Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 175
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 420
Убийството от страст е много по-логично. Колко мафиоти има изтрепани в България, такъв ужас не сме виждали. Това е дело на психопат!

# 421
  • На топло
Не са държани като заложници, още повече 2 дена преди това... най-малко Боби нямаше да е там, нито пък сина на работа 30 минути преди нг...
Чакай само и гледай. ще се появят още 100 човека да убеждават, че този Росен е удобният убиец за да се защити мафията и кукловодите и😪
Български манталитет...

# 422
  • София
http://pik.bg/нови-подробности-росен-гръмнал-първо-неделчо-и-сина-му-а-после-убил-нанси-и-боби-пред-очит-news717127.html
Добре, но защо бащата е повикал Георги?
Не виждам "проблем" заради който е трябвало да се прибере, щом и Кети е била вкъщи.
Не вярвам на pik.bg по принцип.

# 423
Бащата викал ли е изобщо Георги???

# 424
http://pik.bg/нови-подробности-росен-гръмнал-първо-неделчо-и-сина-му-а-после-убил-нанси-и-боби-пред-очит-news717127.html
Журналистическа измислица.
Ако е вярно, че е нямало празнична трапеза в къщата, това означава, че Кети не е била там.
Твърде вероятно е тя да е имала среща с Росен и да се е опитала да го убеди да я остави на мира.
Не е и невъзможно сам въоръжен човек да застреля 5 човека. Преди 3 години един на 70 г застреля сестра си, сина й и единия внук, рани тежко жената на племенника си. Щял е да убие и другия внук, но два пъти му засича пистолета и момчето избягва в съседния двор.  Това става в двора на къщата, а там е имало много повече възможности за бягство и получаване на помощ.
Скрит текст:
Тези хора са били близки помежду си. В такава ситуация не се знае кой как ще реагира, а и ми се вижда съвсем логично е ако някой извади пистолет и стреля по твой син/баща ти да се обърнеш за да видиш дали е ранен и да се опиташ да го прикриеш, а през това време и ти да получиш куршум. С 2-3 куршума в тялото едва ли ще можеш да бягаш. Казаха, че някои от жертвите са застреляни в гръб, вероятно това са децата, които са опитали да се скрият на втория етаж на къщата.

# 425
Коя жена ще хукне сама да убеждава бившия си приятел-психар да я остави на мира? И то точно на 31 декември вечерта. Хайде, моля ви се.

# 426
  • София
Ако издирваното лице наистина е извършило това престъпление, съм склонна да мисля, че може да е лежал в затвора заради Кети, т.е. той е осъждан за изнасилване и тя е жената, която го е осъдила. Тогава има огромен личен мотив, вкл. с цел отмъщение.

# 427
https://www.blitz.bg/obshtestvo/v-novi-iskr-ne-vyarvat-che-rosen … m_news569129.html
"В Нови Искър не вярват, че Росен е действал сам и питат: Как е местил телата сам? Часове, след като стана ясно кой е заподозрян за жестокото убийство на шест души, в Нови Искър все още се съмняват, че Росен Ангелов е действал сам без съучастник. В няколко групи в социалните мрежи, в които пишат хора, живеещи там, те се съмняват, позовавайки се на факта, че лицето на убиеца им е непознато и никой не го е срещал.

Никой не си спомня и за случай от 80-те години, в който местен човек да е бил обвиняван в педофилия. Според повечето съмнения буди и фактът как е успял сам да премести телата. На семейните снимки се вижда, че бащата Неделчо и синът Георги са едри мъже.

---

„Аз съм ги виждал, та те са високи поне 190 см., тежаха над сто килограма, как един мъж ще успее сам да премести толкова тежки трупове от едната стая в другата“, пише Никола Ванчев в една от групите на Нови Искър.
"

# 428
Коя жена ще хукне сама да убеждава бившия си приятел-психар да я остави на мира? И то точно на 31 декември вечерта. Хайде, моля ви се.
+ 1000
 И на мен много ми издиша тази версия.

