Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 406
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Сф
И аз искам да знам кой ще понесе отговорност, че издирван престъпник 10 години си живее като бял човек без да се крие особено. Дори 1 година е на същото населено място , където е извършил престъпление.Защо очакват гражданите да ги информират при положение, че очевидно не е търсен активно.Това кметове, домоуправители, районни инспектори..Кой го е прикривал?
Май си впрягат само за тия с европейска заповед за арест. Така си мисля ...а и за тях не са особено активни...засичат по тел и разговори с близки. Иначе ги мързи по адреси да наблюдават и тн.
Някак си ще хвърлят вината върху жертвата натам ми бие..щото издирвания бил тих и кротък.разглеждал си дечица по нета само..ще повърна..

# 2 356
Публикуваха официален час за брифинга - 15.30.

https://www.mvr.bg/press/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0 … 82%D0%B0-10012018

# 2 357
Фокус е пуснало информация, че брифинга ще е в 15,30ч.

# 2 358
И аз искам да знам кой ще понесе отговорност...
Никой. Началника на отдел "Издирване" щял бил да бъде наказан. Как, не е ясно. Няма по-голяма мотивация да мързелуваш и кръшкаш от знанието, че ще ти се размине.
Затова сме в девета глуха, подозирам, че там ще си и останем.

# 2 359
Щяло да има нови разкрития, експертите били избързали

# 2 360
Поне признаха, че са "прекалили малко" с достъпа на журналисти до отцепените райони. Последното инфо е, че е ходил на две мисии в Камбоджа, а не в легион. То куцо, кьораво и сакато можеше да замине на първите мисии през 90-те, нямаше ограничение за възрастта, но пък даваха добри пари.

# 2 361
Хахаха, сега пък в Камбоджа, егати фантазьорите Grinning

# 2 362
 Ето я статията с мисиите https://novavest.bg/2018/01/10/вижте-в-какви-опасни-военни-мисии-се-е-с/

# 2 363
  • Gotham City
Опитвам се да изчета цялата тема, излишно е да казвам, че отнема време, тъй като страниците са наистина много, наваксвам и с материала относно случая, само искам да вметна няколко неща направили ми впечатление и се връщам да чета:
1. След като намериха трупа на Росен изказването на Младен Маринов ми направи впечатление, а именно, че не се знае още какво е оръжието, но тъй като имал опит с оръжие, може да каже, че това е Берета. Тук обаче не се връзва и ще ви кажа кое:
а) Ако трупа му е намерен с огнестрелна рана в слепоочието, то как така оръжието още не е ясно кое е? То най-малкото би трябвало да лежи до трупа.
б) Как от огнестрелна рана се разбира марката на въпросния пистолет? Колкото и да имаш опит с оръжията, това няма как да разбереш от рана.
(Разбира се, по-късно навързаха нещата, казвайки, че оръжието е било в ръката му, но интересно, как при първоначалното изказване не се знаеше какво е то)

2. Шефа на Росен, с който имаше интервю по Бтв. Човека изглеждаше уплашен, разбирам, може да е бил в шок от ситуацията, но някак разказваното от него изглеждаше все едно го измисля на момента и някак несигурно го казва. Ако казаното от него е истина, то защо???

Някой преди доста време (около 30та страница) каза, че нямало как човек с криминално минало да е бил част от Чуждестранния легион. Напротив, точно такива хора биват често взимани там, хора без близки, хора, които нямат какво да губят. Далеч съм от мисълта, че е бил част от легиона обаче.

Направи ми впечатление и неговия съкилийник, че се изказваше много интелигентно и мисълта му течеше супер гладко

Като цяло за мен целия случай ще си остане мистерия и колкото и смешно да звучи, коментара излязал преди около 5 дни по медиите (вероятно е коментиран тук, просто още не съм стигнала до там), че извършителя е син на местен големец ми звучи доста логично

# 2 364
Цитат
Откъде да му вземат съвременна снимка, като се крие и не си е подновявал документите? Да не става дума за някоя кифла с 500 селфита във ФБ?

Никой ли не забеляза разликата във снимките.
Първо пуснаха черно-бяла.
После пуснаха същата снимка, но с нанесени цветове и издължено лице. Тотален фотошоп с цел състаряване на снимания.
Чак след това излезе снимка, която е с ниска резолюция на възрастен човек, сниман от леко в страни и отгоре.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 22:46 от bubanka

# 2 365
Аз мисля, че дори видеозапис на самия разстрел да се публикува публично, пак ще има хора, които ще се усъмнят, че е монтаж. За мен убиецът е този маргинал, който убит или самоубит, никому не е нужен. Ще ме прощава онази дама, която дращеше как 11-годишните сами си го търсели и искаше да го погребва.

# 2 366
На мен Камбоджа не ми звучи невероятно, доста мъже ходиха на такива мисии като наемници - Камбоджа, после Босна през 90-те. Забравени са тези неща вече. Първите години след прехода имаше хаос, безработица, за бивш затворник, лежал за кражба, не е имало много варианти. Парите бяха добри.

Шушолинкова, стига бълва мнения, забранена е поредица от постове във форума. Ще те трийнат, сигурно и това ще е конспирация после.

# 2 367

Направи ми впечатление и неговия съкилийник, че се изказваше много интелигентно и мисълта му течеше супер гладко

На мен ми направи впечатление, че на 5.01 същият беше разнасян от медиите с мнението си, че "обвиняемият" абсолютно бил способен да извърши такова нещо. - http://www.pan.bg/view_article-5-413788-poznajnik-na-angelov-ot- … -na-ubijstvo.html
А на 8.01 същият в живо интервю по скайп се изказа, че не мисли, че бившият му съкилийникът е способен на това. - https://www.youtube.com/watch?v=vYNU9qi_4rc

Въпрос: Кой лъже?

# 2 368
Не се учудвам, че кмета не го "познава" - та нали ако го познаваше, е трябвало да информира полицията, все пак става въпрос за осъден човек. Та този кмет след като не си е свършил работата, за мен е нормално да се прави на "ни чул, ни видял".
Работодателят му и той е в нарушение - назначил човек без трудов договор, затова е гузен и внимава какво казва, че може да си вкара автогол.

# 2 369
Шушолинкова, забранени са последователни публикации от един и същ потребител, цитат от правилата:
Скрит текст:
6. Спамът, флудът и "чатът" са забранени

Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.

Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги, в това число последователни публикации от един и същ потребител, без между тях да има други отговори. При нужда да добавите информация към предишния си отговор, моля, използвайте функцията за редакция.

Общи условия

Активация на акаунт