Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 946
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 825
тоя хванаха ли го или още не? да не тръгне към софия?

# 826
Тефтерчето е било в колата, какво чудно има...
Не съм разбрала, че е било в колата, мислех, че са го намерили някъде по земята наоколо.

# 827
Не знам, аз не следя телевизиите, нито пък смятам, че е нормално или предвидимо. Още в началото предвид информацията, която се даде, предположих само, че жената Кети е в основата. Но последвалият сценарий с любовника-психопат според мен е доста скалъпен и не дава пълна картина на мотива.
Но е ясно, че се бърза да се "намери" виновник. Даже си мисля, че ще го открият Росен "мъртъв" и ще се "разкрие", че той е сътворил всичко. И ще се приключи със случая.
А както се казва, тези хора (мъртвите) заслужават справедливост. Никой не заслужава да загине от насилствена смърт.

# 828
Тефтерчето е било в колата, какво чудно има...
Не съм разбрала, че е било в колата, мислех, че са го намерили някъде по земята наоколо.

Наоколо е било.
То пък оставаше и журналист да го намери в жабката на джипа и цирка щеше да е пълен.

# 829
За съжаление си права! Разследването и операцията по откриване на престъпника бавно, но сигурно се превръща в един голям цирк!
Това много ме тревожи мен, в опасен цирк живеем.
6 трупа, цялата държавна "мощ", както се изразиха жОрналята, е на крак и... НИЩО. 8 години този същия го "търсят" в необятната ни ро̀дина и... нищо.
Същият цирк с пернишките обирджии на банкомати... полицаи се щурат из "непроходимата" пернишка гора и... нищо.
Престъпниците си гледкат някъде новините и умират от смях сигурно, така си го представям.

# 830
някой писа, че мъжът е бил легионер. това дали е възможно? само в такъв случай съм склонна да повярвам, че той го е направил, все пак в във френския легион са все закоравели престъпници и истински тренирани убийци.

по принцип на легионерите им се издават и нови самоличности /лични документи. така, че може би заради това не са моглид а го открит дълго време. той вече е с друга самоличност и документи.

# 831
Това, че бил легионер той сам си го е разправял на познатите - искал е да изгради такъв имидж пред тях. Засега информацията дали е бил действително в легиона, не е потвърдена.

# 832
А сега не е ли пълен? Репортерка на Нова наднича в хладилника на шесторен убиец и показва какво има в него. Показва ни леглото му, боклуците, разхвърляни отгоре...

# 833
  • Street of Dreams
Да,  има логика за легиона , и както някой писа, от там ги връщат с нова самоличност и документи, което би обяснило защо не е намерен.

# 834
Не е излизал от България, никакъв легионер не е бил. Няма да дойде към София, той е планинар, какво ще дири тук. Не се филмирайте излишно.

# 835
Да,  има логика за легиона , и както някой писа, от там ги връщат с нова самоличност и документи, което би обяснило защо не е намерен.

точно! и аз съм го чела това, че имат право да си изберат име дата на раждане и тн след като са служили известно време. по принцип легионът е само за престъпници, които се опитват да почнат начисто .  измислен е за да не се лее френска кръв по колониите.

# 836
Нали трябват документи за да иде в легиона, а той е бил търсен от полицията. На границата веднага щеше да лъсне и да го приберат. Бил е в легиона, ама друг път.

Репортажа от жилището на убиеца е голямо падение и за журналята и за българската полиция!

# 837
  • Пловдив
Да, този вече е на път за София, дебнейки за потребителки на бг-мама. Хайде стига изсмукани от пръстите простотии!

# 838
някой писа, че мъжът е бил легионер. това дали е възможно? само в такъв случай съм склонна да повярвам, че той го е направил, все пак в във френския легион са все закоравели престъпници и истински тренирани убийци.

по принцип на легионерите им се издават и нови самоличности /лични документи. така, че може би заради това не са моглид а го открит дълго време. той вече е с друга самоличност и документи.
Прочети малко за Френския легион, пък дано се успокоиш и спреш да пишеш глупости.

# 839
  • София
тоя хванаха ли го или още не? да не тръгне към софия?
По новините не са казали нищо още, но иначе са толкова детайлни, че не би ме изненадало, ако и това ни съобщят след пряка връзка Simple Smile

Има логика да излезне от онзи район там, който е осеян с полиция, а в София е празно, но не ми се вярва.
Вероятността да го видят хора в София е огрооомна. Никой луд не би се жертвал така.

Общи условия

Активация на акаунт