Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 146
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз не разбирам... ако тя е имала връзка с предполагаемия убиец, защо от толкова много места за живеене, се е преместила със семейството си точно където живее той? Няма логика. Не е била заплашвана според мен.

# 541
Може да няма пари за чужбина, може да е искал да вземе нещо от дома си, да е имал нужда да се почисти, преди да изчезне, всичко може. Може и наистина да се самоубие някъде в гората. Може да е добър в престъпленията - като животно, водено от инстинкт, и да е зле в прикриването - щом са го хващали и е лежал в затвора.

# 542
  • Rock & Roll feeling ...
Извършителите се бележат с безскрупулност по отношение на извършването,но същевременно с предпазливост. Самия факт,че използват бомбичките и пиратките за прикритие говори достатъчно.
Да влезнеш в къща,която не познаваш с хора,на които не знаеш точния брой,за да ги изтребиш и да си сам ... може,да, но просто не ми се връзва. Все някой може да издъни работата някак си.

# 543
Можи би къщата е на негови познати. Ако няма договори, плащане на наем, и не се е регистрирал, документално би било самонастаняване. Не е задължително собствениците да не са знаели.

И моля ви, не пресолвайте с марсианците. Теорията, че във всеки шейсетина годишен селски пройдоха дреме по един Чък Норис с гениален престъпен ум, също не е от най-издържаните.

# 544
Бе за какви глупости се хващате...

# 545
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Снощи по Канал 1 гледах майката и бабата на гаджето на Нанси - странно спокойни и нагласени ми се видяха...Въпреки, че може и да са на хапчета, примерно, не знам.

# 546
Да влезнеш в къща,която не познаваш с хора,на които не знаеш точния брой,за да ги изтребиш и да си сам ... може,да, но просто не ми се връзва. Все някой може да издъни работата някак си.

Просто не му е пукало, дали ще се издъни и докъде ще стигне. Това не е бандата на Оушън и план за ограбване бижутерия... Влязъл, действал, позамел, излязъл.

# 547
Ох, стига сте коментирали - хората са си изгубили детето! Това че не са си скубали косите пред камерата не ви дава право да ги обсъждате. И да, сигурно са на много силни успокоителни, иначе как ще преживеят този ужас!

# 548
  • София
И аз не виждам какъв е пак чак толкова великият План, който преполага конспирации с професионални килъри и престъпни мозъци в сянка. И слабоумен може да се сети, че на НГ никой няма да обърне внимание на изстрелите. Изпълнението е лесно, когато влизаш с пистолет сред невъоръжени хора, които очевидно не очакват нищо подобно и са се събрали да празнуват. Кое му е невъзможното? Много е вероятно дори.

# 549
  • София
По-спокойни ли ще сме ако плачат и изпадат в истерия пред камерата?
Да не би и тях да подозирате Grinning Странно спокойни, значи не им пука...

# 550
Да се задават въпроси и да се търси логика е хубаво нещо, незнам защо все витае сянката, че ако виждаш някакви несъответствия и питаш защо, значи си изпляскал от конспирации.

Ще ме прощавате, ама хора, които не са виждали оръжие различно от кухненски нож и не са заклали и пиле през живота си, тропат с крак и викат "лесно е", а всички експерти поне в едно са единодушни - убийството е и планирано, и изпълнено от подготвен човек.

# 551
Все пак ако е  Росен, той си е "разчистил сметките" с жената, защо да се връща да прави касапница в къщата?

# 552
Гато, за мен не е лесно, щото сигурно ще повърна само като взема пищова. Но, за подготвен човек, при това явно озлобен и  хладнокръвен, предполагам няма да е съвсем трудно. Този човек е стрелял и друг път и то не в казармата!!! Направо го виждам във Френския легион и то не зад бюро!

# 553
  • Rock & Roll feeling ...
И аз не виждам какъв е пак чак толкова великият План, който преполага конспирации с професионални килъри и престъпни мозъци в сянка. И слабоумен може да се сети, че на НГ никой няма да обърне внимание на изстрелите. Изпълнението е лесно, когато влизаш с пистолет сред невъоръжени хора, които очевидно не очакват нищо подобно и са се събрали да празнуват. Кое му е невъзможното? Много е вероятно дори.
Не е "велик план", по-скоро показва,че използвайки този много удобен момент,все пак са предпазливи и не искат да бъдат забелязани.
И не толкова самия начин насочват мислите към конспирации за мафии и пр. , а самата мащабност и безскрупулност .

# 554
Аутопсията е Кети е установила, че тя е убита първа ли? Преди всички останали, просто я намират по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт