Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 847
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 080
Първо и аз мислех, че кучето е убито първо, но сега не мисля така. От снимките на Кети си личи, че кучето е гледано вътре в къщата, а не като пазач. Открито е на втория етаж и не забравяйте, че е открито на място, което явно е показвало, че е опитало да се скрие /вероятно изплашено от стрелбата/. Ох, не знам ... страшно мъчно ми е за това семейство, за децата изживяли този ужас, че и за кученцето. Не разбирам как някой решава, че може да отнема чужди животи ей така, за минута.
Не мисля, че по време на такъв ужас някой ще снима или ще отваря приложения на телефона си.

# 1 081
И  аз мисля като теб elvina5 ,или поне щяха да направят опит да отворят прозорец,да извикат,да скочат,да избягат.....
 за мен  не се връзват нещата ,особено пък с мотива -ревност. Как така възрастен, зрял мъж ще натръшка 6 човека от ревност,и просто ей така ще се прибере в съседното село ,или вилна зона и ще чака 2дни  нещата да ескалират,и чак тогава да тръгне да бяга.
А и излизането/разходката / на Кети-хем с джип,хем с куче,хем по това време,на такъв празник и в такъв продължителен интервал от време,и никой не е тръгнал да я търси,или да се обади в полиция...Определено тук нещата стоят другояче-друг е мотива,други вероятно са и убийците.

# 1 082
Обаче министърка продължава да лансира информацията, че убиецът е бил във Френския легион.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 20:15 от Анонимен

# 1 083
4. Жената е била отвлечена и вероятно чрез нея е имало изнудване или искане за ПАРИ. Никой не е осветлил КОГА е счупено стъклото на джипа. Най-вероятно когато тя е била спряна на пътят с него и отвлечена.

Стъклото е било счупено доста преди убийството и няма общо с него.
Също така по снимки се вижда, че семейството не е демонстрирало някакъв луксозен лайфстайл, майката на Боби също потвърждава това, та всичките тези писаници за мафия и прочие не изглеждат много по-достоверно от обезумял бивш любовник.

# 1 084
Какви пари, какъв откуп за жена, забатачена в банкови и бързи кредити? В тефтерчето й имаше списък с предстоящи или извършени плащания, които едва ли е можела да запомни и е записвала къде какво има да внася.

# 1 085
  • Варна
А какво са работили тези хора? Само за сина се знае, че е бил санитар

# 1 086
В момента по Канал 3 има интервю с бивш секретар на МВР. Журналистът си е взел въпросите от темата тук. А държаниено му е меко казано вулгарно! Как, бе хора, ви дава сърце така да ровите в живота на жертвите? Не трябва ли да сте първо хора, пък после толкова големи "професионалисти"?!

# 1 087

Не мисля, че по време на такъв ужас някой ще снима или ще отваря приложения на телефона си.

Напротив, ако стане нещо, мисля, че телефонът е първото нещо, към което човек би посегнал, за да търси външна помощ, при положение, че сам не може да се справи, най-малкото за да даде инфо какво става. Особено за младите хора, телефонът им е като сянка, винаги и навсякъде е с тях.

# 1 088
  • София
Бащата е автомонтьор, имал и тир.
Кети-нищо.

# 1 089
Добре де, дайте по-достоверни предположения за друг мотив и убиец. Непонятна ми е тази убеденост в невинността на издирвания у някои, при положение, че всички изнесени улики сочат именно към него.
Точният сценарий на събитията от деня на убийството може да бъде оповествен само от разследващите органи, те събират и анализират уликите. Всичко останало, което в момента се тиражира по медиите и форумите е в сферата на догатките. Много ясно, че ще има несъответствия и дори противоречия, на някои хора въображението им работи на пълни обороти.

# 1 090
  • There I was on a July morning
И  аз мисля като теб elvina5 ,или поне щяха да направят опит да отворят прозорец,да извикат,да скочат,да избягат.....
 за мен  не се връзват нещата ,особено пък с мотива -ревност. Как така възрастен, зрял мъж ще натръшка 6 човека от ревност,и просто ей така ще се прибере в съседното село ,или вилна зона и ще чака 2дни  нещата да ескалират,и чак тогава да тръгне да бяга.
А и излизането/разходката / на Кети-хем с джип,хем с куче,хем по това време,на такъв празник и в такъв продължителен интервал от време,и никой не е тръгнал да я търси,или да се обади в полиция...Определено тук нещата стоят другояче-друг е мотива,други вероятно са и убийците.
Те, ако скочат от втория етаж, може да загинат на място. Не мисля, че това е опция за спасение. Телефоните не се знае дали са били в ръцете им, за да се обадят, а може и да не са искали да говорят, за да не ги чуе убиецът /нали са се крили/.
За разходката на кучето с джипа - и на мен не ми звучи достоверно изнесената информация. Има и други съмнителни моменти, но ще видим по-натам какво ще разкрият.

# 1 091
  • На топло
Кети чистела къщи( чистачка), а Росен и помагал?!

Това дали въобще е истина ????
Информация от близки на семейството

# 1 092
Добре де, дайте по-достоверни предположения за друг мотив и убиец. Непонятна ми е тази убеденост в невинността на издирвания у някои, при положение, че всички изнесени улики сочат именно към него.
Точният сценарий на събитията от деня на убийството може да бъде оповествен само от разследващите органи, те събират и анализират уликите. Всичко останало, което в момента се тиражира по медиите и форумите е в сферата на догатките. Много ясно, че ще има несъответствия и дори противоречия, на някои хора въображението им работи на пълни обороти.

мисля, че е нещо, свързано с Неделчо, а жената е била вътре в иг … даде някакво инфо

# 1 093
  • Варна
Уж го издирват от 10 години, ама инак служил във френски легион;  сам човек срещу 6, колкото и да е самообучен и с едно оръжие и много пълнители ...все ще има някакво време за реакция от жертвите.

# 1 094
  • Варна
Уж го издирват от 10 години, ама инак служил във френски легион;  сам човек срещу 6, колкото и да е самообучен и с едно оръжие и много пълнители ...все ще има някакво време за реакция от жертвите.

И на мен не ми излиза от акъла... 3-ма здрави и прави мъже сред жертвите, двете жени(без бабата) са в отлична физическа форма. Обаче всички са загубили ума и дума и не е оказана почти никаква съпротива, дори и успешно избягал няма..а нападателят уж е един.

Общи условия

Активация на акаунт