# 429
Според тази теория тя трябва да го е чакала да забърсва и мести тела и после да излязат.

# 430
Точно и на мен това ми е странно, а и мъжа и все пак ще я пита къде отива или ще отиде с нея по пътя на логиката.. И защо е било счупено стъклото на колата ?🤔

# 431
Росен постоянно е сменял местоживеенето си. В селото е живеел във вила под наем. А стъклото на колата било счупено при скандал със съсед.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 23:03 от Шушон

# 432
Боби в 18.30 на 31 декември се е чул с майка си и баба си - бабата му казала, че е направила любимите му сладки, а той отговорил, че когато се прибере ще си хапне добре. Цялата трагедия в къщата се разиграва около 00.00 часа навръх Нова година. Единствената енигма е Кети и кога е замъкната на кладенеца. Пак е на 31 декември, но по кое време - няма яснота...

Мои спекулации - да е отишла на пазар за новогодишната трапеза с джипа, Росен я отвлича - например причаква я до колата с насочен пистолет и я води до кладенеца. Убива я. Ако е било вече към стъмване, не е невъзможно да я причакал на паркинга пред някой магазин Thinking

След това навръх Нова година отива в къщата и убива всички останали - Неделчо е знаел за него най-вероятно. Оставам с впечатлението, че Кети и Росен не са имали връзка след появата на Неделчо, но Росен в последно време явно доста е досаждал на семейството. Иначе не си обяснявам факта, защо след толкова години връзка с Неделчо, Кети само пет дни, преди да бъде убита е променила статуса си във ФБ, че е в съвместно съжителство с Неделчо. Росен е харесал само определени нейни снимки - или само когато е сама на снимки или с кучето.

Втора версия, пак мои спекулации - убива първо баща и син в къщата, след това другите и отвлича Кети на кладенеца. Там убива и нея...

„Аз съм ги виждал, та те са високи поне 190 см., тежаха над сто килограма, как един мъж ще успее сам да премести толкова тежки трупове от едната стая в другата“, пише Никола Ванчев в една от групите на Нови Искър.
"

Е как - не е нужно да ги носиш, а да ги влачиш, особено по теракот. Кое е толкова невероятното - то и аз съм под 60 кг, но мога да влача по пода 100 кг тяло, напоено с кръв.

# 433
  • София
А ако Росен директно е заплашил Кети, че ще отиде до къщата им и Неделчо е решил, че те двамата с Георги ще могат да се оправят с него, да му покажат, че Кети има кой да я пази и да я остави намира?
Неделчо се обажда на Георги, като очакват, че Росен ще вдига скандали и налита на бой, но той вади оръжие и така започва всичко?

Аз лично мисля, че няма мъж на света, който да знае, че бивш на жена му я тормози и ще си замълчи, няма да реагира.

# 434
Много е интересно къде и кога Кети е живяла с Росен! Защото намерих статия, според която Кети е живяла сама с майка си и Нанси в Люлин, преди да продаде апартамента си и да заживее с Неделчо. Съседите казват, че не са виждали мъж там:

"Още вчера стана ясно, че преди години тя е създала фирма - „Деви Ке“ заедно с още две жени. Дружеството е регистрирано на адрес в столичния квартал „Люлин“. Проверка на в. „Монитор“ показа, че апартаментът преди години е бил собственост на друга от съдружничките във фирмата – Десислава Спасова. Именно заради дълг на последната в момента върху дяловете на „Деви Ке“ има наложен запор. Десислава и Кети пък били съседки и живеели врата срещу врата в „Люлин“. Убитата, дъщеря й Нанси и майка й Елена живели заедно в апартамент в бл. 619 в столичния жк „Люлин“ преди десетина години, разказа техен съсед. Мъжът ги описа като обикновени хора, не личало да са с възможности.

Комшията бе категоричен, че Кети не се е женила и в блока не са виждали там да живее бащата на Нанси. Кети била приятелка с живеещата в отсрещния апартамент Десислава Спасова. Жената се развела и отглеждала сама сина си Вилиан. Съседите от входа никога не са чували двете жени да имат обща фирма и са категорични, че никой от апартаментите им никога не е бил действащ офис. Хората не можаха да си спомнят с какво са се занимавали двете жени, нито пък какви са били професиите им. Те обаче си спомниха, че продали жилищата си горе-долу по едно и също време и дори че последвали препродажби. Никой не знае къде са отишли да живеят. Сега в апартамента на Кети живее самотна жена, а в този на Деси – семейство. По документи обаче жилището се води собственост на мъж, чийто съдружник пък е свързан с дружества, собственост на панамски офшорки. Засега обаче търговската дейност на Кети публично не се свързва с разстрела на фамилията."

https://www.blitz.bg/kriminalni/novi-razkritiya-za-ubitata-keti- … o_news568909.html

Общи условия

Активация на акаунт