Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 810
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 200
Знае, знае - нали има телефон с нет.

Ти от къде знаеш, какво той знае, и какво има. Я ела да пишеш обяснения. В тясна връзка ли сте. Ятачка го раздаваш  hahaha

# 1 201
А къде зарежда телефона си? Веднага щом в медиите бе публикуван профила му във Фейсбук с коментари под снимки на Кети, той беше деактивиран.

# 1 202
Росен в момента е при леля Гошка и братя Галеви Simple Smile

# 1 203
  • София
Точно заради свободните съчинения хич не отварям новинарските сайтове.
Споко, ще се напънат и ще го намерят, защото идва председателството, а никойне иска нещо да го помрачава, и то в София.

# 1 204
  • София
Нали кучето беше убито на втория етаж, с един куршум зад ухото? Как така отиде на двора? Дори за позата му казаха, че е била с вдигнати крака. Куче, гръмнато в главата не би заело такава поза, си мисля аз. Щом се е криело, както твърдят, значи е било наплашено, свито, не е лежало по гръб.
Може да е било убито от човек, който го познава, докато му се радва.
Когато куче се “предава”, то лежи по гръб с лапите нагоре. Явно е познавало човека.

# 1 205
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Според мен, замесени са по някакъв начин с проституция...
Защо пък с проституция?  newsm78

За мен е очевидно....Цъкнах на профилите на приятелите и техните приятели... Според мен е нещо такова...брр

# 1 206
Що ви е толкова чудно от къде са разбрали, че са имали интимна връзка?
Ако са си комуникирали чрез фб, месинджъри и т.н., за полицията не е проблем да види това нещо.

# 1 207
  • На топло
Neroli
А какво да е убийството на обикновени хора, чистачка и автомонтьор с джип? От ревнивия бивш психопат Горски чиляк?
Точно битова драма, та дори да има замесени няколко мафиота от селския
бо монд.

# 1 208
Голям праз като идва председателството. Всеки за когото представлява интерес знае точно какво се случва на мястото на председателството, но явно Л. Павлова и другите от дружината й успяха да внушат на населението, че това е особено важно и едва ли не цяла Европа сега нази гледа.
Как може в тази трагедия да намесвате някакви кухи председателства? А, извинете, то вече имало и проституция. Туше!

# 1 209
На брифинга не казаха, че Кети е убита в къщата, а че е убита първа от хората в къщата, т.е. първа от семейството. После казаха, че не е на мястото, на което е намерена, и е преместена с джипа. Казват го особено, но вероятно има някаква причина да е така.

# 1 210
  • София
Ами по-интересно не е, по-страшно е! Зверско убийство на цяло семейство, което изглежда много обикновено. Хората се страхуват, особено тези в региона. Още повече, че всеки ден излиза  все по-противоречива и хаотична информация.

Това го разбирам. Не съм в региона, но и на мен ми е супер гадно и се чувствам уязвима и разстроена.
Не знам обаче с какво уплашените хора си помагат, като слушат, вярват и разпростаняват слухове и конспирации, за които няма едничко!!! доказателство. "Един експерт каза, че прилича на трафик на наркотици" - кое прилича, може ли да обясни? Има данни, че в къщата са намерени наркотици? Може би свидетели? Непреки доказателства, например някакви съобщения, мейли, записки?
А, не, простете, всъщност няма нищо такова, просто ни е  развинтено въображението и се напикаваме от вълнение, че ще ни дават по телевизията. И затова си приказваме, каквото ни дойде и както ни дойде. Те нали вече са умрели, можем да бълваме всякаква помия спокойно, никой копче няма да ни каже.
Ето вече и проституция имаме сред кандидатите за Оскар. Защо проституция - щото разцъкваме приятелите на жертвите във фейса. Брр. Няма да е зле някой да деактивира или скрие профилите на жертвите, че става все по-гнусно.
Като ви е противоречива и хаотична информацията, keep calm и си подбирайте източниците.

# 1 211
Ако Кети е убита в къщата и после е местена, значи някой е искал да привлече специалното внимание при разследването към нея, а не към реалната цел на престъплението. Ако е местена, значи и тефтерчето и телефонът й са били подхвърлени там. Значи някой е искал да се мисли, че убийството е извършено от някой местен, както и че той е познавал местността. Колко му е на наемни убийци да проучат местността ден-два преди убийството!
А това, че Георги е казал, че ако не се върне след 30 минути, значи няма да се върне никога, значи, че баща му му е казал, че някакви мафиоти ги заплашват и да дойде веднага. Не вярвам баща му да му е казал, че Росен е в къщата, защото ако Росен беше толкова време в къщата сам срещу всички, все някой щеше да звънне на някого навън по телефона и да потърси помощ, като Нанси или Боби например, които са имали мобилни телефони у тях. За мене организирани престъпници са се разправяли с тях и са искали нещо, като не са го получили, са накарали бащата да се обади на Георги да се прибере, за да ги ликвидират всички. Не ми се вярва Росен от ревност да е карал Неделчо да се обажда на сина си. Пък и ако Росен наистина е педофил, въобще не ми се вярва да се е интересувал от Кети като жена и да е изпитвал ревност.

http://www.segabg.com/article.php?id=887959 Интересни са коментарите под статията.

# 1 212
Жената излязла да разходи кучето, как на 31.12. след обед когато повечето домакини готвят и приготвят празничната маса, а те са поканили и младите у тях да празнуват? После я няма до 00.00 часа и никой в къщата не я търси или не звъни в полицията през това време? Кучето се върнало само? Как го разбраха това? Туй че е застреляно в къщата не значи, че е излизало на разходка и се е върнало? Има ли свидетели, които са ги видели да излизат на разходка? Ако жената е била с кучето когато е отишла на разходка и е убита, защо и кучето не е убито тогава? Много по-сложно е да го убива в къщата където може да лае и да се чуе от съседите... Синът е казал, че ако не се върне до 30мин няма въобще да се върне. Кой нормален говори такива неща при нормални обстоятелства? Той е знаел какво става и къде отива? Но също си мълчи, защото най-вероятно е бил заплашен, че ще убият всички в къщата ако се обади в полицията. Как жената ще е имала любовна история с един педофил и затворник, при това дядка към 60 години? И как са разбрали, че са били любовници, тя да не е разказвала на ляво и на дясно, при положение, че живее с друг? По-скоро тоя я е изнудвал и заплашвал, че ще избие семейството й. Иначе нищо не изглежда логично... И кмета, който първо каза, че не познава мъжа от снимката, а на другия ден си спомни, че се е самонастанил в една вила. И не знае кои са собствениците, понеже е изоставена, а има ток, вода и даже интернет. Кой плаща сметките в тази вила?

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 23:21 от lunna pateka

# 1 213
Голям праз като идва председателството. Всеки за когото представлява интерес знае точно какво се случва на мястото на председателството, но явно Л. Павлова и другите от дружината й успяха да внушат на населението, че това е особено важно и едва ли не цяла Европа сега нази гледа.
Как може в тази трагедия да намесвате някакви кухи председателства? А, извинете, то вече имало и проституция. Туше!
Абсолютно. В малта става ли за плаж, или да бягам към Куба hahaha

# 1 214
Някъде в коментарите в Блиц срещнах мнение, че Георги е видял някой от изчезналите от БГ лица от ъндърграунда и затова семейството е избито до крак. Но това не обяснява защо Кети е убита и захвърлена в гористата местност, а не в къщата...

Общи условия

Активация на акаунт