Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 946
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 810
Да бе. За едната изневяра и ревност да избие всичките ѝ близки до крак. Той този за психопат да го бяха обучавали, нямаше да се справи толкоз добре. Четейки, слушайки, гледайки, оставам с впечатление, че не е само любовната драма, има замесен и друг момент.
Някой спомена за профила на набедения убиец във Фейсбук. Не го намирам – или не търся правилно, или е вече блокиран за потребители.

# 811
Да, не се вижда вече.

# 812
Счупеното стъкло на джипа остава загадка.
Колкото и да лансират един убиец , аз си мисля , че Кети е държана в джипа заложник заради нещо , а семейството е трябвало нещо да направи. Затова и бащата е извикал сина си от работа. И после нещо се обърква. Това тефтерче сигурно има важни данни за разследването. Кой си носи тефтерче без дамска чанта ей така.

# 813
  • Пловдив
Жалко, че картотеките на МВР не са публични. Що познати и съседи щяхме да видим там...
А може и себе си. Wink

# 814
  • София
Какво да се очаква, Анди? Шесторно убийство?
Ако нещо би могло да се очаква, колкото и цинично да звучи, са драми, побоища, тежки отношения. Не е точно същото като заличаване на целия род.  Изглежда като че ли през ден някой затрива цели фамилии от несподелени трепети.

А защо да не се очаква и шесторно убийство при характеристиките на извършителя? А и човек като превърти, особено ако си носи някакви неща, съвсем всичко може да се очаква.

# 815
а този откачалник дали има някакво военно обучение? страшна работа, мен пак ме е страх  и пак няма да мога да напазарувам за мъж и бебенце.

# 816
  • София
Най-малкото е ходил в казармата, защото е от това поколение, което задължително караше две години.
Стига си се стягала!

# 817
Какво да се очаква, Анди? Шесторно убийство?
Ако нещо би могло да се очаква, колкото и цинично да звучи, са драми, побоища, тежки отношения. Не е точно същото като заличаване на целия род.  Изглежда като че ли през ден някой затрива цели фамилии от несподелени трепети.

А защо да не се очаква и шесторно убийство при характеристиките на извършителя? А и човек като превърти, особено ако си носи някакви неща, съвсем всичко може да се очаква.

Може... гръмнал ги е и после си е отишъл във вилата и си разцъква спокойно лаптопчето.  Shocked Grinning Бая дебилен трябва да е.  Grinning

# 818
За счупеното предно стъкло се коментираше, че Неделчо и Кети са имали скандал със съсед заради ПТП или нещо подобно.

# 819
  • В Космоса
Добре, де, тези хора нямат ли близки и приятели? Моите близки и приятели, не дай си боже да се случи нещо на семейството ни, все ще могат да дадат обяснение логично, какво, що се е случвало с нас и т. н. Тук все едно със смъртта и край, никой нищо не знае за тях, само някакви предположения, цяла България се прави на детектив от парченцата измишльотини, подхвърлени от журналята....

# 820
Не всеки маргинал е кръстоска между психопат, масов убиец, Йети и Рамбо. Да, може и такива да има, ама как го приемате за нормално и предвидимо, не мога да си обясня.
Счупеното стъкло се изясни, че е от предишен инцидент без връзка с убийствата.

# 821
И на мен ми е чудно откъде се е взело това тефтерче по средата на нищото.
А, че може да има и друг мотив за престъплението в комбинация с любовния, беше действително споменато от репортер на Нова. Ако трябва да съм честна, репортажите точно на тази телевизия звучат на моменти като изсмукани от Интернет. От друга страна, знам, че някои от големите телевизии имат информатори по разните органи, така че може и не всичко да са свободни съчинения...

# 822
# 823
Тефтерчето е било в колата, какво чудно има...

# 824
  • София
Наскоро в Русия имаше един случай,  комшията по дача нещо се обидил и гръмнал 5-6 човека, все млади, здрави мъже и жени и една баба. Една жена беше оцеляла по чудо, защото успяла да се скрие в къщата под едно одеяло и кучето лежало там и не я издало. Показаха го убиеца заловен - шушумига, дори не е едър, дори не е осъждан, не е лежал в затвора. Изглеждаше доволен от постъпката си, дори го каза още в джипа, в който го бяха арестували. Единствено май беше с пушка, а не  с пистолет, това вече не го помня.

Общи условия

Активация на акаунт