Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 115
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 600
А това пък какво е? Някой да е чул нещо подобно?
Скрит текст:
Назаем от съседен форум:
Василики 04.01.2018 в 22:23
Сега в друг сайт под статия свързана с убийството на семейството, имаше коментар на жена (от фейса). Цитирам коментара - „Как ще обяснят СМС-те на Б.Борисов (премиер на Бг) към Кети (убитата жена на която днес намериха телефона), които били три на брой -от 27-29 декември.Това го казали по Нова телевизия и след това…млъкнали и дали друг репортаж.

# 601
Това звучи като пълна партенка. Голям палавник този Бойко...

# 602
А това пък какво е? Някой да е чул нещо подобно?
Скрит текст:
Назаем от съседен форум:
Василики 04.01.2018 в 22:23
Сега в друг сайт под статия свързана с убийството на семейството, имаше коментар на жена (от фейса). Цитирам коментара - „Как ще обяснят СМС-те на Б.Борисов (премиер на Бг) към Кети (убитата жена на която днес намериха телефона), които били три на брой -от 27-29 декември.Това го казали по Нова телевизия и след това…млъкнали и дали друг репортаж.
Да бее...
Направо той е бил убиеца.
Няма си други грижи Бойко, та с Кети от Нови Искър ще се разправя.

# 603
Едва ли ББ  някога е изпадал до подобна на Кети.

# 604
На ме пък малко твърде бързо ми се развива тази тиражирана версия с "убиеца" Росен. Някой има интерес бързичко да се намери убиец, защото все пак нали трябва да има герои, спасители, че сме и европредседатели...

# 605
На ме пък малко твърде бързо ми се развива тази тиражирана версия с "убиеца" Росен. Някой има интерес бързичко да се намери убиец, защото все пак нали трябва да има герои, спасители, че сме и европредседатели...

На теб ти е бързо, на други им е бавно - как можело чак вчера да обявят кой е...

# 606
Е няма начин ББ да не е намесен. Аз си мислех, че ще излезе скоро по ТВ-то да разпореди бързо да се намери убиеца, а той откъде изкочи..Ама някои хора явно не знаят, че новините ги има на запис или дългата ръка и там да е позачистила?

# 607
И докато за убийството вътре в къщата има 100 теории, Кети и джипа в гората остават мистерия.
Отвлечена ли е, сама ли е отишла, тя ли е шофирала или друг,  преди или след смъртта на другите, защо не е убита в къщата, защо не е убита в джипа, а се е разиграва толкова сложна сцена като хвърлянето в кладенеца....
Кети е решението на случая. Дано работят усилено по тази линия.

п.с. Аз предпочитам информацията да се изнася бавно. Дори с месеци закъснение.  Но всичко да е коректно и да се залавят истинските престъпници.
Животът не е серия на CSI Miami и случайте не се разкриват до края на работната смяна. Не бива да очакваме такова нещо.

# 608
А дали може да има някаква връзка между това, че май и Неделчо и Росен са работили като автомонтьори? Предните дни в няколко статии пишеше това за Неделчо, а днес мернах че и Росен се изявявал като автомонтьор след връщането си от чужбина. Да не би пък да се познават по тази линия?  newsm78

В Луково са навлезли бронирани машини. Има снимки в Блиц-а.

# 609
О, ако полицията е допуснала информацията за заподозрения да изтече в медиите преди да си извърши акцията, бавни е най-милото, което бих казала за тях. Както и ако улики от фейсбук и телефонни разговори ги сглобяват три дни. Т.е. не че са бавни  с изнасянето на информация е проблем,  а с действията си. Заблуда, добре, но на втори цацаров говори в едно, създава се усещане, че обвинена е жената, на трети се изпъна ръководството с версията за ДДС, с информация някаква все пак, а на четвърти вече е Росен. Ако си бяха работили по-тихо, без цирка,  едва ли някой щеше да се съмнява или да ги обвини, че не са разрешили случая до вечерта.

# 610
И можеше да са го хванали вече. Цялата тази техника е много странна.

# 611
В момента на живо по Канал 3 дават брифинга. Тоя нямал лични документи, живеел като горски човек.

# 612
В момента на живо по Канал 3 дават брифинга. Тоя нямал лични документи, живеел като горски човек.

Дали наистина е нямал?
 https://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/izdirvaniiat-rosen-angel … no-minalo-6077889
Тук пише, че и шофьор на такси е бил през 2007. А и снимката, която се разпространява ми прилича, на снимка за документи.
Има нещо гнило в цялата работа, но дано се разбере какво.

# 613

Това Йети бая ще има да го гонят... Rolling Eyes

# 614
От случая с банкомата все се чудя защо хора се дебнат с тежка техника и хеликоптери, а не с обучени кадри и кучета.

Общи условия

Активация на акаунт