Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 839
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 035
Скрит текст:

Между другото, къде може да се гледа брифинга на полицията?
https://www.youtube.com/watch?v=VSo4Xd69n4M&t=1099s

Благодаря!

# 1 036
Цитат
Милата тя е най-наказаната в целия случай.

Е, само нея ни показват. Тези хора се предполага, че имат роднини, близки, приятели, които не ни се показват. Надали семейството няма никакви други роднини.

# 1 037
  • Варна
Цитат
Милата тя е най-наказаната в целия случай.

Е, само нея ни показват. Тези хора се предполага, че имат роднини, близки, приятели, които не ни се показват. Надали семейството няма никакви други роднини.
Е , може да не искат да се покажат. Аз например, не бих могла.

# 1 038
  • Ямбол
Аз искам и информация защо главният прокурор каза, че всички са убити с един изстрел! И защо се разсърдиха на дядото които изнесе инфо, че изстрелите са много?

Това не е информация, която би заблудила убиеца. Той е наясно колко пъти е стрелял.
Биха спечелили време, ако обявят, че са по следите на нарко група, ддс група за измами и т.н. И да хванат успокоилия се Росен.
Но не, решават да го объркат с броя на изстрелите. Да бе, да.
И няма шанс главният прокурор да се е объркал или да е бил подведен.
...
Ти пък как разбра, че е за заблуда? Причината може да е друга и не е твоя работа да я знаеш.
Изнасянето на информацията, че търсят Росен е за да предпазят хората и те да са внимателни, ако го видят и за съдействие, ако някой има информация. Радвам се, че в полицията не мислят като теб.

# 1 039
И аз не бих. Коментирах мнението в цитата. Че вероятно има и други хора, роднини, на които не им е леко. И че не може да се каже на кой му е "най" зле.

# 1 040
Ох, Лиляно, точно моя работа е да знам защо 6 човека, наглед обикновено семейство, са разстреляни като животни, а полицията не знае какво прави!
Ако не можеш да схванеш защо... Жалко!

basila, смятам, че мъката на майката е по- голяма от мъката на третия братовчед на Неделчо.
Иначе да, сестрата на Кети, брата на Неделчо... Разбира се, че и други страдат.

# 1 041
  • Ямбол
Ох, Лиляно, точно моя работа е да знам защо 6 човека, наглед обикновено семейство, са разстреляни като животни, а полицията не знае какво прави!
Ако не можеш да схванеш защо... Жалко!
Полицията ли ти каза, че не знае какво прави или на теб така ти изглежда.
Жалкото е за теб, че искаш да се изнесе всичко, с което точно нищо няма да свършат.

# 1 042
Вече писах, че предпочитам да мълчат, вместо да плямпат глупости. Нулева информация е 55845 пъти по-добре от неадекватна такава.

# 1 043
Тъкмо това и аз щях да пиша. Трябваше да оградят периметъра на престъплението с дебела червена лента и да озаптят лешоядите-журналисти, още от първия ден!

# 1 044
Ако съобщават нещо от полицията - защо го казват, ако мълчат -
 какво и защо крият. Няма угодия.

# 1 045
как да вярваме на полицията, която 18 месеца издирваше убиеца на момчето в Борисова, който се беше разходил пеша из половината център на София и вероятно заснет от 50 камери?
Сега разкриха извършителя за 2 дни...
Информацията, че този човек е опасен я имат от 10 и повече години, когато са му правили психопрофила, който декламираха на пресконференцията вчера. Да бяха предупредили 2009та, че в България е на свобода насилник и потенциален убиец.

# 1 046
Цитат
basila, смятам, че мъката на майката е по- голяма от мъката на третия братовчед на Неделчо.
Иначе да, сестрата на Кети, брата на Неделчо... Разбира се, че и други страдат.
Убитите Нанси и Георги са от различни (други) родители. За тях не се знае нищо, така че...

# 1 047
Трудно е да намериш убиец без мотив, а този в Борисовата беше точно такъв. Да отнемеш живот от скука, как се разкрива такъв престъпник? Пак, че го намериха, при това достатъчно бързо. Ако вземат и го осъдят...

# 1 048
Трудно е да намериш убиец без мотив, а този в Борисовата беше точно такъв. Да отнемеш живот от скука, как се разкрива такъв престъпник? Пак, че го намериха, при това достатъчно бързо. Ако вземат и го осъдят...

Нали стана ясно, че цяло училище, накуп с директорката са знаели кой е, така че....
И не полицията го откри, а брат му го предаде.

Така, че няма как да се очаква селския кмет и селската пияница да предават селския престъпник...

# 1 049
  • Варна
Така, че няма как да се очаква селския кмет и селската пияница да предават селския престъпник...

Селският кмет е институция, пияницата не е. Защо изобщо се сравняват.

Общи условия

Активация на акаунт