Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 772
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 315
Нали за това се ядосваме, че никой не поднесе систематизирано официалната информация.

Иначе има логика да се е преобличал, ако не е очаквал нищо повече да се случи след убийството на Кети и никъде да не ходи повече.
Да приемем, че сам е решил да доубива семейството в един момент, и се е върнал, минал е 40км пеша за 4 часа, а скоростта на ходене е около 5км/ч, значи е трябва да е тичал за да успее и натам и навръщане без почивка.

# 3 316
Нали вилата, където се е преоблякал и къщата в НИ е на 2-3 км. през сокаците? Т.е не е невероятно за 3ч. някъде да отиде и да се върне.

# 3 317
От две страници говорим, че официално се оказва, че се е преобличал в гаража, където е работил, а той е в София.

# 3 318
A във въпросния гараж е трябвало да има и голямо количество муниции, които да вземе, освен ако не се е разказрвал с раница с дрехи и доволно количество боеприпаси.
Криминалните сценаристи в полицията май си мислят, че сме в Холивуд, където всичко е възможно.

# 3 319
Къде са го съобщили? Днес гледах Маринов, който каза, че след убийството на Кети се е преоблякал и е направил план, имал св.показания и факти. Не е споменавал, че е ходил до гаража.

# 3 320
Винаги в такива моменти се сещам за един мой приятел, когото разпитвах защо нещо в неговата област се прави некадърно, с каква цел, а той тъжно ме убеждаваше, че няма цел, бе, толкова си могат.

Но всъщност ако съм права и прикриват съучастници, много трудно ще го измислят да пасне на толкова кратко време.

Сарафов, в последната пресконференция, няколко пъти, първия го казва двусмислено, после повтаря обаче.

# 3 321
Тичал, подскачал, летял... пак причината за това ми убягва и факта, че не съм пияна ми пречи да повярвам Wink Освен въпроса "какво е правил Росен Ангелов през времето от 19:30 до 23:30?" остава и въпроса какво е правило семейството. Имаме неоспорима информация (никой не я оспори, това искам да кажа), че са търсили Кети. Бащата (Неделчо) обаче се обажда на сина си (Георги) чак в 23:30 и той тръгва от работното си място. Дали е казал или не на колегите си, че ако не се върне до 30 минути няма да се върне никога ще го отмина (всъщност имам подозрения, че е вярно, но не и доказателства). Факт, който и официално потвърдиха, обаче си остава, че един изпълнителен, отговорен, трудолюбив... (по думите на шефката му, не само началник, а и психиатър) е, че той напуска работното си място около 23:30. Пак остава въпроса, до този час какво е правило семейството, вкл. младите Нанси и Боби. НИкак не ми се вярва да са я търсили по улиците, с надеждата да я намерят запила се някъде с комшийте, но знае ли човек...

# 3 322
Винаги в такива моменти се сещам за един мой приятел, когото разпитвах защо нещо в неговата област се прави некадърно, с каква цел, а той тъжно ме убеждаваше, че няма цел, бе, толкова си могат.

Но всъщност ако съм права и прикриват съучастници, много трудно ще го измислят да пасне на толкова кратко време.

Сарафов, в последната пресконференция, няколко пъти, първия го казва двусмислено, после повтаря обаче.

Сарафов казва, че раницата е намерена в местообиталището..въпросния гараж.

# 3 323
Ами точно за това този гараж се оказва особено ключов.
Пък и вилата май не е била от особен оперативен интерес , щом Сарафов се учуди , че е била топла и обитаема.
ПП - аз от пресконференцията само си коментирам , хич не генерирам трафик на разни медии.  И днес гледах БТВ , предпочитам да ги гледам ,без после да ми преиначават думите им в медия.
Няколко пъти беше назован гараж, е айде да видим кой е гаражът. /Ако не  е този . /

# 3 324
Ама как ще е тичал, надявах се, че се разбира иронията ми. Няма причина, няма и начин, ако се придържаме към версията, че е действал самостоятелно.

Няколко пъти говори Сарафов в пресконференцията за гаража, та се разбира, че под гараж визира помещението на "шефа" в София.

# 3 325
A защо е трябвало да ходи в гаража? Нали е пребивавал във вилата с видеонаблюдението (нищо, че казаха,че през зимата стоял в "Дружба", декември-януари не са зимни месеци и не ми обяснявайте, моля, за другия, който уж бил заминал във Франция, вероятно в Легиона и той)? Защо трябва да ходи в далечен гараж на някакъв работодател, който никога не му бил виждал документите?

# 3 326
Е кой да е, този е. Много хора използват думата "гараж" за не особено голям/луксозен сервиз. Вече всички разбрахме къде се намира, кой също работи там (може да е собственик, може и наемател). Дейността на пръв поглед не изглежда незаконна. Фирмата на Неделчо също, има известни незаконни действия, но не и повод за убийство след толкова години. Дейността на Кети също не е кой знае какво... Убийство от страст отпадна, а грабежи да са повода... ХМ. Е до там стигнаха и разследващите и ние, липсва причина, липсват пълнители, липсват много отговори на много зададени и незададени въпроси

# 3 327
Ама как ще е тичал, надявах се, че се разбира иронията ми. Няма причина, няма и начин, ако се придържаме към версията, че е действал самостоятелно.

Няколко пъти говори Сарафов в пресконференцията за гаража, та се разбира, че под гараж визира помещението на "шефа" в София.

Аз лично разбрах иронията и по тази причина я подчертах Wink Ако аз съм останала неразбрана се извинявам!
Относно рожденния ден на Росен Ангелов, намерих доста документи, но никъде не се споменава дата на раждане. В съдебните решения, които аз намерих дори името е изписано Р.Ж.А. А аз си представях нещо като ЕГН 780517*** (не се вглеждайте в цифрите, просто нагледан пример)

# 3 328
То остана и рождени дати да пускат в съдебни решения в интернет.

# 3 329
Мнение 2277 в тази тема, линк към статия, публикувано постановление
Има ЕГН,  да, роден е на 24.04.1961г.

Общи условия

Активация на акаунт