Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 182
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 405
Това куче не е на повече от 1 година.
Едва ли Кети го е взимала със себе си, ако е ходила тайно да се вижда с Росен.

Да, има статус за първия рожден ден на кучето - от ноември.

# 406
Това, че кучето познава и харесва или не някого, не значи, че е убиец.
Просто е стреляно наред.

# 407
  • На топло
Това Нещо, не мога да го нарека човек, кой знае къде броди.....
Дано не направи други неща преди да го заловят.

# 408
Скрит текст:
В местенето на телата не виждам никаква логика. Защо му е и на професионалист и на аматьор да го прави?
Предполагам, че всеки средностатистически полицай знае как изглежда "естествено" паднало тяло и това няма да ги забави особено много.
Тялото може да застава в различни позиции, а и при почистването на кръвта, определено би могло да забави разследващите, което е и основната цел (ако е истина).

Според мен телата са местени, за да се заличат следи - локви кръв, в които убиецът стъпва с обувки, оставя следи от подметки и затова е влачил телата, забърсвал, замацвал и т.н.

Следи никога не могат да се заличат напълно, особено при толкова мъртви, но пък могат много лесно да се унищожат или да станат негодни в рамките на следствието, обвинението и в съдебната фаза.

Аз не казвам, че ги е заличил напълно, но според изнесената информация е  замацвал, местил, бърсал и т.н.

Друго, което ми направи впечатление - въпросният Росен е живял в Нови Искър  преди десет години, т.е. е познавал добре района.

Кети е открита в местността „Партизаните“, на около 2 км от къщата в Нови Искър, в което бяха разстреляни петима души.  До тази местност се стига трудно, по черен път. Зимно време стигането до тук е почти невъзможно. Въпреки че се забелязват къщи, в момента хора няма. Къщите са обитаеми само през лятото. Местността „Партизаните“ е безлюдна местност, непозната за хора, които не са от района.

Това не ми се връзва с която и да е мафия - от какъв зор ще знаят за въпросния кладенец в някаква забутана местност, че и там ще убиват Кети. Всъщност голямата въпросителна за нас е Кети (разследващите се надявам са наясно) - как се е озовала там с джипа. Явно не е била на разходка с кучето, защото кучето е убито в къщата с другите от семейството.

За връзката на Кети и Росен

Двамата с Кети Кюхова имали връзка преди 4 години. Въпреки, че двамата се разделили, той не могъл да го преживее и постоянно звънял на бившата си изгора. Започнал да следи изкъсо изявите на Кети във Фейсбук в средата на октомври като лайквал нейни снимки и на кучето й - немска овчарка. Най-вероятно в социалната мрежа се подвизава с псевдонима Роко Боко. Първата харесана снимка на Кети е от 23 октомври, на която тя е снимана на входа на църквата в Несебър, показа проверка на профила на Кети Кюхова. Самият профил на Роко Боко е празен, с една единствена снимка на планински хълм. Има над 80 приятелства с известни публични профили в цял свят.

Заради постоянното напомняне за съществуването на 26 декември 2017 г. Кети е съобщила в профила си, че е в съвместно съжителство с Неделчо Юнаков. Кети няма сред приятелите си Росен или Роко Боко, но е възможно да го е разприятелила,..

Копирано от standartnews.com

# 409
Вижте какъв коментар прочетох под статия:

„Моята версия ще е на базата само на това което съм чул или прочел по медиите. Според мен става въпрос за тотално оплескана и в последствие превърнала се в касапница акция на престъпна група, която се занимава с прибирането на дългове . Подреждам фактите от медиите . 1) Убитото куче. 2) Убитата жена на няколко километра от къщата и хвърления в последствие труп в кладенец с цел печелене на време. 3) Не пускането на дъщерята да празнува с прирастелите си въпреки, че е имала предварителна уговорка. 4) Поведението на сина през цялото време докато е бил на работа и внезапното привикване в къщи от бащата. 5) Обстановката в къщата и разположението на телата . Всички тези факти (ако са истински) ме накараха да изградя следната версия затова , което може да се е случило . Семейството е похитено и след това е държано в плен на 31.12.2017 год. а може и ден два по рано (тук полицията трябва да разбере кога за последно съседите са виждали семейството да излиза заедно а не по отделно ) , няма как да чакаш нова година и на масата да няма празнична вечеря, труповете на децата, и бабата са намерени на втория етаж, което показва, че семейството е държано разделено за по голям натиск и контрол над всички за това мисля, че са държани в плен. Кучето е убито с цел да се покаже на всички, че не става въпрос за празни заплахи , след което единия от похитителите заедно с жената са тръгнали да търсят пари за изчистването на дълга, и тук всичко се обърква. Явно след като жената не намира парите се опитва да замотае похитителя (най вероятно е почнала да флиртува ) с цел да избяга, но при опита за бягство е застреляна в гръб , похитителя крие тялото за да има време да се върне при останалите, и да решат какво да правят от тук нататък. Под влиянието на адреналина и най-вероятно дрога е взето решение всички следи да бъдат заличени като се започне със свидетелите, които 1000% познават похитителите, за това е наредено на бащата да викне и синът ( синът е оставен да отиде на работа за да не бъде потърсен от колегите , но под заплаха, че ако си отвори устата за това което става в къщи всичките му близки ще последват съдбата на кучето) , след прибирането му започва екзекуцията. А този ще го намерят самоубит и ще му препишат всичко за по удобно на мафията и техните кукловоди .”

