Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 865
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 170
  • На топло
МВР може да направи официално запитване към Чуждестранния легион за информация. Това не е някаква тайна секта и при такива обстоятелства се очаква съдействие.
Там се прави пълен психологически портрет, досие, абе много неща могат да научат за индивида ако този факт е верен.

# 1 171
Ако вчера можех да приема официалната версия, след изслушани и изчетени материали (нямах това време преди), днес вече напълно съм убедена, че тя е скалъпена и няма да бъде никога обявено, че става дума за премислена и организирана операция на професионалисти.
Силният обществен отзвук идва не само от потресаващата бруталност, а и от факта, че това семейство изглежда напълно нормално.
Няколко неща ми направиха впечатление:
- Кети е убита в гръб;
- дъщеря й вероятно от упор в слепоочието, което означава, че може да е за назидание и преди възрастните;
- изпуснатата информация, че са били първо удушени, може някои от рях;
- вероятно кучето е било убито първо и преместено.
Привидно скромният стандарт може да е бил параван, както и кредитът.
Това семейство (вероятно без Нанси и приятеля й ) са знаели нещо или са дължали нещо и не са били убити от един, а тези, които са го направили са били хладнокръвни и за тях е трябвало да се случи на всяка цена.
Росен ще остане изкупителната жертва, която може отдавна и да е мъртва.

# 1 172
Ако убийството е планирано отдавна...
Аз не съм убедена, че е планирано.
Иначе дали е Росен не знам, но съм 100% сигурна, че е с личен мотив.

# 1 173
Нали кучето беше убито на втория етаж, с един куршум зад ухото? Как така отиде на двора? Дори за позата му казаха, че е била с вдигнати крака. Куче, гръмнато в главата не би заело такава поза, си мисля аз. Щом се е криело, както твърдят, значи е било наплашено, свито, не е лежало по гръб.

# 1 174
Нали кучето беше убито на втория етаж, с един куршум зад ухото? Как така отиде на двора? Дори за позата му казаха, че е била с вдигнати крака. Куче, гръмнато в главата не би заело такава поза, си мисля аз. Щом се е криело, както твърдят, значи е било наплашено, свито, не е лежало по гръб.
Може да е било убито от човек, който го познава, докато му се радва.

# 1 175
  • София
Съвсем като офтопик - вчера имаше протест за Пирин, няколко хиляди души, което за нашите мащаби и присъщата ни апатия е доста мащабно събитие. Но всички приказваха само за Росен, чуждестранната мафия, "вижте колко сърчица е имала Кети под не знам каква си снимка", експерт след експерта си дава непотребното мнение и т.н. Протестът или не беше отразен, или на "определени места" пишеше "200-300 души простестираха...", което е супер нагла лъжа.
Ама на кого му пука, къде по-интересно е да слушаме врели-некипели за чуждестранната мафия. Или ей така между другото да си пишем, че хората са наркотрафиканти, или да смятаме колко им струват колите, или да предполагаме кога с кого са спали. Гнусните вметки по адрес на Кети изобщо няма да коментирам, само ще кажа, че на някои хора характерите им все едно са изпълзели от мръсния канал. Удивително как си личи от по 2 изречения във форум.

# 1 176
Не съм изгледала още целия брифинг и се питам: казаха ли откъде са решили, че е имало интимна връзка между Росен и Кети, и то при условието че само мъртвата майка на Кети е знаела за това? Питам се дали пък наистина целта му не е била Нанси. Нали бил харесвал и нейни снимки ... отделно това с детския психолог, това че не са я пуснали на Нова година да празнува с Боби и още един факт, за който прочетох днес - Боби бил целен с пистолета в слабините. Там били всички куршуми с изключение на контролния.

# 1 177
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
С всяка нова информация,става по-объркано,вместо да се разплита.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 23:52 от Beautyholicа

# 1 178
И аз отбелязах това за Боби по-назад. Реакция на отхвърлен мъж.

# 1 179
# 1 180
Убитото куче на двора щеше да привлече внимание още на разсъмване. Вероятно е внесено впоследствие.

# 1 181
  • Rock & Roll feeling ...
Шушон, кучето е намерено на 2рия етаж при Нанси,но според полицията е убито на двора.

Boby_pl, явно по комуникация в нета и по телефона...

# 1 182
Убито на двора, пък било намерено така сякаш се е крило. Вече съвсем взех да се обърквам.

# 1 183
  • На топло
Това за Боби, къде е бил прострелян, не е официална информация.
Ако гледате много сайтове, ще прочетете най- различни информации, както и гадаене по Фейсбук или какво казал един съсед на друг съсед.....

# 1 184
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Според мен, замесени са по някакъв начин с проституция...

Общи условия

Активация на акаунт