Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 073
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 645
Няма значение откъде са разбрали. Да си ги пазят тези подробности за съда. Изкарването на повече информация понякога работи в полза на виновния.

# 646
къде мога да изгледам този брифинг ?
В сайта на канал 3 не мога да открия видео...

# 647
Може да  са разглеждали фейсбук чата му с Кети. Представете си един ходи из вилните зони и където види компютър, сяда и влиза в Интернет! Щом е имало ток във вилата, значи е плащан от някого.

# 648
Даваха го по Канал 3, приключи преди няколко минути.

# 649
Е, то какво да изкарват повече инфо, нали има официално обявен за издирване убиец. Не знам, потвърди се моето начално предположение за жената Кети като ключова за убийствата, но последващата история с Росен ми е много издишаща.
Той хем издирван, ама не точно.
Хем бил в затвор, ама пък пътувал в чужбина.
Хем без документи, хем не точно.
А това пък със самонастаняването ме уби. Тази вила собственици няма ли? Не си ли наглеждат имота? Как така хората и даже кмета ще знаят, че някой живее в чужда къща без разрешение и няма да кажат на никого, на властта или дори на собствениците?
Бил изповедник на Кети и даже ѝ помагал в работата. Коя работа, нали жената не работела нищо? През това време Неделчо къде е бил? Познавали ли са се с този Росен щом се твърди, че помагал на Кети?
Много въпроси, никакви логични отговори.

# 650
  • София
Това, че бяга, не значи, че той е убиецът.
Те щом от 2009-та го издирват, може и затова да се крие сега, дори да не ги е избил той семейството, пак ще бъде арестуван..
Не знам, моето мнение е раздвоено.

# 651
Кучето го познало и за това се опитало да се скрие,а не да го нападне?!
Кучетата умират от страх от гърмежи,гръмотевици,заря и подобни,за това се е скрило някъде.
Ако всичките им умозаключения са подобни....

# 652
Жалко за младежите, заминали са си заради тъмните страсти на някакви бели боклуци.
Кети каквото е търсила си го е намерила.
Все си мисля, че и някаква незаконна дейност е имало намесена.
Нещо не са поделили.

# 653
  • София
Кучето го познало и за това се опитало да се скрие,а не да го нападне?!
Кучетата умират от страх от гърмежи,гръмотевици,заря и подобни,за това се е скрило някъде.
Ако всичките им умозаключения са подобни....
Те по-скоро визираха, че заради това не го е нападнало.

# 654
Във фейсбук страницата на Нови Искър под една от статиите че го търсят, има много коментари от една дама която обяснява че вилата е нейна и че преди около 5 години е живял там, но го търсят на грешното място.
Питат я защо го е пуснала и тя казва , че това не ги засяга.....
Но пък тя казва, че вилата и е изгоряла, а това което показват не е така....

# 655
  • Варна
Относно вилата - казаха, че не можели да открият собственик към момента. Няма я на документи като съществуваща. Казаха също, че кметът два часа им загубил, докато я намерят къде е тази къща, били му я показали на снимка. И също, че като били при него мълчал, пък после по телевизията много неща разправял.

# 656
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
А защо не се коментира нищо за тефтерчето на Кети и по-точно за изборните бюлетини, преференции и т.н. и то при положение, че не били регистрирани нито като кандидати нито като застъпници?

# 657
  • София
Във фейсбук страницата на Нови Искър под една от статиите че го търсят, има много коментари от една дама която обяснява че вилата е нейна и че преди около 5 години е живял там, но го търсят на грешното място.
Питат я защо го е пуснала и тя казва , че това не ги засяга.....

Тя казва,че той е живял преди години в нейната вила,която е изгоряла и вече не съществува.
Тази вила,която показаха днес не ми прилича да е горяла.

# 658
А това пък със самонастаняването ме уби. Тази вила собственици няма ли? Не си ли наглеждат имота? Как така хората и даже кмета ще знаят, че някой живее в чужда къща без разрешение и няма да кажат на никого, на властта или дори на собствениците?

Не е по темата, но да ти отговоря на това:

Скрит текст:
В СЗ България има цели села с масово превзети къщи. От роми. ЦЕЛИ села. Нито кмет, нито държава могат да се оправят. Само тежки машини и изтребване до крак. (Знам как звучи). Собствениците са в чужбина. И да се върнат - нито могат да се нанесат обратно, нито да продадат имота.
Ето ти конкретно село за пример: Медовница

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 15:53 от Ice Queen

# 659
  • Варна
Тефтерчето първо трябва да докажат чие е изобщо. И там ми издишат нещата. Ако го е взел той, от какъв зор ще го подхвърля някъде, че точно журналистката на не знам си коя продажна медия да го намери точно?

Общи условия

Активация на акаунт