# 410
Лично за мен нещата се навързват и на Pure разсъжденията са ми смислени. Моята първосигнална логика сочеше към нещо такова. Което не означава, че не е възможно да има незаконни дейности извършвани с тирове. Просто нещата са отделни и нямат връзка с убийството.

# 411
  • София
Ама какви са теории само на базата на някакви подхвърлени късчета информация... Заложници, флиртуване, дрога, моля ви се, само номерата на обувките на престъпната групировка не е прозрял този Хорейшио.

# 412
През 1974 г.17-годишен келеш е избил много повече хора заради несподелената си любов. Отива с пистолет в студентското общежитие, където е живеела девойката и започва да отмъщава на всеки, когото види. В една от стаите празнуват рожден ден. Застрелва всички. После гръмва бременна студентка и мъжа й. Общо 16 човека. Луд, с диагноза избива толкова много хора.
Аз бях студентка по това време и знам този случай. Момчето не убива заради несподелена любов, а е решил да убие приятеля на братовчедка си, защото не го харесвал. След като не го открива в стаята му, отива в стая, в която е имало купон и започва голямата стрелба. Направили са опит да му отнемат пистолета и въпреки това, той е успял да зареди и втори пълнител. Третия пълнител го зарежда в коридора  и чак  при опит за четвърто зареждане успяват да избият пистолета от ръцете му.
Затова в този случай си мисля, че е възможно сам човек да убие толкова хора - първия път стреля по всеки по един път и след раняването вече има възможност да стреля още няколко пъти, за да е сигурен че са убити. И допускам, че убиецът може да е издирвания.

# 413
Вижте какъв коментар прочетох под статия:...
Пълни измислици за мен. Хората са си били на различни места, виждали са се със съседи, уговаряли са се за среща след 24 ч.

# 414
  • София
Пълни измислици за мен. Хората са си били на различни места, виждали са се със съседи, уговаряли са се за среща след 24 ч.
И според мен този коментар е въздух.
Това с флирта е меко казано не на място, жената и без това не я оставяме да почива в мир.

# 415
Възможно е, направи ми силно впечатление и реших да споделя.

# 416
http://pik.bg/нови-подробности-росен-гръмнал-първо-неделчо-и-сина-му-а-после-убил-нанси-и-боби-пред-очит-news717127.html

# 417
  • София
Кучето е познавало Росен от времето, когато е имал връзка с Кети. Опасявал се е, че би го разпознал може би при следствен експеримент.

Кучето е на 1год., а Кети от 4 -5 била с Неделчо, според журналистите.

# 418
  • София
Не са държани като заложници, още повече 2 дена преди това... най-малко Боби нямаше да е там, нито пък сина на работа 30 минути преди нг...

# 419
То и да има замесени групировки или нечии мафоитски интереси, няма да се разбере. Ще се обяви някаква версия за убийство от страст. Много по-приемлива е за обществото.
От изнесените до тук малко и почти никакви факти и информация, си държа на първоначалната версия, че има някакъв първоначален мотив около жената Кети. Дали е замесена с бизнес интереси или любовни триъгълници, четириъгълници с неподходящите хора, не смея и не мога да знам.
Нищо не се казва за другите роднини, на убития мъж и майката на Георги. Братът на мъжа, който е дал сигнал в полицията. Синът Георги, който гордо се снима с автомат и явно има уклон към оръжията, а пък работата му в подобна клиника някак рязко не отговаря на профил на социално загрижен и смирен човек за подобна работа.
Но нека изчакаме да видим как ще се развие разследването. Има твърде много неизвестни и оскъдна информация.

Общи условия

Активация на акаунт