Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 885
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 095
момичета, сега глдам разни подобни случаи за масово изтребление на цели семейства и има какви ли не абсурди. най-често остават неразкрити. При разкритите убийствата са свързани с обир/пари или някой роднина ги изтребва. Не намерих често да са свързани с мафия или организирана престъпност...
има и избиване на повече мъже, жени и деца едновременно.

# 1 096
Излязоха подробности, които изясняват някои неща, вкл. липсата на подготовка за НГ.
След изчезването на Кети, Неделчо е търси сам известно време и след това се обажда на сина си да се пребере, че имат проблем.
Това би обяснило и появата на приятеля на Нанси, въпреки че имал намерение да празнува другаде - дошъл е да стои при нея и да не е сама.

Тези детайли обаче въобще изключват вероятността за убийство от ярост. Честно казано и ревността ми е съмнителен мотив, по скоро си е отмъщавал за нещо, но не е и ревност.
Виж прибирането във вилата и чакането там си е още мъгла.
Или е смятал, че няма да направят връзка с него иначе просто е нелогично.

# 1 097
къде са излезнали тези подробности? давайте линкове, моля ви! аз гледам сега за подобни случаи за да се види дали няма петърн. но по принцип ми прави впечатление, че често убиецът не е един. В нито един от случаите, които намерих, не е мафия убийство, а обикновено става дума просто за обирили член от семейството изтребва останалите. Дали просто не е искал да вземе пари от тях?

# 1 098
Който не е чел/гледал "Хладнокръвно", сега може да го направи.

# 1 099
не мерси ...Господ да ни пази, защото се убеждавам, че най-страшните неща понякога са въпрос просто на ужасно лош късмет.

# 1 100
Чета в друг форум дискусия на същата тема и ми направи впечатление следното мнение на психолог: "всеки педофил би имал проблеми в установяването на интимност и близост с възрастни хора, което изключва ревността като мотив". Ако има психолози или психиатри тук да кажат дали е вярно това твърдение.

# 1 101
Цитат
Скрит текст:
Добре де, дайте по-достоверни предположения за друг мотив и убиец. Непонятна ми е тази убеденост в невинността на издирвания у някои, при положение, че всички изнесени улики сочат именно към него.
Точният сценарий на събитията от деня на убийството може да бъде оповествен само от разследващите органи, те събират и анализират уликите. Всичко останало, което в момента се тиражира по медиите и форумите е в сферата на догатките. Много ясно, че ще има несъответствия и дори противоречия, на някои хора въображението им работи на пълни обороти.
мисля, че е нещо, свързано с Неделчо, а жената е била вътре в иг … даде някакво инфо
Ами точно това са пак догадки и информация с неизвествен източник. Защо мислите, че са по-достоверни от версията на МВР?

# 1 102
  • Варна
Който не е чел/гледал "Хладнокръвно", сега може да го направи.
Там бяха май 2 убийците

# 1 103
Как така възрастен, зрял мъж ще натръшка 6 човека от ревност,и просто ей така ще се прибере в съседното село ,или вилна зона и ще чака 2дни  нещата да ескалират,и чак тогава да тръгне да бяга...
Кое те учудва? Нито е първият, нито последният, който откача така. Някои даже и собствените си деца, и всичко затриват.

Всички други версии са толкова плоски, че не знам как журналистите не ги е срам да ги напишат.

# 1 104
Чета в друг форум дискусия на същата тема и ми направи впечатление следното мнение на психолог: "всеки педофил би имал проблеми в установяването на интимност и близост с възрастни хора, което изключва ревността като мотив". Ако има психолози или психиатри тук да кажат дали е вярно това твърдение.

А ето и мнение на психолог от МВР:

Педофилията не е просто желание да удовлетворяваш желанията си с деца, това е начин на живот. Педофилът е "ловец" и хищник. Той следи предварително набелязаната жертва и полага целенасочени усилия да се добере до нея.

Най-типичните са т.нар. преференциални педофили - те приоритетно и трайно са ориентирани сексуално към деца, фантазират за тях и постигат възбуда само при мисълта или контакта с тях. "Такива хора не правят секс с възрастни хора - жени или мъже, в зависимост от това дали са хетеро- или хомосексуални. Могат обаче и да направят компромис, за да се докопат до детето, което са си набелязали - да се оженят или да живеят с майката", казва Росен Йорданов от Института по психология на МВР.

Всъщност педофили се наричат тези, които харесват дечица до 12 г., а другите, които си падат по девойки и младежи в пубертетна възраст, според психологията се казват хебефили. Стремежът при истинския педофил не е към женското или мъжкото в сексуалния смисъл, а към по-инфантилното. Неговите еротични стимули са различни - липсата на окосмяване, наивността.

Цялата статия тук.

# 1 105
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Продължавам да се съмнявам,че Росен е убиеца,но цялата история е толкова неясна и необяснима...всеки може да се окаже потенциален извършител.Дали пък не ни хлъзват по пистата Росен,а реално да работят в съвсем друга насока като наркотици,тъмен бизнес,ДДС..?!

Според мен: Кети изчезва по някое време на 31-ви(откъдето и липсата на трапеза за НГ,нито Нанси ще се захвани да готви,нито бабата инвалид..това си е работа на домакинята),Неделчо разбира,че нещо не е наред,вика и сина си.Нанси не я пускат,в случай,че и тя изчезне,затова си остава вкъщи и Боби решава да й прави компания.Най-логичното и правдоподобно обяснение защо всички се събират на едно място.
Кети и отвлеклия я (извършителите) не се договарят,дали Росен,дали мафията,дали наемни убийци.Убиват я първа,защото е ясно,че няма да стане така,както иска/искат.И за завършек на "акция Нови Искър" се екзекутират и останалите членове на семейството(Боби се оказва на неправилното място),за да няма доказателства,свидетели,съдействие на полицията.

# 1 106
  • Варна
Цитат
Скрит текст:
Добре де, дайте по-достоверни предположения за друг мотив и убиец. Непонятна ми е тази убеденост в невинността на издирвания у някои, при положение, че всички изнесени улики сочат именно към него.
Точният сценарий на събитията от деня на убийството може да бъде оповествен само от разследващите органи, те събират и анализират уликите. Всичко останало, което в момента се тиражира по медиите и форумите е в сферата на догатките. Много ясно, че ще има несъответствия и дори противоречия, на някои хора въображението им работи на пълни обороти.
мисля, че е нещо, свързано с Неделчо, а жената е била вътре в иг … даде някакво инфо
Ами точно това са пак догадки и информация с неизвествен източник. Защо мислите, че са по-достоверни от версията на МВР?
Тя- чистачка, той-автомонтьор. Грижат се за още 3 човека+ поддръжка от време на време на Росен за храна. Имат къща за 130 000 лв., хубав автомобил, ТИР. Със заплата на чистач и монтьор в БГ може ли да се разполагат с такива активи?
Има много информация, която ни е спестена. Но за мен, както и всичко останало което движи човешкия живот, мотивите са или любов или пари.

# 1 107
  • На топло
Хората мислят, че МВР, правителството и да не забравяме Бойко Борисов, са нарочили този Росен, за да направят чадър на истинските извършители - мафията ( коя точно мафия, може сами да си изберете  😁)
Пълни глупости.
Работят по някаква версия с опасен потенциален убиец. Дали са на правелен път или не, са Задължени да информират обществото, за това което имат като информация и за действията си.

# 1 108
Как така възрастен, зрял мъж ще натръшка 6 човека от ревност,и просто ей така ще се прибере в съседното село ,или вилна зона и ще чака 2дни  нещата да ескалират,и чак тогава да тръгне да бяга...
Кое те учудва? Нито е първият, нито последният, който откача така. Някои даже и собствените си деца, и всичко затриват.

Всички други версии са толкова плоски, че не знам как журналистите не ги е срам да ги напишат.

Ами то всичко ми е странно и ме учудва в този случай,но конкретно в цитата по-горе това,че на тази възраст човек,може да направи подобно нещо,и то подбудата да е ревност,и другото учудващо е ,че не е напуснал веднага страната,ами чака 2 дни случая да се разсмърди и  чак тогава тръгва да бяга.Rolling Eyes

# 1 109
  • Варна

Всъщност педофили се наричат тези, които харесват дечица до 12 г., а другите, които си падат по девойки и младежи в пубертетна възраст, според психологията се казват хебефили. Стремежът при истинския педофил не е към женското или мъжкото в сексуалния смисъл, а към по-инфантилното. Неговите еротични стимули са различни - липсата на окосмяване, наивността.

Цялата статия тук.

В такъв случай Росен не е педофил, осъден е  за блудство с 12 год.

Общи условия

Активация на акаунт