Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 875
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 975
Ох, стига сте се филмирали! Всеки човек, включително ти, е потенциален убиец - просто не е попаднал в грешното време и в грешното място и с грешния човек!  Този може да е луд, но не е тъп.
Това твърдение може да дойде само от човек с болен мозък.Сори.
Ами в такъв случай,защо да се доверяваме на психиатри и криминалисти щом и те твърдят същото?Сигурно,защото и те са с болни мозъци.

# 976
Да, всеки може да убие при някакви обстоятелства. Но рядко някой ще убие 6 човека само защото е имал пререкание или някакво недоволство с един от тях!

# 977
А мен ме гложди мисълта, като знам как тинейджърите са вечно на телефоните, и как според полицията двамата млади са стигнали до втория етаж, търсейки спасение, а убиеца е разбивал врати за да влезе, т.е. имали са технологично време да наберат 112, защо не са го направили? Дори да е претоварена линията покрай Нова година, нали обаждането до този номер е възможно и без обхват или? Не виждам и не знам точното разположение на къщата, но защо не са отворили прозорците или терасите и не са се опитали да скочат? Когато бягаш да спасиш живота си, не се затваряш в стаята, зад паянтова врата, а правиш всичко възможно, дори с риск за счупване, за да се спасиш? А според версията на полицията, сякаш всички са стоели и са чакали да бъдат разстреляни... никаква съпротива, никакво обаждане по телефона? Странно!
Абсолютно, инстинктът за самосъхранение е много силен. Все повече си мисля, че никога няма да разберем истината.

# 978
Гледахте ли по БТВ какъв психопрофил направи един графолог по тефтерче, на Кети ?
Леле , надминаха и най- смелите ми очаквания тези телевизии. Такава била , онакава била- хаотична , с нисък интелект и високи очаквания / най- общо казано/.
Според мен екзекуторът е приготвен за единствения възможен изход- екзекуция. Защото , ако трябва да му се осигури адекватна адвокатска защита , с всички изцепки по разследването по "горещи следи" , ще стане мазало.
Опорочиха основни процесуални действия , нямам думи просто.

# 979
А мен ме гложди мисълта, като знам как тинейджърите са вечно на телефоните, и как според полицията двамата млади са стигнали до втория етаж, търсейки спасение, а убиеца е разбивал врати за да влезе, т.е. имали са технологично време да наберат 112, защо не са го направили? Дори да е претоварена линията покрай Нова година, нали обаждането до този номер е възможно и без обхват или? Не виждам и не знам точното разположение на къщата, но защо не са отворили прозорците или терасите и не са се опитали да скочат? Когато бягаш да спасиш живота си, не се затваряш в стаята, зад паянтова врата, а правиш всичко възможно, дори с риск за счупване, за да се спасиш? А според версията на полицията, сякаш всички са стоели и са чакали да бъдат разстреляни... никаква съпротива, никакво обаждане по телефона? Странно!

Странно е и още как
Още първата вечер  няколко експерти по ТВ казаха, че не е възможно този разстрел да го е извършил сам човек
но на другия ден почнаха да ни заливат с версията за Росен ...

# 980
Искрено се надявам, всички тези изцепки по телевизията и широко прокламираната акция за залавянето на Росен, да е с цел замазване очите на истинските извършители и тежката артилерия, която вкараха да търси тях, а не самотния рейнджър убиец, който е извадил голям късмет с 6 послушни жертви.

# 981
Ами да ги покажат тия снимки на Росен, които са намерили.
Защо ги крият?

# 982
Линкът, постнат от Как'Сийка най-обективно отразява какво се случва до момента, както и моето мнение. Хаос, бързане и демонстриране на дейност. Липса на логика във фактите, опит за внушаване и набеждаване на убиец, който най-вероятно съвсем скоро ще открият самоубит. И всичко ще приключи.

Относно издирваните. Това, че са обявени за издирване, не означава, че ги търсят 24/7 под дърво и камък, а че са в системите за проверка и тези имена им изкачат като удивителни със съответните снимки, примерно ако преминават граници, проверка за наркотици, алкохол, документи и тем подобни. Човек може да си живее спокойно без лични документи и ако е с по-отшелнически живот, никой няма да го забележи.
Сметки се плащат много лесно на чуждо име, а за прехрана – тук-там по нещо на парче срещу заплащане, покрадване от други (необитавани) къщи и дворове. Мернах, че на снимките се виждат буркани със зимнина.

Но в крайна сметка не това е въпросът, а че липсва логичен и ясен мотив дали този човек е убиецът. Спокойно може да не е, без значение как е живял, че е бил в затвор и какъв му е характера. И, разбира се, може и да е. Но с този "профил", който му направиха, може да е всеки съсед с по-висок тестостерон.

