Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 741
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 065
Място с безчет потенциални доказателства е напълно компрометирано от журналисти и това е факт, който крещи, дори и ситуацията да се развие по-най благоприятния начин.

А на теб кое ти дава увереност относно това твърдение?

Според мен полицията и прокуратурата си вършат много добре работата в случая, в това число и относно очевидната дезинформация, която пускат.

# 1 066
За Луково и по-точно за вилната зона,да напиша-така е диво място ,хълмисто има много необитаеми не само сега през зимата ,а целогидишно вили.Лично близки имат там такава,не е посещавана поне от 10 години.Слава богу не е от снимките ,но то не пречи да е протършувана.Собствениците  не са в страната и текущите сметки,данъци се плащат отлайн.

# 1 067
Място с безчет потенциални доказателства е напълно компрометирано от журналисти и това е факт, който крещи, дори и ситуацията да се развие по-най благоприятния начин.

А на теб кое ти дава увереност относно това твърдение?

Според мен полицията и прокуратурата си вършат много добре работата в случая, в това число и относно очевидната дезинформация, която пускат.

Е, как кое ми дава увереност? Ровеше ли каката в хладилника? Снимаха ли ваденето на трупа от реката снощи? Там са били очевидно. По горе допълних първите неща, които ми дойдоха наум защо такива места трябва да се пазят. Все пак всичко приключва чак с последното осъдително решение, дори и посмъртно за виновния да е пак не е толкова бързо.

Една трева да намерят в автомобил и го задържат до края на делото. Сигурно има закакво да се прави така навсякъде.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 16:09 от GatoNegro

# 1 068
И аз съм на мнението на Гато. Ако този е убиецът, и се е прибрал във вилата , там трябва да има следи , които той е донесъл със себе си от убийствата. А и Кети, ако му е била гостуваща / ако са имали връзка/ , може и следи от нейно присъствие там да има. Изобщо , това са основни обекти от едно сложно убийство и те трябва да са запечатани до повторни , потретни и ен броя огледи , а не - да ми попипват журналята вещите.
Да , предполагам, че първо са снели дактилоскопни отпечатъци и са заснели каквото е трябвало. Но да се маца местопроизшествие толкова безотговорно е... ами не е на добре.

# 1 069
покрай това телевизиране на случая, обръгнах и не ме е страх толкова. просто вече такъв информационен мишмаш стана с целия случай, че объркването и погнусата надделяха над страха от  това да ни нападне евентуален социопат. На мен ми стана чак жал за този човек...

При всички случаи, вече ми се вижда доста правдоподобно да е той, щом има индикации да е бил с професионално военно обучение. Друг е въпросът какви са тези военно обучени хора, които живеят off the grid и нападат средностатистически хорица...направо като сценарий от филм. Относно Френския легион сте прави, че не се дава друга самоличност за извън легиона, но тогава не знам защо изобщо го наричат "самоличност", то си е някакъв псевдоним, който се ползва само, докато си на служба.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 16:45 от bodybeautiful

# 1 070
Част от жертвите са оказали съпротива. Според мен е показателно това, че Боби е бил гръмнат с 3 куршума в главата и 6 в слабините. Педофилът Росен вероятно е харесвал Нанси.

# 1 071
При случаят Йоан Матев всъщност ножът беше намерен при повторен оглед на вече прегледана шахта.
Директорката се държеше отвратително, не споря. Но това не значи непременно, че е знаела със сигурност, а е мълчала. Не че е невъзможно да е била убедена/принудена/стимулирана да мълчи, но съвсем не е задължително - и всъщност и това беше редно да се разследва.

