Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 055
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
Балчишкото село Змеево е родното място на касапина от Нови Искър Росен Ангелов. Хладнокръвният убиец живее там до 20-ата си година. В Змеево е извършил и първото си престъпление – кражба. След това заминава за София. Родната му къща е изоставена и от години там не живее никой, информира bTV.

Някой питаше откъде е.

# 706
А на мен пък ми е и то много специфична физиономия. Дано си права.

# 707
  • София
На мен на последната снимка ми прилича на онзи, с който Мис Тигрова качваше клипчета, някакъв си Цецо беше.

# 708
Лесно се е укривал, защото не е имал лична карта. При опит за изваждане, щеше да лъсне, че е обявен за издирване и да го арестуват. Сменял местоживеенето си. Това дали са първите му убийства? Изглежда безскрупулен.

# 709
Да, и на мъжа на една позната ми напомни. Като общи черти хората май са няколко групи, а дяволът е в детайлите и изражението, но те не си личат на толкова лоша снимка.

Не е чак толкова лесен нелегалния живот в малка държава, те и затова повечето бягат зад граница.
Разбра ли се всъщност как и кога са сравнили негово ДНК, нали не е хванат?

# 710
Нали уж ходил и се връщал от чужбина... Как без лична карта?

# 711
  • София

Казаха днес на брифинга, че не е ходил никъде.

# 712
Има го в системата. Нали е съден за блудство с малолетни и изнасилване. Би трябвало да имат негово ДНК.

# 713

Казаха днес на брифинга, че не е ходил никъде.
А ок. То човек изпусна вече нишката...

Сега гледам в новините, че и с бронирана верижна машина (нещо като мини танк за незапознатите) ще го търсят.
Пак ми се губи логиката. Тези машини не са ли за места, където физ.придвижване е силно затруднено? И ако един мъж може да бяга/да се крие без помощ на машина, защо го търсят с тежката артилерия? То с "танка" по- трудно става!?
И армията се включила... Егати цирка...

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 17:56 от Ice Queen

# 714
# 715
Много категоричен този
Бойко да го похвали в понеделник пред европейците в НДК

# 716
Във вилата му са намерили окървавени дрехи, а в къщата май и отпечатъци е имало.

# 717
Е, откъде ДНК при жертвите ?

# 718
Що ли не им вярвам на доказателствата?!  Sunglasses И как да вярваш на една тотално компрометирана следствена и правосъдна система?!  Sunglasses Заради едни "интимни отношения" такова чудовишно престъпление?!  Sunglasses Как го направиха този ДНК анализ?!

# 719
Ти сериозно ли? 😁 Откъде ДНК при изнасилване?!

Общи условия

Активация на акаунт