Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 712
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 155
Разбирам, че на някои хора по тв им е забавно да се правят на интересни, но не разбирам как можете да им се вързвате.
Прилича единствено на семейна драма.

# 1 156
  • София
Ако знаете колко подобни на Росен са между нас ...
Масово работят по строежите на нови, скъпи сгради или по санирането.
Преди бяха и таксиметрови шофьори. Но от 3 -4 г. им искат свидетелство за съдимост и мигрираха в строителството.

# 1 157
  • На топло
ELVINA5
Много инфантилни разсъждения имаш.
В страните  от Европейския също има организирана престъпност, тероризъм, битови убийства. Преди няколко месеца отвлякоха едно момиченце на  свадба, заловиха предполагаемия убиец на детето, намериха много улики против него. Но досега няма труп и този отрича. Междувременно го свързаха и с друго изчезване.
Не си мисли, че в другите страни е рай  на земята.
Убитите Неделчо и Кети са имали много нисък стандарт на живот, а колата им не отговаря на този стандарт ( дори и да не струва повече от 30хил)

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 21:57 от Hello♥J

# 1 158
Цитат на: Не се сърди, човече link=topic=1011996.msg36081777#msg36081777

Слезте на земята...

Персонална симпатия към мен ли долавям? Следващото ми изречение е "Не казвам, че са те.. ", но явно не е излязло в цитата.
Момичето преди мен коментираше, че няма данни за мафиотски убийства, и поясних защо няма начин да намери.
А на чия мафия е почеркът го твърдят експерти от първия ден. Не че са го извършили мафиоти това конкретно убийство, а кои мафиоти убиват така.

# 1 159
Е, не може да отричате, че въпросният Росен е въоръжен и опасен. Кой знае на какво е способен, за да се измъкне. Съвсем нормално е хората, които живеят в районите, в които се е подвизавал, да се страхуват. Дано го хванат по-скоро.
Ъхъ! Върви с автомати във всички ръце по 3, яхнал танк-напред към София-Дружба, Луково,Змеево/да не обърка, щото и в старозагорско има такова/...Треперете!!!!Като в някогашната детска игра-страшилка "три часа стана, черният човек го нямааа....." Joy

elvina5, абсълютли!

Хората, които живеят в тези райони сами споделяха в репортажи, че се страхуват. Твоите подигравки със страховете им са цинични. Много е лесно да се правиш на смел от дистанция, но ако издирваният се вихреше в твоя квартал съм убедена, че друга песен щеше да пееш. Той и към убитите не се е бил запътил, яхнал танк, но това не му е попречило да се справи с тях.

# 1 160
Персонална симпатия към мен ли долавям?
Не. Сега погледнах ника, не мисля, че сме се срещали...

# 1 161
  • София
О, сега колко експерти ще се изкажат, не е истина... Входната им инфомация са Блик и Пиц, изходната - какъвто и да е булшит, стига да може да влезе в медиите след "Шок!" или "Скандално!" и да задържи вниманието на жадната за интрига публика за цели 15 минути преди следващия "експерт" и следващото "скандално", и така по 15 минути=4 пъти на час=и това кажи-речи 24/7, за да си вдигаме адреналина с тази трагедия, щото няма с какво друго.
Единственото скандално са неуморно дрънкащите прокурори, истеричните медии и тъпоумната публика, и да не забравяме перфектно работещата правораздавателна система, благодарение на която този тип не е бил прибран още 2009.  Макар че и да беше, щеше от деветгодишната присъда да лежи 3-4 и пак да излезе...

ПП. Блик, Пиц и Нова, вездесъщата Нова, която май и тя има общ работодател с Цацаров и затова има привилегията да се разхожда из места, които би трябвало да стоят запечатани.

# 1 162
За протокола, петминутна справка в гугъл показва, че джипът може да се намери под 10хил лв. А като монтьор, може да го е купил с повреда още по евтино. Не че е толкова важна цената, но семейството наистина няма видим висок стандарт.

# 1 163
Кой оператор дава телефон на изплащане без лична карта?! Че те за едно преподписване искат. И е нормално човек, тренирал стрелба по мишени в двора, с псевдоним Роко Боко, вероятно пребивавал в чуждестранен легион, с умения по бойни изкуства, да имитира мафиотски почерк. Опитал се е да заблуди разследващите със замитане на следи и местене на тела. Та той втори или трети ден разиграва барети, "Котки" и обикновени ченгета.

# 1 164
Полицаите може и да не е заблудил, но някои хора с развинтено въображение със сигурност!

Аз отново недоумявам, как аджеба е постъпил в легиона този човек?

# 1 165
Ако знаете колко подобни на Росен са между нас ...
Масово работят по строежите на нови, скъпи сгради или по санирането.
Преди бяха и таксиметрови шофьори. Но от 3 -4 г. им искат свидетелство за съдимост и мигрираха в строителството.
Не знам какво им искат, но знам за действащ таксиметров шофьор в една от големите компании, прегазил човек и работещ към днешна дата таксиджия.

# 1 166
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ок,да речем,че е Росен.Според вас къде е сега?
Ако убийството е планирано отдавна(за мен обаче решението да трепе наред е станало спонтанно след като с Кети не са се разбрали),то си е имал и план за бягство и укриване.Ако,както твърдите,е толкова добър в криенето,дали въобще ще бъде намерен някога...

# 1 167
Може когато е сключил договора още да не са му били изтекли документите - т.е. бил е с валидни.
Разказвал е, че е бил в легиона, а не е бил реално в него. Не е излизал от БГ. Каракачанов ли днес върна тоз легион на дневен ред? Колко пъти едно и също ще се нищи? Още няма официално изявление откъде са придобити уменията му.

Всъщност ако познава маршрутите през горите, може би вече е в Сърбия.

# 1 168
  • Rock & Roll feeling ...
Четох по назад в темата,че съфорумка се чуди за кучето - на брифинга казаха,че е застреляно на двора.
Още казаха,че Кети е убита заедно със семейството си, дори първо тя била застреляна в гръб.
Явно Росен си я е взел и я занесъл до кладенеца - около 3 км от къщата. Защо обаче не е ясно.

Относно ДНК-ато, полицията твърди,че е намерила кървави дрехи в изоставената къща на Росен и явно са сравнили кръвта по тях с кръвта от жертвите и са установили,че е на Кети.  

# 1 169
Е, как да не му извади очите на човек фактът, че ДНК експертизата у нас до вчера отнемаше два дни, а в случая резултатът е обявен по малко от ден, след като намериха вилата?  Полеви тестове ли имат вече?
Хич няма и да питам защо някой си прави труда да реаранжира местопрестъплението, но си носи кървавите дрехи у дома. Че и си ги оставя, като побягва, вместо да ги запали за секунди.
 Психопат навярно трябва да е вълшебното обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт