Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 284
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 165
_Smile_, не те обвинявам, просто наистина ми е интересно,дали има такова нещо... Едно е ако е имало заложническа криза,друго е ако са влезли и са ги избили.

Ако е бит съсед,за какво му е да кара Кети на друго място ? Да предположим,че е килър по душа и луд по дух - влиза,убива ги и излиза...

това за бития съсед за мен е пълна измишльотина.

жалко, че е изтрито обсъждането, вчера го четох и имаше интересни неща. Нови искър е малко градче и много неща бързо биха изникнали. Дано наистина да се разкрие, горките хора заслужават поне това. престъпниците са пълни животни и дегенерати.

# 166
Килърите са имали предостатъчно време да избягат от страната. Може дори да са и на друг континент вече.

# 167
https://nova.bg/galleries/view/2018/01/03/5353/%D0%BD%D0%B0%D0%B … 1%8A%D1%80/70430/
Снимки на тефтерчето на Кети.
Да не би да са се занимавали с купуване на гласове?

# 168
https://nova.bg/galleries/view/2018/01/03/5353/%D0%BD%D0%B0%D0%B … 1%8A%D1%80/70430/

Може да е участвала в комисия и да си е записвала указания какво се прави. Peace

# 169
  • София
Или е била на обучение за член на избирателна комисия.

п.п. изпреварили са ме

# 170
  • Ямбол
На мен ми прилича повече на обучение на член от комисия в избори, записвала си е жената какво е важно да не забрави.

# 171
  • София

Интересни са координатите на доктори и уговорките записани за детски психиатър.

# 172
Според мен е някой местен,за да бъде хвърлена Кети в някакъв кладенец.
Може да е битов спор или претенция от всякакъв характер,без да е планирана екзекуция на всички.
Кучето е убито,защото е непредвидимо,естествено че няма да иска някой да му се мотка в краката.Спорът вероятно е бил с мъжа .Десетте куршума ,според мен, са или от голям афект и/или от страх.Фактически ,какъвто и да е убиецът и на него му треперят гащите.Всички останали са ликвидирани, за да не са свидетели .
Ако е планирано заради пари,съвсем спокойно могат да го гръмнат самостоятелно някъде.
Тръгват със семейната кола .Кой убиец ще разчита на нея,нали някак трябва да дойде/освен ако не живее на близо/ и да изчезне след това.Каквато и кола да е дошла ,все е засечена някъде от камери.Общо взето по това време ,едва ли някакъв трафик е имало,когато всички са на маса.
От Кетка са искали някакви обяснения/пари,може да са я завлекли след това ,но жива.А не да тръгнат да я влачат умряла,за да имитират нещо.Хвърлят я в кладенец,за да не бъде намерена,но колата е цяла,не запалена или закарана по-далеч,за да се затрудни разследването и да се заличат следи?
Местенето на телата може да е било заради първоначална уплаха от страна на убиеца- в шока си да е решил по някакъв начин да замазва следи.Може да е миел следи от обувките си,на пример,а не кръв.
Многото куршуми в телата,според мен е по-нормално да има-стреляш ,докато си сигурен ,че си ги убил.Може и автоматично оръжие да е било.
Цялата информация до сега беше по някакви слухове и предположения.Може да има целенасочена дезинформация от страна на полицията.

# 173
Затова трябва да се внимава с кого се захващаш.Понякога знаците са налице,но хората избират да не се вслушат в тях.Достатъчно е един член от семейството да се забърка със съмнителни типове.Някои изобщо не се колебаят да избият цялото семейство на техен длъжник.Гангстерите рядко си поплюват.

# 174
Оф, защо изобщо тефтера е станал публично достояние?

И аз се надявам и вярвам, че случая ще се разнищи!

# 175
На мен тефтерчето ми се струва нарочно подхвърлено, за да може да се отплеснат и да търсят покрай него версии.

# 176
Затова трябва да се внимава с кого се захващаш.Понякога знаците са налице,но хората избират да не се вслушат в тях.Достатъчно е един член от семейството да се забърка със съмнителни типове.Някои изобщо не се колебаят да избият цялото семейство на техен длъжник.Гангстерите рядко си поплюват.

Никаква логика няма в това. Целта е да ти платят, не да избиеш длъжниците, което е риск и разход. Гангстерите също са хора и не им се занимава да убиват деца. Досега всички убийства на цели семейства в България са били на семейна основа - убийство-самоубийство. Единственото гангстерско такова, за което се сещам, е с атентата срещу Митьо Очите, при който загина жена му, вероятно непредвидено.

Дори и да има замесен в кофти сделки, елементарно е да бъде накаран да замълчи или със заплаха, или с индивидуално убийство.

# 177
Как да платят, ако е изчезнала скъпа пратка от камиона на мъжа примерно? Това са хора с кредити, нормални и обикновени. Може да са дължали много повече, отколкото струва къщата примерно. Само давам идея, разбира се. Но за мен тук не става дума за ревност и страст

# 178
Вярно е че такъв ужас не сме виждали досега, едва ли са били най-големите длъжници на някой в държавата тези хора!

# 179
Как да платят, ако е изчезнала скъпа пратка от камиона на мъжа примерно? Това са хора с кредити, нормални и обикновени. Може да са дължали много повече, отколкото струва къщата примерно. Само давам идея, разбира се. Но за мен тук не става дума за ревност и страст

Живите все нещо ще платят, мъртвите нищо няма да платят. Пък и може да се плаща не само с пари, а с рисков труд, ако става дума за мулета.  

Общи условия

Активация на акаунт