Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 810
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Зададох въпроса, защото и аз съм звъняла преди време ,за лек случай но никой не ме отрази. А и да не забравяме, че всичко се случва в навечерието на 31 когато се предполага , че операторите са затрупани от обаждания.

# 1 021
Разговорите(набрани, осъществени и неосъществени, пропуснати и приети) са проверени отдавна. Едва ли е трябвало повече от 1мин справка в мобилните оператори. А те съдействат в такива случаи. Wink

# 1 022
Според мен Кети и Росен са имали някаква уговорка за вечерта на 31.12. Иначе не разбирам защо сама жена ще тръгне да разхожда куче, пък било то и немска овчарка, по тъмниците на Нови Искър навръх празника, вместо да се стягат с домочадието за посрещането на новата година.
Също така, смятам, че на наглед обикновеното семейство, не му е съвсем чиста работата. Кети не работела, но Росен вършел разни неща за нея и тя му давала пари, Неделчо точел ДДС, Георги работел като санитар, защото бил материално осигурен и пари не му трябвали...Странно е. Каквото и да е, разбира се, не е трябвао да бъде причина за подобна ужасяваща съдба.

# 1 023
  • Варна
На мен ми е странно как така въпросният Росен, осъден за блудство с дете, точно от Луково, решава да се върне там да се укрива! В това село все ще има хора, които да помнят този случай и вероятността да го разпознае някой е доста по-голяма. И как е възможно изобщо осъден за изнасилване и блудство да си се размотава без проблем? Обявяван е за издирване къде точно, в някоя папка сигурно. Ами да го бяха показали още тогава по медии, по местата където са пострадалите от него хора, едва ли щеше да му е толков лесно да се покрие.

# 1 024
  • София
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/majkata-na-ubitiia-bobi-ne … e-vinoven-2070945
Майката на убития Боби не вярва, че издирваният Росен Ангелов е виновен
Че тя и полицията не си вярва, но ни заливат със сценарии от ниско бюджетни криминалета.

# 1 025
Не съдете майката на Боби, това е в следствие на успокоителните , които със сигурност и дават. Та тя не го в видяла все още дори..Виждала съм хора в такова състояние, изглежда неадекватно но е ефект от хапчетата.
ПП добре , че тръгнаха да търсят Росен, че да намерят и тялото на изчезналото преди почти 2месеца момче..Angry
Струва ми се, че  още 1-2седмици няма да го намерят, и ще потулят случая..

# 1 026
Все някой ще го издаде, няма начин да не се свърже с познат или приятел. Случаят е твърде брутален дори за криминалния свят, не вярвам някой се съгласи да го прикрива.

# 1 027
А дали полицията ни залива с тези сценарии? Имам усещането, че повечето от тях са измислица на медиите? През 10 минути бълват статии, по-голямата част от които са изсмукани от пръстите. Вероятно имат някакви контакти с хора от МВР, които чули-недочули някакви версии, плямпат глупости. Аз се чудя дали пък Росен не е бил обсебен от Кети и не я е следвал навсякъде, където се установи. Не е бил сред приятелите й във Фейса, а е харесвал снимките й. С този фалшив профил, който е имал, без каквато й да е информация в него, че е той, спокойно можеше да е в приятелите й, ако наистина са били любовници. Не знам, всичко е много объркано, и основната вина е в медиите.
Между другото, къде може да се гледа брифинга на полицията?

# 1 028
  • София
Не съдете майката на Боби, това е в следствие на успокоителните , които със сигурност и дават. Та тя не го в видяла все още дори..Виждала съм хора в такова състояние, изглежда неадекватно но е ефект от хапчетата.
ПП добре , че тръгнаха да търсят Росен, че да намерят и тялото на изчезналото преди почти 2месеца момче..Angry
Струва ми се, че  още 1-2седмици няма да го намерят, и ще потулят случая..
Какво момче? 50 годишен мъж, изчезнал началото/края на декември ( това според коя медия си чел).

# 1 029
Аз не я съдя жената в никой случай, по-скоро имам съмнения към написаното. Да не сме били до нея като ги е казала тези неща. Като цяло нямам вяра на пресата, особено пък на частни сайтове.

# 1 030
Ако имаш опция за превъртане на предвания по тв си върни Канал 3 от вчера-14:20-30.

# 1 031
  • Ямбол
Аз пък имам съвсем логично обяснение за обаждането на брата. Не е необходимо всичко да се знае. Някои неща, даже повечето не трябва да се съобщават. Напълно е възможно братът да е успял да се свърже с Неделчо и той да му е казал за надвисналата опасност и като човек наясно със ситуацията, просто е предпазен, че все едно нищо не знае, иначе може и той да бъде намерен и убит.

Гледахте ли по БТВ какъв психопрофил направи един графолог по тефтерче, на Кети ?
Леле , надминаха и най- смелите ми очаквания тези телевизии. Такава била , онакава била- хаотична , с нисък интелект и високи очаквания / най- общо казано/.
...
И без да съм специалист и графолог, ми стана ясно, че не е с висок интелект по написаното в тефтерчето и изявите ѝ във фейсбук.

# 1 032

Между другото, къде може да се гледа брифинга на полицията?
https://www.youtube.com/watch?v=VSo4Xd69n4M&t=1099s

# 1 033
Медиите са представени от помияри и лешояди, но няма как да присъстват навсякъде без одобрението на МВР. Убедена съм, че самите работещи на терен полицаи са крайно против този цирк, но някой над тях много държи да се види и от слепите каква усилна дейност кипи.

Да, не е трудно да се установи в общи линии профила на семейството, но пък и такива са сигурно половината от родните домакинства.

Съмнявам се, че семейството е било подготвено за надвисналата опасност, предвид липсата на съпротива и събирането на децата, но има доста логични причини защо е звъннал в полицията - освен, че наистина е най-бързо, може да е познавал някой, работещ там, на когото да се е обадил, да е бил на работа, когато не се е свързал и да не е можел да излезе и т.н.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 14:05 от GatoNegro

# 1 034
Аз искам и информация защо главният прокурор каза, че всички са убити с един изстрел! И защо се разсърдиха на дядото които изнесе инфо, че изстрелите са много?

Това не е информация, която би заблудила убиеца. Той е наясно колко пъти е стрелял.
Биха спечелили време, ако обявят, че са по следите на нарко група, ддс група за измами и т.н. И да хванат успокоилия се Росен.
Но не, решават да го объркат с броя на изстрелите. Да бе, да.
И няма шанс главният прокурор да се е объркал или да е бил подведен.

И защо не разрешават на близките на Боби да го видят. Журналистите може да се разхождат навсякъде, но трупът на невинното момче е добре скрит от близките му. Поне да кажат на горката жена кога ще може да го погребе. Милата тя е най-наказаната в целия случай.

Общи условия

Активация на акаунт