Аз се отказах да броя куршуми вече. (Почти) всичко, изнесено в пресата са откровени глупости. Като че ли дядото поемно лице звучеше най-достоверно, независимо че не се включи нито редно, нито уместно, но да вярваме в доброто, и че може и него да са го пратили от всъщност от полицията с дезинформация. Не го казвам иронично.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 17:16 от GatoNegro

# 1 072
Не познавам педофилските вкусове, но момиче на 16 ми се вижда малко възрастно, за да привлече интереса на Росен. От чутото разбирам, че си е падал по 11-12-годишни.
Предвид педофиската му натура, може и интимната им връзка с Кети не е била особено сериозна. По-скоро е възможно в отношенията им да е имало намесени други интереси, например някакви далавери.

# 1 073
Аз пък изобщо не мисля,че Росен е убиеца.

# 1 074
Аз съм направо втрещена от некадърността на нашите да обезопасят въпросната вила, при положение че навремето толкова нещо се изговори за компрометиране на местопрестъпението в случая Белнейски.

# 1 075
Кафе с Канела, пропускаш, че Росен я е познавал от 6-годишна.

# 1 076
  • Варна
Разгледах профила на Кети във ФБ (която е с фамилия Николова, а беше някаква друга ми се струва). Изглеждат ми всички едни нормални, обикновени хора.
Някак не мога да приема, че този Росен ги е избил

# 1 077
Е, все някой ги е избил поради някаква причина. И на мен ми приличат на обикновени хора, които смятам, че са се забъркали в каквото не трябва.

# 1 078
По едно време бая се бях притеснила за някои потребители-да не са им хакнали профила, или по-лошо, да не са го продали. Слава Богу, те са си, просто са  бързали без да помислят да се изкажат, сега вече са поразмислили Mr. Greenи пишат разумни неща. Иначе абсурдността е безгранична и е чак смешно. Ако човек чете само бегемама да се самоубие от безизходност-то бива глупост, бива, ама това вече е много Cry Добре, че поне тук таме се срещат мислещи хора, да дават надежда, че не всичко с българския човешки род е загубено. Ето  мнение, което ми се струва мноого интересно:

1. Информацията е плачевна, взаимно изключваща се и обясненията са две, също взаимно покриващи се:
...* Силна професионална инкомпетентност на лицата говорили от името и покрай институцията МВР.
...* Силни гърчове в желанието си да изглежда цялата галимация като битово престъпление, а то (по всяка вероятност) не е такова!

2. Много малко се говореше за ПЪЛНАТА ЛИПСА на подготовка на Новогодишното празнуване. Обстановката и сбирката на различни хора (макар и свързани) без подготовка за празника е сериозно основание, че се е касаело за ИНФАРКТНА СИТУАЦИЯ. А тя не се е развивала само на 31.12 м.г. Тя е била в ход поне един-два дена преди тази дата!!!

3. Но за тази СИТУАЦИЯ не е съобщено на полицията и не е била търсена (най-вероятно) странична помощ. Но е имало обаждане по телефона... Не ми се вярва, че както някъде, някой си изпростя дотолкоз, че посочи НЕГО - бай ***, как бил два пъти звънял на жената?!

4. Жената е била отвлечена и вероятно чрез нея е имало изнудване или искане за ПАРИ. Никой не е осветлил КОГА е счупено стъклото на джипа. Най-вероятно когато тя е била спряна на пътят с него и отвлечена.

5. Парите (задигнати от мъжа?? или изискани като откуп) са били вече подсигурени на място на 31.12 и всички от семейството + присъединени (приятелят на дъщерята), са очаквали довеждането на жената и прибиране на парите от тях в дома. Липсата на страх означава, че поне един от тях (бащата/мъжа) е знаел, защо става всичко така и дори е познавал ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ. Те са били поне трима.

6. Жената е ликвидирана след като уговорката за срещата и телефоната потвърждаващ, че тя е жива - биват приключени. Убита е когато Те тръгват за парите. Липсата (дали?) на сексуално посегателство по време на отвличането говори, че изпълнителите са професионалисти и изключват случайности и заигравки.

