Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 146
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 525
Все още няма никаква достоверна информация кога и каква, а и дали изобщо, връзка са имали Кети и Росен.

# 526
  • Rock & Roll feeling ...
Цитат
На мястото на Росен от чиста злоба щях да се самоубия и да оставя въпросите неразрешени.
При условие,че си невинна ?

Малко фантасмагорично ми се струва. Но ако трябва да влезна във фантазията, може кучето да не се е върнало само, а той да го е занесал вечерта пострадало и това да е мотивът да проникне безпроблемно.

# 527
  • София
Смешно е това гадаене по снимка.
Откъде е инфото, че бащата на Нанси също е бивш затворник?

http://www.segabg.com/article.php?id=887640

# 528
  • София
Смятам, че този Росен ще го намерят "самоубил се" и всичко ще приключи.

# 529
  • в кукувиче гнездо
Ново двайсет - Кети имала връзка с Росен, докато е живеела с Неделчо?

https://www.novini.bg/news/462780-%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE … %D1%82%D0%B8.html

Иначе версията, че жената е убита първо и че семейството са се разтревожили, че кучето се връща само, изглежда логична.
Само не мога да разбера колко патрона е имал този, че да изстреля по 4-5 във всеки един от петимата?

# 530
На мястото на Росен от чиста злоба щях да се самоубия и да оставя въпросите неразрешени. Той няма какво да губи вече.

E, защо да се самоубива? Нали според някои тук в темата е невинен, а убийствата са дело на албанската мафия. Защо се крие по планини и паланки, а не отиде в полицията като бившия съпруг на Кети и баща на Нанси да бъде разпитан и реабилитиран ако е невинен...

# 531
Цитат
На мястото на Росен от чиста злоба щях да се самоубия и да оставя въпросите неразрешени.
При условие,че си невинна ?

При условие, че съм виновна. Peace

yovanka, благодаря за линка.

Някои предпочитат сякаш да е мафия, чадър, чак разочаровани. Марсианците не подозирате ли... Tired

# 532
Има хора, които пишат без грам да мислят, обаче иначе на нищо не вярват и всичко ги съмнява.

Последната изнесена версия ми е най-логична и като цяло пъзела се намества. Естествено, ако не са намесени световната конспирация или извънземните, че да се задоволят панаирджийските страсти на сеирджиите.

А, qrye, взе ми го от устата...

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 10:47 от Анонимен

# 533
  • Rock & Roll feeling ...
Ново двайсет - Кети имала връзка с Росен, докато е живеела с Неделчо?

https://www.novini.bg/news/462780-%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE … %D1%82%D0%B8.html

Иначе версията, че жената е убита първо и че семейството са се разтревожили, че кучето се връща само, изглежда логична.
Само не мога да разбера колко патрона е имал този, че да изстреля по 4-5 във всеки един от петимата?
30 за Георги,Неделчо,бабата и Боби. За Нанси и кучето не се знае още колко.   И може ли един колкото и добре подготвен да е да ги ликвидира успешно, със смяна на пълнители и всичко ...

На мястото на Росен от чиста злоба щях да се самоубия и да оставя въпросите неразрешени. Той няма какво да губи вече.
а не отиде в полицията като бившия съпруг на Кети и баща на Нанси да бъде разпитан и реабилитиран ако е невинен...
Той ли е бащата или се предполага,че може да е ? 

# 534
Може естествено. Пък и е достатъчно да рани всички в началото, а после да ги доубие.

# 535
Разбира се, че може един да ги ликвидира. Като те прострелят веднъж, си дотук. Не е като по филмите, където героят продължава да млати враговете с куршум в крака или рамото. Не мисля, че са необходими и някакви кой знае какви умения освен относителна точност - с един куршум неутрализираш, по-късно довършваш.

# 536
Добре де, този Росен тактически организира всичко, безпогрешно изпълнява плана си и накрая вместо да забегне надалеч, просто се прибира "у дома" на няколко километра от местопрестъплението ли? И чака... спец отрядите? А после им се измъква "секунди" преди да го атакуват?
Май не ние гледаме многото филми...

# 537

Той ли е бащата или се предполага,че може да е ? 

Бащата на Нанси, също бивш затворник е разпитан от полицията и има алиби. Не се е крил по вили и паланки...

# 538
И аз мисля, че Росен трябва да е хванал първия начин да избяга зад граница. А не да си лежи на топло във вилата, абсурд е това след тази касапница.

# 539
Скрит текст:
В къщата, в която МВР търсеше издирвания за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов, до вчера е имало човек. Това заяви пред Нова телевизия кметът на с. Луково Румен Колев. Според него къщата не е собственост на Ангелов, а той само преспивал там от време на време.

"Късно снощи, към 20:30 ч. приключи огледът, иззеха доказателства. В къщата видимо е живял човек, като до към 09:30 - 10:00 ч. сутринта вчера най-късно е напуснал къщата. Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен. Явно човекът, който е бил вътре се е уплашил. Имаше приготвена храна. Беше затоплено вътре. Намерихме и снимки вътре на Росен Ангелов. Те са иззети", заяви той и допълни, че мъжът вероятно е следил новините, уплашил се е и е избягал.

"Аз съм от доста години кмет. Тогава го издирваха за блудство. Водил е в къщата малки момичета. След това е бил в затвора. Но той никога не е живял тук, просто пребивава, преспива само. В седмицата може да дойде веднъж, може в месеца веднъж, но е идвал и съм го виждал. През останалото време не знам къде е, защото той не е наш жител, не живее тук, няма собствена къща. Доколкото разбирам се е самонастанил в тази къща, защото тя е луксозна, обзаведена. Няма съседи, вилата е отдалечена", заяви още Колев.

Как така човек от години се самонастанява в нечия къща, кметът знае, а не информира собствениците?

Общи условия

Активация на акаунт