Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 297
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да, аз също го чух това с "връщането". Дали е лош преразказ или интерпретация на тези които са го казали, е друго вече...

Тефтерчето лесно ще се разбере нейно ли е, не е ли, но на нас това ще ни го спестят.

Друго се чудя аз - ако Кети е била отвлечена дни преди нг, защо Боби е щял да ходи да празнува? И според мен е щял да спомене на родителите си, че майката на приятелката му е отвлечена. Те хубаво казват, че е нямало сложена маса, но имало ли е приготовления за нг или не, защото е различно? А Боби решава в последния момент да не е в приятели, а при Нанси, защото семейството ѝ не я пускало. Тук нещо ми издиша.

# 196
може и да е луд някой от психиатрията, но нали уж е пипано много професионално.

Мхм, те лудите от психиатрията по цял ден с оръжия и пълнители си играят... Раздават им ги там наред с хапченцата.  ooooh!

Ако е имало нещо не наред с някого, ако семейството се е чувствало заплашено, нямаше да приемат чуждото дете, а щяха да намерят начин да го разкарат от дома си.
Според мен нищо подобно не са очаквали и са били изненадани.

# 197
  • Rock & Roll feeling ...
Случаят Белнейски не е съвсем разкрит.
А там има даже и днк материал. Уж са го изследвали,но веднъж ли,дваж ли го изпращаха, скъпо било ... Изобщо трагедия.

# 198
  • София
От вчера мисля за сестрите Белнейски.

# 199
От вчера мисля за сестрите Белнейски.

да! Sad

# 200
Аз попрочетох преди малко за тях. Полицаите са действали много лаишки, изпотъпкали са здраво мястото на престъплението и са измили телата преди вземане на ДНК материала?!?!? Все пак явно е останало нещо, което е анализирано и въз основа на него е осъден един човек. Знаело се, че има и друг, но... Изобщо твърде дълго се разследва случая и съмнението става!

# 201
Попаднах на това. Издирват мъж край Луково, предполага се във връзка с убийствата.
https://m.offnews.bg/news/112_6/Spetc-aktciia-do-selo-Lukovo-izd … i-Isk_672303.html

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 13:14 от Еуфорична

# 202
  • София
Аз много се ядосвам на всичко псевдо в държавата ни - и полицаите ни едни полицаи, и журналистите едни... и пишман психолозите с уникално тъпите си изказвания. Като гледах как пипат тефтера, как се оглеждат без цел... направо ме е яд, наистина. Все им е тая какво ще заличат.

# 203
Психолозите и специалистите няма какво да кажат смислено. Канят ги, за да имат зрителите какво да гледат. Без достъп до подробности и доказателства какво да кажат... Питат ги "Според вас какъв човек е убиецът на 6 души" и те почват да теоретизират. Няма какво да им се сърдим, всичко се прави за гледаемост, има интерес.

# 204
  • There I was on a July morning
Психолозите и психиатрите  са на различни мнения, както виждам. Без достатъчно събрана информация, не биха могли да изготвят достоверен профил.

Последната версия, която прочетох е за трафик на дрога и отмъщение.
"Основните подозрения са, че става дума за трафик на дрога или други забранени вещества. Според запознати сделките се въртели по маршрута България-Косово. Криминалисти припомнят, че това е т. нар. Балкански път на дрогата, по който върви идващият от Близкия Изток хероин на Западна Европа. Бившата югославска провинция от години е сочена за една от главните наркоразпространителски пунктове по пътя към Европа.
      Познати на семейството подозират, че Неделчо Юнаков се захваща с нелегалния бизнес преди около четири години. Сдобива се с ТИР, с който според запознати вероятно извършва множество транспортни курсове в чужбина, включително и в Косово. Криминалисти подозират, че през последната година отношенията между Юнаков и чуждестранните му партньори се влошават. Една от версиите е, че поводът е липсващи пратки от нелегалния товар, превозван чрез товарния камион на Неделчо"
https://www.novini.bg/news/462574-дрога-в-дъното-на-кървавата-ба … в-нови-искър.html

# 205
  http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/psihiatar-traged … vo-ot-strast.html

Ето линк към емисията на БТВ от вчера в 17 ч. Тук психиатър от болницата казва за обаждането към сина 30 мин преди полунощ.
Благодаря,че го намери!  А в същото време директорката казва,че нищо обепокоително не е имало,нито той нещо е казал.  Двете версии би били верни,ако тя не знае за това обаждане. Но тя дори не спомена,че той е бил на работа на 31 Thinking
Странно, защото аз хванах пряко включване на психиатъра по телефона и не чух да казва, че Георги е споделил, че няма да се върне, ако не е до 30мин.

Не вярвам и в това Кети да е била в неизвестност от няколко дена и същевременно семейството да кани Боби в къщата.

# 206
  • София
Потресена съм от този случай. Обикновено криминалната хроника не ме вълнува, но това просто ме разтърси. Може би защото "Хладнокръвно" е от любимите ми книги. Ужасна трагедия. Не знам дали мотивът са някакви престъпни сделки. Нищо в живота на тези хора не намеква за връзки с мафията. Възможно е да е отмъщение по балкански. Бях чела за един случай - двойка мъж и жена са намерени в изгорялата си къща, оказва се, че първо са били застреляни обаче. Извършителят се оказва съсед. Дългогодишна семейна вражда, накрая една необмислена реплика го изкарва от равновесие. Това тук, в България. Така че не бих подценявала психопатията сред определени прослойки от населението, не е задължително да е професионалист. Може да са били и двама, например баща и син, провокирани от скандал и необмислени думи. На някой може да му се стори безумно да избиеш шестима души заради обида, но то е, защото тук всички съдим по себе си. А  има хора, които могат да прищракат от подобно нещо като стой, та гледай. По нашите ширини това е по-често срещан сценарой от мафиотско убийство. Не знам изобщо в България да се разчистват престъпни сметки по този начин, поне не и като обичайна практика.  Карамански и Павлов ги гръмнаха, без да става дума да им избиват семействата, какво толкова може да са забъркали Кети и Неделчо от Нови Искър, че да се наложи такава екзекуция.

# 207
И аз това казвам. Едва ли Неделчно е бил единствотото крадливо муле, ако изобщо се е занимавал с дрога. Има нещо гнило в Дания...

# 208
Дали няма да си останем в недоумение Sad

# 209
Дали няма да си останем в недоумение Sad

И това е възможно, 100% разкриваемост няма никъде.

Тази акция около село Луково е интересна - ако има връзка със случая, значи имат някакъв заподозрян. Дано.

Общи условия

Активация на акаунт