Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 973
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 105
Скрит текст:
"Можеш ли да посочиш поне едни убийство заради бизнес, в което са избити и баби, деца, и гаджета на децата?"

а ти можеш ли да ми посочиш едно убийство заради РЕВНОСТ, в което са избити и баби, деца, и гаджета на децата (напълно непознати).

Добре де, ти виждал ли си пистолет със заглушител с маслен филтър, има снимки , погледни ги.Малко неудобно да го носиш запасан на гащите си нали ?
Защо след като Росен е тръгнал да бяга не е махнал филтър-а ?Защо изобщо му е бил тоя заглушител в гората, отделно че всеки запознат с оръжие ще ти каже че намалява точноста и силата на патрона.Аз обаче мога да ти кажа защо - защото е бил самоубит, и са го застреляли от разтояние, по този начин няма барутни следи във входното отвърстие на раната ,а да го застрелят с втори изтрел в главата малко съмнително, ,масления филтър е перфектно оправдание
Добре, разкриваш теоретичната възможност, но следва и да обясниш, как конкретно си обясняваш да се е развило? Опитен стрелец го застрелва от разстояние с пистолет със заглушител с един много точен изстрел в слепоочието, докато той е лежал или... ? След което, се инценира допълнително на място. Правилно ли разбрах?

За тези, за които темата е далеч под интелектуалното им ниво: моля, не я четете тогава, защото с повтаряне на обиди, вие не допринасяте за повишаване на интелектуалното й съдържание.

# 3 106
  • София
Organza, цитат ти е лъжлив (интересно защо ?) , цитатът на Сарафов е "и по барутния проектив излязъл от неговата глава" каквото и да разбира Сарафов по това

Същото означава. По главата на Росен има следи от барут => пистолетът е бил опрян до нея или е бил много близо.

# 3 107
Ами има десетки начини и ситуации как да бъде инсценирано самоубийство, лично аз мисля че група от хора е зад престъплението и Росен да е бил по някакъв начин свързан с нея, т.е спокойно са го застреляли без да е очаквал познати , както неведнъж е ставало в бг крими историята (пример убийството на Ханс в Перник е станало по долу горе този начин ), инсценировката на място след това не е проблем.Но признавам това си е лично мое мнение и не го налагам на никой.Просто ме е яд когато други се опитват да наложат тяхното над масата ,и тогава спора става чашата наполовина пълна или наполоввина празна е

# 3 108
"Същото означава. По главата на Росен има следи от барут => пистолетът е бил опрян до нея или е бил много близо."

Категорично не съм съгласен, отново свободни тълкувания на литературен текст, за мен "по барутния проектив излязъл от неговата глава" означава барутната следа или куршум в посока на излизането на патрона а не горното

# 3 109
  • София
Ама "категорично" ли не си съгласен, или "за теб" думите му означават нещо друго, щото си писал и двете, пък има известна разлика.
А и ако си прав, т.е. е имал предвид "барутната следа или куршум в посока на излизането на патрона" (каквото и да означава това, аз лично, признавам, не схванах), so what?

# 3 110
 "По ръцете на РА има натривки от барутни частици.Същите барутни частици се намират върху проектива, който е изваден от неговото тяло" 5:30-5:41 сек. от брифинга.

# 3 111
В случая да не забравяме никой от нас не е бил на мястото, а се коментира информация дадена от Сарафов, която с оглед на досегашните лъжи, честно казано аз не смятам за напълно достоверна.

Organza, да , това вече е точния цитат

# 3 112
  • Ямбол
Кое е доказана лъжа?

# 3 113
 Че жертвите са убити с един куршум, че ДНК-то било от института по криминалистика (а то се оказа от частен институт ), че къщата нямала собственици (в Луково) , да продължавам ли ?

# 3 114
Лиляна, като вярваща на МВР, обяснете моля доказано как точно е станало убийството в къщата в Нови Искър и логиката на действията ???

# 3 115
  • Ямбол
Че жертвите са убити с един куршум, че ДНК-то било от института по криминалистика (а то се оказа от частен институт ), че къщата нямала собственици (в Луково) , да продължавам ли ?
В случая да не забравяме никой от нас не е бил на мястото, а се коментира информация дадена от Сарафов, която с оглед на досегашните лъжи, честно казано аз не смятам за напълно достоверна.
...
Сарафов ли е дал информацията за единствения куршум?
Дотук нито една лъжа.

Лиляна, като вярваща на МВР, обяснете моля доказано как точно е станало убийството в къщата в Нови Искър и логиката на действията ???
Лунна пътека, защо пишеш от друг акаунт. Пиши си от твоя. Няма нужда да правиш сто.
Нямам никаква представа как точно е станало убийството и каква логика е следвал малоумния убиец. Това не ми пречи да вярвам на други дадени доказателства, особено, ако не виждам противоречия и са напълно логични.

# 3 116
и Цацаров и Сарафов, работят за едно и също Министерство,  каквото говори единия автоматично рефлектира върху другия, реално са в един екип , информацията идва от този екип, интересно защо се ловиш за това а не по темата , без да ползваш аргументи ???

# 3 117
За логиката на извършителят можем само да гадаем. Вероятната фактическа обстановка и вероятният механизъм на извършване на убийствата беше изложен на предишния брифинг.

# 3 118
Между другото Лиляна ако утре Сарафов каже че датата е 15 Февруари, това ще звучи логично нали ?
Organza , много вероятности станаха, с какво "Вероятната фактическа" обстановка и "вероятният механизъм"  дадени на брифинга се различават от другите "Вероятни фактически" хипотези ?
По логиката на Лиляна , "вероятно" Батман е долетял и извършил убийствата , звучи логично нали ? Все пак Батман го давах по телевизията.

# 3 119
  • Ямбол
Аз само засичам твоята невярна информация. Казваш, че Сарафов лъже и за доказателство ползваш думи на друг. Това е глупаво подвеждане и изкривяване на думите, за да подкрепиш хвърковатата си теза.

Между другото Лиляна ако утре Сарафов каже че датата е 15 Февруари, това ще звучи логично нали ?
...
Не, това ще звучи малоумно, точно колкото този пример.

Общи условия

Активация на акаунт