Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 978
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 000
Неделчо е работел и в склад за цветни метали.

# 3 001
Ох, бе, каква поддръжка е толкова скъпа? Карам обикновената петица, частите са малко по-скъпи от тези на масовите коли на нейните години, но се чупят в пъти по-рядко. Същите наблюдения и за Мерцедес, пак на тези години. Граждански, данъци и т.н. са спрямо мощността, та разлика дали е БМВ, или Витара, няма или е минимална. Имам и Рено 19, което даже ми излиза по-скъпо, защото е много по-старо и няма толкова части на пазара.
Ако жената караше Корса, ще мирясате ли? Дори не знаем дали е имала книжка, егати.

# 3 002
Ами дори да приключим случая, както вече го направи държавата и медиите е редно да си извадим някакви поуки и изводи.

Едното, разбира се е да внимаваме с кого се запознаваме, но има и далеч по-важно и засягащо всички, вкл. внимаващите.
И то е как издирван от години човек се подвизава в района, в който е извършил престъпление.
И дори след сигнал и проверка как местната полиция не предприема никакви действия.
И т.н..

# 3 003
... Дори не знаем дали е имала книжка, егати...
Въх, недей така. Току що даде хляб на журналиста за още седмица. И поне 5 нови конспирации могат да се родят от това изречение. Joy

# 3 004
https://www.dnes.bg/slideshow.php?id=24497&page=2

Леглото, в което се е самоубил

# 3 005
Ето я и следващата причина да тегля една на прокуратурата.
Внушението, че всеки може да е Росен. Пълни глупости!
Който вярва, че се е "самонастанил", е добре дошъл да пробва. Ще му кажа къде ми е селото, където не съм стъпвала над десет години, да пробва да отиде да разбие прозорец на къщата и да си запали печката. Ама да си приготви няколко дни за ареста, аз ще отида после да потвърдя, че правим тук следствен експеримент в бг-мамата и няма да лежи за наивността си. Няма случайни Росеновци, бил е под "закрилата" на някой, което води до много логичния извод, че не е неконтролируем психопат- на никой не би му бил зор да го пази, ако му създава ядове.
Никой не откача ей-така. Самоубихте медицината със заглушител от празна банка глюкоза, егати. Това диагнози, характеропатии, симптоми - психиатрията и психологията направо ги закопахте, като целата логика ще се изчерпва с "откъде да го знаем какво мисли, психопат". Във всичко на света има причинно-следствена връзка, и в поведението на амебата дажа.

Та, накратко, съседът ви не е Росен. И Росен да е, няма да откачи случайно. Ако изобщо нещо трябва да внимавате, то е ако стъпите някак накриво, че у нас се случват такива неща и може би е по-разумно да си взмете по-дълга отпуска. Но тъй като ССФ не е такова момиче, спокойно. Не е за вас.

# 3 006
  • София
И то е как издирван от години човек се подвизава в района, в който е извършил престъпление.
Ето това и аз бих искала да знам.
Какъв е смисъла на всички тези полицейски разследвания, експертизи, съдебни дела с прокурори, свидетели, адвокати, съдии и пр. - ако в крайна сметка осъденият си живее свободен години наред, спокойно и щастливо, все едно нищо не се е случило. Какъв е смисъла от всички тези уж "правоохранителни органи" в т.нар. "правова държава", ако доказаните престъпници са на свобода и вършат нови престъпления. За недоказаните престъпници пък въобще не говорим...

# 3 007
  • Русе
 Да припомня случая с Илиян Здравков, който имаше присъда, но се разхождаше свободно и уби Вероника в Търново. Това говедо е трябвало да лежи в затвора, след нападение на момиче, което лично познавам. Освен всичко този изверг има зад гърба си убийства по особено жесток начин. Да не мислите, че е в затвора днес. https://www.24chasa.bg/novini/article/5680048  Ми няма как да уважавам, вярвам, и изобщо да смятам за нещо институциите в тази държава.

# 3 008
Мисля си нещо и не видях никъде инфо - дали намериха някъде пълнителите, ползвани за убийството. Говореше се за изстреляни общо 4 май, като съдеха по броя на изстрелите. Да не излезе сега, че си е носил патроните в торбичка и си е зареждал пълнителя, който е в пистолета. Това вече силно ще ме впечатли! Рамбо ряпа да яде направо. 

# 3 009
Нищо ново не казаха за къщата на убийството. (Сарафов се чудеше дали е следствена тайна или в памет на жертвите.)

# 3 010
Какво е ССФ?

# 3 011
Следствената тайна отпада , когато едно разследване приключи. Не зная официално обявено ли е ,  че това се е случило. Държавата , в лицето на компетинтните си органи , дължи на гражданите си резултатите от работата си. Дори да приемем , че ще останат някакви неясноти , дори да приемем , че не всички източници на информация ще бъдат оповестени, при такава екзекуция на три поколения хора , би трябвало от уважение , да се излезе с официално становище. Прекалено много въпросителни останаха , много повече от отговорите. Нека да си признаят и грешките , а и да си припишат заслугите . Но това високомерно мълчание наистина всява страх и несигурност кой охранява живота и нашата безопасност.
Сега си спомних и случая от Лясковец , не зная защо. И там имаше неправилни оперативни решения , както и заповеди.
ССФ , доколкото в други теми съм чела отговор , било средностатистическа съфорумка

# 3 012
Следствената тайна отпада , когато едно разследване приключи. Не зная официално обявено ли е ,  че това се е случило. Държавата , в лицето на компетинтните си органи , дължи на гражданите си резултатите от работата си. Дори да приемем , че ще останат някакви неясноти , дори да приемем , че не всички източници на информация ще бъдат оповестени, при такава екзекуция на три поколения хора , би трябвало от уважение , да се излезе с официално становище. Прекалено много въпросителни останаха , много повече от отговорите. Нека да си признаят и грешките , а и да си припишат заслугите . Но това високомерно мълчание наистина всява страх и несигурност кой охранява живота и нашата безопасност.
Сега си спомних и случая от Лясковец , не зная защо. И там имаше неправилни оперативни решения , както и заповеди.
ССФ , доколкото в други теми съм чела отговор , било средностатистическа съфорумка

Аа мерси, егати сложната терминология се ползва тук Simple Smile

# 3 013
Скрит текст:
Хехе , и аз се шашках в началото , после направо забавно ми стана . Четох някъде , че участието и следенето на темите в бг мама , се равнява на поне още едно / минимум / , висше образование Joy

# 3 014
Ами дори да приключим случая, както вече го направи държавата и медиите е редно да си извадим някакви поуки и изводи.

Едното, разбира се е да внимаваме с кого се запознаваме, но има и далеч по-важно и засягащо всички, вкл. внимаващите.
И дори след сигнал и проверка как местната полиция не предприема никакви действия.
И т.н..
Това питах и аз де,къде е кмета ,кварталния ?В малко населено местенце се появява някакъв човек, някой запита ли се какъв е той, и т.н.
Човека си е пиел спокойно кафе с месните ползвал е градски транспорт,а се оказва,че го търсят о МВР

Общи условия

Активация на акаунт