Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 810
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 960
  • постоянно
Според мен човекът ще гледа да се покрие, няма интерес от това да извършва повече престъпления, така че споко
Рецидивист убил хладнокръвно 6 човека е способен на всичко , със или без интерес .

# 961
Според мен човекът ще гледа да се покрие, няма интерес от това да извършва повече престъпления, така че споко
Рецидивист убил хладнокръвно 6 човека е способен на всичко , със или без интерес .

Имах предвид веднага след това престъпление да извърши друго, като например да дойде в София и да коли и беси, както някои се опасяват. А иначе се надявам до седмица да го намерят.

# 962
Ето ви още една статия за четене и за дъвчене:

Нови Искър: нещо не се връзва…

Амин, че някой го написа систематизирано. Аз вчера не намерих сили да доказвам болния си мозък, но точно същите неща ми направиха впечатление, когато се заговори за сигурните доказателства (които, на този етап, не се ли наричат улики?).

Още малко, и се надявам поне да стане ясно и защо официалната версия, ако е вярна, е в пъти по-зловеща и невероятна от коя да е атака на рептилите.
Успокоителното засега е, че има толкова пропуски и стърчащи конци, че е практически невъзмижно наистина това да е всичко - самоук горянин пефодил се влюбва безпаметно в леля, и шест месеца след края на хипотетичната им връзка, организира и изпълнява перфектното масово убийство на две локации, след което небрежно се прибира  да вечеря, само за да изчезне като дух минути преди да бъде заловен.

# 963
Ужасно е....
Мисля, че всяха много голяма паника. От друга страна пък това ще накара хората да бъдат много по-бдителни и може именно това да помогне да бъде заловен по-лесно...
Дали е той или не е, със или без улики, бързо или бавно разследване аз лично ако го видя и бих се насрала... Пък ако ще и грам да не е виновен.
Искам да го хванат и да се разбере той ли е или не е. Защото сега дори да кажат напълно обратното, този човек вече всява ужас.

# 964
  • София
Никакъв ужас не ми всява, защото съм убедена, че не е той извършителя. Ще го намерят "самоубил се"  и всичко ще приключи. Въпроса е до кога ще им е изгодно на управляващите да занимават народа с тази трагедия.

# 965
  • Сф
А, всява ми ужас на мене.Аз съм близко до Нови Искър.И отделно, като се разбра как ги издирват, т.е. с години не си мърдат пръста..то излиза, че всеки клошар е потенциален убиец. Ето и в реката труп намериха.Че те ако тръгнат до Враца кой знае още какво ще намерят.Излиза , че всеки престъпник си се разхожда, живее, пътува, набавя доход някак си, ей така анонимно или с фалшиви документи по цяла София. То районни кметове, то домоуправители( имаме закон все пак) , то полиция- всеки може да им мине под проверките.То не че има де. От частния случай вадя общото дередже и си е плашещо..

# 966
И аз това си мисля, ако почнат да претърсват всякакви периметри с жандармерия и кучета, колко ли още трупове ще се появят

# 967
  • София
Ох, стига сте се филмирали! Всеки човек, включително ти, е потенциален убиец - просто не е попаднал в грешното време и в грешното място и с грешния човек!  Този може да е луд, но не е тъп.

# 968
Много е хубаво да знаем, че масовите убийци са просто същите като нас. А ние още само не сме се проявили. Големи глупости.

# 969
  • Сф
Ох, стига сте се филмирали! Всеки човек, включително ти, е потенциален убиец - просто не е попаднал в грешното време и в грешното място и с грешния човек!  Този може да е луд, но не е тъп.
Това твърдение може да дойде само от човек с болен мозък.Сори.

# 970
  • Варна
Този може да е луд, но не е тъп.

Това, че не е тъп трябва да ни успокои ли? Thinking
Според мен не е и луд. Толкова години е живял безнаказано, даже може и сега  да се измъкне.

# 971
  • София
Е, какво ми се извиняваш на мен, не съм го измислила аз! Всеки си живее с илюзията, че точно той никога няма да направи нищо лошо, включително и никога не би убил. Ама историята показва съвсем обратното - много хора са станали убийци, включително са убили хора на пътя. Или катастрофите не ги броим?

# 972
Аз също съм на мнение, че поставен в конкретна ситуация, всеки е способен да убие.

# 973
  • Street of Dreams
Защо не ни показаха някоя от въпросните снимки? Това най-малко ми се връзва -  скот, който няма никого, психопат и социопат - да притежава нещо толкова сантиментално като снимки и да си ги носи в крадената къща. Супер нагласено доказателство. Другото са петте дупки от куршуми в ламарината, където "тренирал".

# 974
А мен ме гложди мисълта, като знам как тинейджърите са вечно на телефоните, и как според полицията двамата млади са стигнали до втория етаж, търсейки спасение, а убиеца е разбивал врати за да влезе, т.е. имали са технологично време да наберат 112, защо не са го направили? Дори да е претоварена линията покрай Нова година, нали обаждането до този номер е възможно и без обхват или? Не виждам и не знам точното разположение на къщата, но защо не са отворили прозорците или терасите и не са се опитали да скочат? Когато бягаш да спасиш живота си, не се затваряш в стаята, зад паянтова врата, а правиш всичко възможно, дори с риск за счупване, за да се спасиш? А според версията на полицията, сякаш всички са стоели и са чакали да бъдат разстреляни... никаква съпротива, никакво обаждане по телефона? Странно!

Общи условия

Активация на акаунт