Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 741
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 125
В тефтерчето на Кети имаше тел. номер на детски психолог,  а този Росен се оказа педофил. Ако предположим, че и двете неща са верни, то едно позвъняване от страна на полицията би помогнало на разследването.

# 1 126
Който не е чел/гледал "Хладнокръвно", сега може да го направи.
Освен, че дъщерята на фермерите също се казва Нанси, а приятелят ѝ се казва Боби и е избито едно цяло семейство други кой знае какви прилики няма.
Ще видим какво ще измъдрят разследващите.

# 1 127
Такъв почерк е характерен за албанската и руските мафии...
Слезте на земята...

...типичен бг манталитет. Къщата е с кредит, колата е на лизинг.
По-скоро западен стил. В България това е сравнително ново.

# 1 128
Невинен до доказване на противното!
В България действа виновен до доказване на противното!
Повдига ми си от целият цирк

# 1 129
  • На топло
Чистачка и авто монтьор с джип БМВ никога не съм виждала на Запад.
Освен тези по гетата, ама тяхните коли са стари модели, купени на старо и не са скъпи.
Типично по български.

# 1 130
Това няма как да го е направил сам Росен, да души 3ма мъже, които са в силата си, като двама от тях са били доста огромни, единият е бил гребец. Няколко пъти чух, че такова оръжие се ползва, за да не може да се направи балистична експертиза. Ако са били двама стрелци - единият на долния, другият на горния етаж, какво им е пречело да ползват един и същ вид пистолети? Така може да се обясни това, че бързо се е презареждало.

Това с душенето го каза лекаря но спешна помощ, който е дошъл да констатира смъртта.
Много е вероятно, полицията да го е накарала да го каже, вече  е напълно ясно, че са дезинформирали от първата минута.

По второто - няма начин. Изстрелите от различни, дори и еднакви като модел оръжия са уникални подобно на човешките отпечатъци и нарезите по гилзите също. Така, че с влизането почти на полицията е станало ясно, че е стреляно от един човек и един пистолет. Или поне с поглеждането им от експерт, което сигурно пак е станало сравнително бързо.

# 1 131
Семейството по-скоро изглежда да е живеело скромно. Какво като са имали БМВ, мъжът е автомонтьор и ще си го поддържа сам. Как може изобщо да им се нищят доходите, след като хората са имали различни кредити и т.н. Обикновени хора са си.

# 1 132
Имам предвид кола на лизинг и имот на кредит.
Марката няма особено значение предвид масовата втора употреба на автомобили тук. И аз карам джип Мерцедес, ама е 5 000 лв.

# 1 133
Момичета, вече официално се казва, че неговите съседи от Дружба са му слушали легионеските истории, показвал бил и снимки от службата си. Това значи, че наистина поне има способностите да ги претрепе по такъв начин. Това е обучен човек, свикнал да убива.  вече мотивът наистина не е ясен. Може нещо с Нанси, наистина. Само нея убива с един изстрел в слепоочието,,  с другите е много по-брутален.  Или пък става наистина дума за пари, искал е да вземе пари от тях.

# 1 134
  • There I was on a July morning
Освен тези по гетата, ама тяхните коли са стари модели, купени на старо и не са скъпи.
Типично по български.
Този джип също не е нов модел. Прилича ми на около 10-годишен.

# 1 135
  • Варна
Как да няма значение какви са доходите. Разбира се, че има. Ако не става въпрос за пари, тогава става въпрос за много пари или другото, за което писах чувства - любов, омраза, даже и на болен мозък.

# 1 136
Поне за Неделчо е ясно, че не е бил редови монтьор - нали още в началото споменаха, че имал "кухи" фирми и се занимавал с източване на ДДС.
Моментът с детския психолог в тефтерчето е интересен. Вероятно вече са се свързали с него. Бяха казали също и че тефтерчето съдържало любовни послания. Разбра ли се какви са те?

# 1 137
...  вече  е напълно ясно, че са дезинформирали от първата минута.
Дезинформацията няма ли за цел да обърка убиеца? Или целта е да объркат мен? Какво печелят от мен?
Защото "душил ги е" не виждам как ще обърка човек, който е изстрелял 30 куршума. Не е толкова глупав да си помисли, че не са забелязали ъъъъ ситуацията.

# 1 138
Този джип също не е нов модел. Прилича ми на около 10-годишен.

Такива 10 годишни джипове на по 200 000 км вървят между 25 и 30 хиляди втора ръка. Също така въпросът не е в купуването, а в поддръжката. Частите и консумативите са скъпи, защото това е висок клас кола.

# 1 139
Любовните послания бяха по-скоро прочетени някъде сентенции, които са й харесали и е записала.

Общи условия

Активация на акаунт