Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 788
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 185
Според мен, замесени са по някакъв начин с проституция...
Защо пък с проституция?  newsm78

# 1 186
Това за Кети в къщата го срещам за първи път, май става въпрос за объркване.
Казаха, че е местена след като е убита, но от мястото на убийството до местността с кладенеца.

# 1 187
Навсякъде се твърди, че Кети е убита в онази местност, където е намерено и тялото й. Никъде никой не казва, че е убита в къщата.

# 1 188

Хората, които живеят в тези райони сами споделяха в репортажи, че се страхуват. Твоите подигравки със страховете им са цинични. Много е лесно да се правиш на смел от дистанция, но ако издирваният се вихреше в твоя квартал съм убедена, че друга песен щеше да пееш. Той и към убитите не се е бил запътил, яхнал танк, но това не му е попречило да се справи с тях.
Аз не отричам,че се подигравам! И то цинично! NaughtyАко имаше нещо такова в моя квартал, нямаше да "споделям в репортажи"нищо.Няма да пея никаква песен-ще се постарая да не излизам по тъмно, ще прибера котките вкъщи, ще залостя колкото мога отвсякъде, ако имам пистолет ще е до мен постоянно. За всеки случай ще оставя пред вратата храна, дрехи и даже пари-да ги вземе и да продължи по пътя си към"Дружба",а не да влиза и да ни убива, предполагам това му трябва, а не ние. Ако ме срещне, докато съм на улицата-каквото такова- така ми било писано...Всеки случай няма да се правя на герой, ако се размина с него  ще звънна на полицията, но след като съм  далеч, но няма да треперя пред телевизора за "черния човек".

Hello♥J, битовата престъпност е едно, друго е другата.Точно това е зора-почти всекидневните убийства на жени от ревност в Италия са едно- мафиотските истории оплели политици и магистрати-съвсем друго. Точно това е целта -да се изкара битова семейна драма. Защото иначе може да  се почне едно разплиииитане и вече няма да са само обикновените хора от Нови Искър заплетени в историята.Това е големият зор, според мен.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 22:57 от Neroli

# 1 189
Ако убийството е планирано и този наистина има някаква военна подготовка, би следвало да си е направил и бункер.

# 1 190
  • Rock & Roll feeling ...
Навсякъде се твърди, че Кети е убита в онази местност, където е намерено и тялото й. Никъде никой не казва, че е убита в къщата.
Казват го в брифинга.

За това как е прострелян Боби, каза поемното лице според това,което е видял. Разбира се той не може да определи изходна/входна рана,та от него може да се счита само броя на раните.

# 1 191
Шушон, кучето е намерено на 2рия етаж при Нанси,но според полицията е убито на двора.

А обясниха ли как са решили, че е убито на двора и преместено?
Два дни по-късно е имало пресни мокри следи по лапичките? Или някаква друга глупост?

Сега ще изгледам целия брифинг.
Убита в къщата и после местена! Е, не! Joy То така се изнася и товари труп в кола и се мести за кеф...

# 1 192
  • Варна
Съвсем като офтопик - вчера имаше протест за Пирин, няколко хиляди души, което за нашите мащаби и присъщата ни апатия е доста мащабно събитие. Но всички приказваха само за Росен, чуждестранната мафия, "вижте колко сърчица е имала Кети под не знам каква си снимка", експерт след експерта си дава непотребното мнение и т.н. Протестът или не беше отразен, или на "определени места" пишеше "200-300 души простестираха...", което е супер нагла лъжа.
Ама на кого му пука, къде по-интересно е да слушаме врели-некипели за чуждестранната мафия. Или ей така между другото да си пишем, че хората са наркотрафиканти, или да смятаме колко им струват колите, или да предполагаме кога с кого са спали. Гнусните вметки по адрес на Кети изобщо няма да коментирам, само ще кажа, че на някои хора характерите им все едно са изпълзели от мръсния канал. Удивително как си личи от по 2 изречения във форум.
Ами по-интересно не е, по-страшно е! Зверско убийство на цяло семейство, което изглежда много обикновено. Хората се страхуват, особено тези в региона. Още повече, че всеки ден излиза  все по-противоречива и хаотична информация.

# 1 193
Вероятно е имало кръв на двора и ДНК е показала, че е кучешка.

# 1 194

Росен е на ултра ол инклузив в Турция. Минал е границата без документи по същата схема, като мигрантите, но в обратна посока. Даже и не знае, че го издирват. Shocked

# 1 195
Аз брифинга не съм гледала, но такава информация от него нито една медия не е изнесла, нито пък някъде до сега съм чула да се коментира.

# 1 196
  • На топло
Едва ли всичко може да бъде възстановено с абсолютна точност.

Много тела са, били са местни.
Някои сайтове публикуват коментарите на четящите, а това са само предположения. И става пълна каша.

# 1 197
  • София
Знае, знае - нали има телефон с нет.

# 1 198
Шушон, кучето е намерено на 2рия етаж при Нанси,но според полицията е убито на двора.

А обясниха ли как са решили, че е убито на двора и преместено?
Два дни по-късно е имало пресни мокри следи по лапичките? Или някаква друга глупост?

Сега ще изгледам целия брифинг.
Убита в къщата и после местена! Е, не! Joy То така се изнася и товари труп в кола и се мести за кеф...
Достатъчно е да се открият следи от кръвта му навън и такива от същата местност по козината му.

# 1 199
На брифинга казаха, че най-вероятно Кети е убита първа в къщата, впоследствие тялото и е преместено. Но уточниха, че е възможно да насъпят промени в хронологията в тази версия след като излязат и други експертизи, и след евентуалните самопризнания на извършителя.

Също така казват, че майка и е знела за връзката, а не че само тя е знаела. То такава информация сама по себе си би трябвало да дойде от трето лице, така че явно е имало и други свидетели на тази връзка.

Разни свободни съчинения по медиите не мисля, че заслужават коментари. Който се интересува да изгледа брифинга.

Общи условия

Активация на акаунт