787
На полицията версията ви се струва скалъпена, но вашите са логични и подкрепени с факти?

Съгласна съм с Жаве, че на мен ревността ми издиша като мотив, да отиде в къщата и да избие 5 човека.

# 1 788
МВР нищо не ни дължи, но да, наистина е много демотивиращо, че поредно убийство, а обстоятелствата са силно съмнителни. Не се чувствам сигурна,че ако не дай Боже се случи нещо, полицията ще ми помогне. Не обвинявам редовите полицаи, но има нещо сбъркано в системата и нещо по веригата се размива и губи

# 1 789
МВР нищо не ни дължи, но да, наистина е много демотивиращо, че поредно убийство, а обстоятелствата са силно съмнителни. Не се чувствам сигурна,че ако не дай Боже се случи нещо, полицията ще ми помогне. Не обвинявам редовите полицаи, но има нещо сбъркано в системата и нещо по веригата се размива и губи
Дали ни дължи? За справка, чл. чл. 2 и 3 от Закон за МВР.

# 1 790

Я пак! МВР ни дължи защита и разкриване на престъпленията. Дотук не видяхме да сме защитени от осъден на 8 г. педофил рецидивист, който си джитка на свобода, а "разкрито престъпление" за мен е такова, по което има влязла в сила осъдителна присъда. Т.е. МВР трябва да действа така, че за задържи заподозрения, а не да го намери убит/самоубит, и да го предаде на съд с достатъчно неопровержими доказателства.

# 1 791
А най-страшното извън трагедията с конкретното семейство, е че по високите етажи цари такава потресаваща некомпетентност, че дори една прилична версия без половин метрови бели конци не могат да спретнат, а който и да ги е убил, постарал се е поне да позамаже нещата. Кому беше нужно цацаров да плещи за единия куршум в главата - няма конспирация там, чиста проба нахалство и простотия - дремело му е на него кой и как е застрелян. Всеки път, когато го хванат журналисти някъде в крачка говори така - неподготвено, но много арогантно. Смея да твърдя, че ако той не беше изтърсил това, изобщо нямаше да се заговори масово за организирано убийство и т.н. версии - най-малкото, защото според мен телата са местени и е чистено и с тази цел - да се намали първоначалния шок от вида на масовата касапница у първите, които ги видят - случайни граждани, поемни лица и т.н., защото при такава гледка бруталността ще е твърде голяма, за да не стане обществено достояние.

Полицията няма версии. Хората си вършат работата. Има еди какви си улики - намират ги и изнасят каквото преценят. Търсят някого и го намират.
Автентичност, приложимост и т.н. е работа на експерти и съд да прецени. Въпросите по приницип ги задава и преценява съдът, а в този случай очевидно дело няма да има.
Версиите ги обявяват няколко човека - главен секретар, прокурор и т.н. - и да, съмнителни са ми. Естествено, че моите също не ми се виждат много сигурни - не съм толкова нагла да твърдя, че щом на мен нещо ми е логично, със сигурност е било баш така. Изнася се някаква информация - виждам противоречие - коментирам го.

# 1 792

Във форума на в. "Сега" потребител с ник Дърто ченге обяснява какво е сбърканото на сегашната система:

Цитат
Какъв ДОИ, какъв ДОР /дело за оперативна разработка/. Оперативните дела се водят с информация, агентура и желание за работа. Сега се залага само на СРС-та които имат 5% ефективност и разпечатки от мобилните оператори за контакти и местоположение на телефона на заподозрения. Агетгурата стана мръсна категория, а обикновен човек да подаде сигнал - абсурд, да си има неприятности после.

# 1 793
Крайно време беше всичко да приключи. Неделя след обед е много удобно време за разкриване на такова престъпление, все пак днес хората са на работа, няма да имат времето да следят новините и да предполагат нови схеми.
За мен това си остава едно битово убийство, извършено от пълен психар без ценностна система.
Единственото, за което още се колебая е дали не е имал съучастник. Имаше версии, че съквартиранта му от Дружба се издирвал във Франция, сега този човек е неизвестен на БГ полиция, така ли?
И как хем е живял във Дружба, хем е бил път от гората до сервиза всеки ден?

# 1 794
  • София
Казваха, че преди години е живял в "Дружба", а преди това в Люлин и Надежда.

# 1 795
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Добре де, пак да се повторя: ами тефтерчето с писаници за изборни бюлетини? Дума повече не се чу за това. Може и да гледам много филми, ама нещо много лесно приключиха нещата.

# 1 796
Чакаме експертиза на кого принадлежи това тефтерче

# 1 797
Наистина ли само от отвъдното може да се получи информация. Тая е писала къде ли не -

[/quote]

Настървените милиционерски булки, по-леко... Финесът и състраданието са ви неприсъщи, но все пак говорите за убита жена.

# 1 798
Аз пък искам да ми отговорят защо беше изнесена информация от Сарафов , че на местопрестъплението е открита ДНК на убиеца ПРЕДИ да намерят вилата и кървавите му дрехи там. Какви ДНК бяха открити от него при убийствата , че го и обявиха ? И как може въоръжен мъж с неясен статут и вероятно без лична карта / защото подмяната на документите стана през 2010 година/ , е ремонтирал коли на граждани в легален автосервиз.
Ако обаче картата му , личната , е издадена през периода 2007, до тази година , си е била валидна.

# 1 799
А да бе, на 01.01 ходил 20 км да пие бира с шефа, като между другото да му каже, че ще отсъства, защото някакъв близък бил умрял. Защото не може да му звънне по телефона..

Общи условия

Активация на акаунт