Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 412
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 370
Защо ви е чудно, че пресата си притиворечи постоянно. Толкова им е КПД-то на журналята, пък и явно нямат навика да четат, това което пишат.

# 2 371
хихи послъгаха ни пак. но ние папкаме медийни лъжи като добър ден

# 2 372
  • Gotham City
От пан.бг станаха малко като сайтове от типа на разкрития.ком и вестиници от типа на шок. И ще ви кажа как точно се е появила тази статия. Съкилийникът казва, че всеки човек е способен на това в момент на афект и ето ти заглавието на пан.бг, че е способен на това

# 2 373
Съкилийникът би следвало да знае, ако Росен е ходил в Камбоджа.

# 2 374
Втората снимка прилича на направена от видеокамера.
Нали се жалиха, че и по заведенията където е ходил никой не се е свързал с полицията.

# 2 375
Каквато и версия и доказателства да извадят, остават 2 проблема от тоя случай
1. неспособност да се подава информация на обществеността/медиите, очевидно немърливо следствие, в което журналисти намират важни доказателства и се разхождат из сцената на престъплението часове след като там е имало важен заподозрян
2. наказуемата безотговорност на държавата, която за мене е виновна за това престъпление с това, че този човек не е в затвора. Освен това, ако той е такъв изверг, какъвто го изкарват, много се съмнявам да не е вършил изнасилвания или дори друго убийство докато си е живеел спокойно....

# 2 376
Аз на думите на пандизчия, бивш или не, вяра нямам.

# 2 377
  • Street of Dreams
Аз на думите на пандизчия, бивш или не, вяра нямам.
Оправдателна присъда му дали. Тоест лежал е невинен.

Както и да е, в 15:30 ще ме няма. Ще ви помоля за линк към брифинга.

# 2 378
http://senzacia.net/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D … %D1%8F%D0%B2-3167    - съкилийника на Росен, даващ интервюта. И той един хубостник...
Познат е тук като "бащата" на Маринка. След катастрофата с нея започнаха да правят извити пешеходни пътеки.

# 2 379
Аз пък се чудя на съфорумките, които ревностно защитават официалната версия, защо продължават да следят с интерес темата, след като са наясно кой е извършил това жестоко убийство! Не им ли е безинтересно, коя дама какво мисли за случая. И без другото от нас нищо не зависи... За мен също убиецът не е Росен Ангелов. От самото начало (още в началото като казаха че има такъв убиец, че жертвите са застреляни с много куршуми и е открита и издирваната жена в кладенец, а джипа ѝ е намерен в близост до имота с кладенеца), първата ми мисъл беше, че убийството е от ревност, най-вероятно към дъщерята. Дори си мислех, че е застрелял всички, защото не са го харесвали за нейно гадже (на всичкото отгоре тя вече си има и гадже), а жената (т.е. Кети) вероятно се е опитвала да избяга, но са я застигнали, убили и изхвърлили в кладенеца. Разбира се в последствие стана ясно, че Кети всъщност е била убита първа, но дали е така и къде точно е убита ние няма как да знаем. И въобще няма как да знаем нищо, защото на нас ни се дава само информация, която трябва да чуем. Можем само да се чудим, защо едно нещо ни се вижда странно и в несъответствие с останалите неща, които ни се казват.

# 2 380
Те го изпращали на мисии в Камбоджа, разбираш ли, ама от френския легион. Обаче тъй като не давали сведения оттам за техни войници, нямало как да се докаже. Искам да се знае - АЗ СЪЩО СЪМ БИЛА във френския легион (поне езика знам), но милото ми МВР не знае,затова пък всичките ми съседи и приятели са наясно. И тъй като те са ми свидетели, се взима предвид като неоспорим и доказан факт. Ако убиецът излезе друг накрая и името ще си кажа.

# 2 381
Още нещо ми беше направило впечатление: по краката на Росен е имало рани.
а на мен, че вилата, която обитава, не съществува в правния свят, а има видеокамери эа онлайн наблюдение. нищо чудно да е иэполэвана эа нещо нередно.

# 2 382
За раните по краката пишеше някъде, че били от тръни/храсти. Могат да се получат при придвижване по труден терен.

Видеокамерите могат доста лесно да се изключат, ако се е самонастанил. Кой знае колко често ги проверяват и дали са функциониращи въобще.

# 2 383
Аз нямам против да се излагат различни версии, при условие, че явно има много въпросителни. Просто в един момент ми дойдоха малко в повече елементите на разсъжение и липсата на логични взаимовръзки. И цитатите от пик, мик, афера, блиц и други знайни и незнайни източници. Да чуем официалната версия, която чакаме от дни, па тогава да се пенявим на воля!

# 2 384
За раните по краката вече пуснаха обяснението - забелязали прясно отрязани сухи клони и следи от подхлъзване на човек по склон. Тези следи ги отвели и до изоставената вила където се е самоубил, предните дни минали по много пъти около нея, но понеже била обрасла не я забелязали.

Общи условия

Активация на акаунт