Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 149
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 510
Хора без логика в главата не успяват с такива убийства. Те се държат драматично, с бой, чупене на мебели, обяснения и заплахи, ако имат оръжие, и стрелба, да, но не и по баби и кучета, не и премерено как точно.
Очаквам, че скоро ще открият въпросния Росен самоубит и всичко ще си застане на мястото.

За политически престъпници и преследвани да, за педофили не мисля, но няма как да съм сигурна. Чувала съм, че педофилията е едно от малкото неща, за които никой, никъде не прави отстъпки, във военни или криминални среди.

# 511
Намерили са компютъра му. Често е гледал профила на Кети...
Абе то и аз гледам често профилите на няколко манекенки във Фейсбук ама.....

То и бащата на Нанси бил бивш затворник, лежал за насилие. Разпитан бил веднага, но имал алиби.
Явно кака Кети е имала афинитет към бивши затворници и настоящи престъпници какъвто е бил сегашния и приятел.

# 512
  • София
Моята физиономия става подобна, като не съм спала няколко нощи и едновременно с това съм и болна.
Познавам доста нелицеприятни хора, чисто физически, но са нормални и стандартно добри хора.
Иначе, да...начинът на живот се отразява.Оскотяването започва да личи физически.
Но си е факт, че хубавците са по-приятни и се е случвало и да отървават наказание.

На мен още ми е съмнителна тази работа, дори да е той, все ми се струва, че някой му е помагал. 

# 513
https://clubz.bg/62551-izpusnali_na_kosym_zapodozreniq_v_shestor … stvo_v_novi_iskyr
  Лелеее какви са тези глупости-бил се самонастанил във вилата, щото е луксозна и се знаело, че води малки момичета там да блудство с тях! Журналистите удариха всякакво дъно!

# 514
В статията на 24 часа пише, че емигрирал преди 10 години във Франция и се върнал 2017 в БГ. Как тогава преди 5г са имали връзка с Кети?
Няколко обвинения за блудство имал, а даже не излежал и 8те години, на които бил осъден. Нямам думи за правосъдната ни система.

# 515
  • Rock & Roll feeling ...
Реално погледнато, независимо дали е този или албанската мафия, които и да са... са имали поглед над семейството и района. Семейството е следено определен период и е имало лица,които са комуникирали с тях.
Ако правилно и съвестно анализират всички доказателства и контакти в последните 6 месеца,че изкочи зайчето.

# 516
Аз се чудя само как самото семейство не се е усетило, че нещо лошо наближава Sad И да се опитат да махнат от тая къща поне децата - да ги пратят в София, при роднини, където и да е...

# 517
  • Rock & Roll feeling ...
Защото не са подозирали. Понякога човек не допуска, друг път се мисли той самия за голям тарикат. ....
А аз се чудя къде е оръжието,което Неделчо е подарил на Георги и защо му го е подарил ...

# 518
Отвратително се набива, че майката едва ли не си го е търсила с такива мъже.
Чудесно е, че живеете в здравословна среда, но на доста места с фенер и куче да търсите, няма да намерите достатъчно хора над 40, които никога не са правили нещо незаконно. Което далеч не ги прави масови убийци.

# 519
Жената може да е имала съвсем кратка връзка с този, но той да се е пренавил и после - няма отърване Sad

# 520
Смешно е това гадаене по снимка. Мъжът изглежда нормално за възрастта, май има падане на клепача/увисване от едната страна - някакво заболяване може би? Прилагате сегашните си знания за него върху снимката, за да се изкарате много проницателни.  Rolling Eyes

Откъде е инфото, че бащата на Нанси също е бивш затворник?

Откъде е инфото, колко време Кети е била заедно с Росен?

Само се надявам да не се окаже, че тази връзка е продължавала и сега... Ужасно кофти ще е.

На мястото на Росен от чиста злоба щях да се самоубия и да оставя въпросите неразрешени. Той няма какво да губи вече.

# 521

Добре де, тези като пишат, четат ли се?

През февруари 2007 го спипали да блудства с дете, осъден е на 8 години, но не е изтърпял цялото наказание.
и
Живял в Нови Искър допреди 10 години, след това заминал за Франция и се върнал преди година.

Кое от двете е вярно? Лежал в затвора или е бил във Франция?

# 522
Ново двайсет - Кети имала връзка с Росен, докато е живеела с Неделчо?

https://www.novini.bg/news/462780-%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE … %D1%82%D0%B8.html

Иначе версията, че жената е убита първо и че семейството са се разтревожили, че кучето се връща само, изглежда логична.

# 523
Никой нищо не набива такива са фактите и не става въпрос за неплатени фишове,а за педофилия и блудство.

# 524
Има значение дали е мафиотско или не, доколкото ако е, и наистина е било за тези хора, показва брутална ескалация на напрежението в тези среди. Каквото и да си говорим, дори да са сгафили нещо, са на много ниско ниво за да са обект на такава кървава вендета, и ако се е стигнало до там, скоро ще е страшно.
При всички случаи е трагедия, но дали само лична или и обществена зависи от мотивите.

Общи условия

Активация на акаунт