Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 899
  • 3 545
  •   2
Отговори
# 900
  • Ямбол
Ох от много четене така се притесних.. че може да влезе вкъщи и да ни вземе за заложници.. .оххх Sad((

Защо? Бивш ли ти е? Rolling Eyes
Що, ти си сигурна, че само бивши и семействата им убива ли?

# 901
594 са с влязла в сила присъда, но са на свобода и сигурно много ги търсят, но не ги намират.

# 902
никой не е хукнал да търси. Могат да бъдат засечени само при опит за подновяване на документи или при обикновена полицейска проверка.

Как иначе си представяш да ги търсят?
Справки в НОИ за месторабота, КАТ, имотен регистър, примерно.

# 903
Според мен човекът ще гледа да се покрие, няма интерес от това да извършва повече престъпления, така че споко

# 904
Имотният регистър и КАТ с какво ще помогнат? Това с договора и НОИ е странна идея.

# 905
  • София
Според мен човекът ще гледа да се покрие, няма интерес от това да извършва повече престъпления, така че споко
Честно казано, те и тези шест не виждам как може да са му в интереса да ги убие, но ето.

никой не е хукнал да търси. Могат да бъдат засечени само при опит за подновяване на документи или при обикновена полицейска проверка.

Как иначе си представяш да ги търсят?
Справки в НОИ за месторабота, КАТ, имотен регистър, примерно.
За работа се изисква свидетелство за съдимост, предполагам знаеш.
Няма как да стигнат нещата до месторабота, а следователно НОИ.

Не се подигравайте, че се притесняват потребителките, абсолютно е нормално.
На мен също не ми е приятна цялата идея. Днес ми се наложи да си разходя кучето малко по-късно, когато вече се беше стъмнило. Живея до посолство, има охрана постоянна, осветено е, но въпреки това не си мръднах от пред входа.

# 906
Имотният регистър и КАТ с какво ще помогнат? Това с договора и НОИ е странна идея.
Как с какво? Проверяват се придобити имоти, където би могъл да се намира, месторабота, автомобилен номер. На колко от вас са искали свидетелство за съдимост при започване на работа? На мен никога.

# 907
Как с какво? Проверяват се придобити имоти, където би могъл да се намира, месторабота, автомобилен номер.

Шегуваш се, нали? Издирван за углавно престъпление си купува имоти и автомобили на негово име или живее и кара такива, че даже и почва работа с договор и плаща осигуровки? Сигурно и потребителски кредити тегли и гласува.

# 908
Ще се повторя,той дори не е имал документи за самоличност.И журналисти питат,как така е живял толкова години,на чие име е договора с интернет доставчика и т.н.

# 909
  • out of space
Никога не са ми искали Свидетелство за съдимост

# 910
Могат да направат това, което правят сега - да разпитат съседи, роднини, приятели, фейсбук, мобилни оператори... Има начини за полицията, разбира се, стига да има ресурс и желание.

Скрит текст:
Оффтопик - веднъж българските власти ме бяха издирвали във Виена, защото бях свидетел по дело за катастрофа. Аз си бях в БГ за ваканция, бях им оставила телефон, адрес, ел. поща всичко. Те твърдят, че не могли да ме намерят (?!) затова помолили австрийската полиция да ме потърси (!!!) И хората дошли на адреса, свързали се с хазяйката, говорили със съседи, учителя по музика на детето... Като се прибрах, всички казваха, “а, хубаво, че си добре” и малко странно ме гледаха. Умрях от срам, иди обяснявай, че си добросъвестен гражданин свидетел, който грам не се укрива... Та исках да кажа, че има начини.

# 911
Ами значи излиза, че 594 души с влезли в сила присъди живеят като съсели и се крият като съсели цял живот. Докато не извършат ново престъпление и не ги хванат.

# 912
Според мен, може да се прехранва и в гората, поне докато още няма сняг. Какво му пречи да си ловува? Предполагам и огън може да си запали на някое закътано място. Друг вариант е да отиде в някой по-голям град, където не го познават. Може и да положи усилия да се попромени на външен вид. Той е наясно, че го издирват и ако го намерят, вероятно ще бъде убит, под предлог, че е тежко въоръжен и много опасен. Ако наистина е извършил убийствата, то значи, че пред нищо няма да се спре, може да извърши какво ли не. Но, аз имам известни съмнения, че той ги е извършил, въпреки тиражираната информация. Улики винаги могат да се изфабрикуват...

# 913
Има начини ако лицето живее на постоянния си адрес. За полицията не е проблем за по-малко от минута да открие адреси и на лицето, и на роднините му. Случаят обаче не е такъв, а и ако някой иска да се крие не е хич трудно да го прави където и да е по света стига да не минава през паспортни проверки.

# 914
Бе стига глупости с огньове и прехранване.
Писах го вече, ще разбие друга вила или даже поредица от вили и ще си намери  ядене и топлина, та даже и нови дрехи и вещи, пък шанса да го забележат е минимален.

Общи условия

Активация на акаунт