7. Влизането и допущането на ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ на ликвидацията е доброволно и ОЧАКВАНО. Кучето е убито първо, за да не вдига шум - а то със сигурност е чувствало НАМЕРЕНИЯТА и е реагирало съответно.

8. Парите са получени и започва избиването, контролните изстрели са професионална практика и знак към други съучастници, гаранти или покровители в някаква далавера на Мъжа. Да не забравяме как Нови Искър е център на средни и големи мафиоти покровителствани поне от средният ешалон на властта.

9. Следва "нескопосано прикриване" на следи, разместване на трупове, "забравени" гилзи и пр. и пр. - все професионални изпълнения, включая използването на малокалибрено оръжие, вероятно различно от нормален пистолет 22к.

10. В последствие 01.01 започва държавен шаш на управляващите, но няма подскоци от най-горе, защото тогава оклепаните дирници се открояват още по-добре. Но объркването и излагацията е както при циганска вечеринка. Прецеденти има със множество знакови престъпления, умишлено или поради некадърност останали неоткрити. Нека да не ги изброявам - всеки ги знае.

Какъв е финалът?

11. Хипотезата за връзка, любовна история, е повече от нелепа. В паниката се избира първият подходящ обект. Нали няма уж живи близки можещи да свидетелстват какво е правила жената, любовници и пр. пикантерии за плебса? Възможно е този преследван сега и уж скоростно идентифициран, да е дребен помощник на главните гангстери и действително да е оставил следи. Но да се стилизира така високо, като основен и самотен извършител, е меко казано, особено без (за сега) доказателства, е много лекомислено и в резултат на панически реакции (жандармерия, командоси, бронетехника??? Липсва само един боен кораб "Дръзки" по Искарот). Лоша е тази демонстрация на слабост, допълнена със страст към много пара пускана в Свирката...

12. Финалът може да бъде много трагичен за дежурните по кухня в ЕС за туй полугодие. Може да се стигне даже до срутване на пирамидата от домино тук - разделението всред плебса е огромно, ожесточено и яростта срещу глупостите, корупцията, нахалството и пр. и пр. на властеимащите. Те набъбват все повече. Един минус в повече е, че и сащисаните също търчат в амок, което се предава директно и по индукция по долните етажи от кучкарника им - всред Пуделите.

# 1 079
А мен ме гложди мисълта, като знам как тинейджърите са вечно на телефоните, и как според полицията двамата млади са стигнали до втория етаж, търсейки спасение, а убиеца е разбивал врати за да влезе, т.е. имали са технологично време да наберат 112, защо не са го направили? Дори да е претоварена линията покрай Нова година, нали обаждането до този номер е възможно и без обхват или? Не виждам и не знам точното разположение на къщата, но защо не са отворили прозорците или терасите и не са се опитали да скочат? Когато бягаш да спасиш живота си, не се затваряш в стаята, зад паянтова врата, а правиш всичко възможно, дори с риск за счупване, за да се спасиш? А според версията на полицията, сякаш всички са стоели и са чакали да бъдат разстреляни... никаква съпротива, никакво обаждане по телефона? Странно!

Абсолютно. Особено младежите, за 20 секунди могат да снабчатнат снимка на поне 20 човека. Това поколение пишат и снимат бързо като машинки. Особено Георги, Боби и Нанси. Много се учудвам, че не са го направили. Особено, ако са се заключили първоначално в стая на втория етаж, както казаха и убиецът е разбивал вратата с крак. Това изобщо не мога са го представя, че децата не са ползвали телефоните. Аз си го обяснявам само с това, че убийците са били двама поне, с еднакви оръжия и единият се е качил на втория етаж и ги е разстрелял, а другият е разстрелял тези на първия. Може и да е имало и човек за отцепка на вратата. Изобщо не си мисля, че този е действал сам. Ако е участвал и той, може да е бил нает от някого и да не е бил сам. Но, ми се струва, че не е участвал, просто е удобния убиец, който трябва да вярваме, че го е направил.

Общи условия

Активация на акаунт