# 983
Аз не съм много по конспиративните теории, но все пак ми се вижда странно познанството между Кети и Росен, което, както се твърди, продължило 10 г. Другото странно е постоянната им близост по локации за тези 10 години - живели по едно и също време в "Дружба", после в "Люлин", после тя работела близо до негов адрес в "Надежда", ако не се лъжа, и накрая се озовали по съседски в Нови Искър и Луково.

# 984
Оф. Има разлика между убийство по невнимание - катастрофа, за самозащита, от ярост - срещу един/двама, психопатска стрелба напосоки и хладнокръвно заличаване на цял род. Нещо като Балкан разлика. Само последното е изключително рядко ( а по нашите ширини - прецедент) и лееекичко по-необяснимо. Особено с мърляв, да се разбира, бозав любовно-драматичен мотив.

# 985
  • Сф
Е, нали сега са обградили блок в Дружба, не е бил отшелник 10 години в гората, че да не види никой.Просто не са го издирвали тия 10 години.
И тоя горянин с оръжие, точна стрелба, джипа подкара, нет има, чак и се укри пешком посред зима..след като гледал новините по тв .
Цял отряд не може да го намери..

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 12:16 от PureLove

# 986
  • София
Да, всеки може да убие при някакви обстоятелства. Но рядко някой ще убие 6 човека само защото е имал пререкание или някакво недоволство с един от тях!

А аз да съм  написала нещо за 6 човека? Написах, че всеки е потенциален убиец при не/подходящи обстоятелства.  Но пак не е сигурно, някои са убивали и по повече, защото са се чувствали заплашени за себе си и семействата си. Дето се вика, да не дава Господ!

# 987
  • София

А аз да съм  написала нещо за 6 човека? Написах, че всеки е потенциален убиец при не/подходящи обстоятелства.  Но пак не е сигурно, някои са убивали и по повече, защото са се чувствали заплашени за себе си и семействата си. Дето се вика, да не дава Господ!

# 988
Още странни неща - как никой не разбра, почти 24 часа, че тези хора са убити? Със сигурност знаем за обажданията на майката и бабата на Боби, т.е. телефоните са били в обхват минути след 12 и някой си е  играл да прекъсва, а чак после е изключил телефона? И Майката на Боби го е търсила през две къщи-възможно ли е да не знаеш къде живее гаджето на сина ти, в това малко село? Или се бъркам и НИ е голям град? Още повече, че са започнали скоро да живеят там и клюкарите няма как да не са ги одумвали? Но да приемем, че е възможно. А майката на Георги - звъняла ли е, търсила ли е- неясно. Много силно вечатление ми направи, че братът на Недялко е звъннал в полицията, като не се е свързал с него. Вие звъните ли в полицията или палите колата и отивате да видите какво се случва? Или ако сте далече, звъните на познати да отидат да видят какво става? Деца, искащи да си играят влезли и намерили телата - с кого да си играят? С тинейджърката или по-големия брат? 24 часа преднина е много време, защо Росен си е седял на вилата и си е гледал в Интернет, а не си е бил шута по други планини и гори? А е чакал минути преди да го обкръжат да избяга? И как е убил първо Кети на друго място, как после е пренесъл трупа и го е хвърлил в кладенец, представям с как е изглеждал целия в кръв, но се е върнал 2 км до къщата, без никой да го види.. и без да се задъха дори е убил ще 5 човека? Верно е супермен!

# 989
То не се знае дали първоначално е планирано да се убият всички в къщата. Може да се е "наложило". Варианти има. И аз съм на мнение, че човек под афект и с адреналин до небето за кратко време може да натвори наглед необясними неща.
Разбирам, ако нарочно официалните органи се държат като частни детективи от треторазряден сериал, с цел заблуда на извършителите. Но с това бързане и плямпане на тотални простотии, по-скоро не.
Също необясним е за мен и достъпът на разни репортери до ключовите места на престъплението. Сякаш ББ е казал – бе пуснете ги тия там да гледат, да снимат, да се види, че работим. А това пък колко лоша шега си прави с хората – те скалъпват толкова измислена и изкривена информация, че народът се панира още повече.

По-добре да се млъкне и да се поработи наистина по случая, какво са го обърнали на риалити шоу (и МВР, и медии, че и разни специалисти по тв като цветарки). Когато има реалистична и логична версия, да излязат и да съобщят официалните органи, а не на всеки час да ми се появяват по тв с нелепи твърдения.

Общи условия

Активация на акаунт