Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 045
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 260
  • There I was on a July morning
Аз гледах преди малко брифинга и не чух някой да е казал, че Кети е убита в къщата. Споменаха, че е убита първа и не на мястото, където е намерена.
На другият въпрос, който често се задава в темата: Откъде знаят, че са имали връзка? - От свидетелски показания.

# 1 261
Аз имам следния въпрос. Казали ли са полицаите, че семейството е избито за да се прикрие мотива за убийството на Кети?

Наистина е странно как така доказан педофил има връзка с жена на 40+.

# 1 262
"Такива хора не правят секс с възрастни хора - жени или мъже, в зависимост от това дали са хетеро- или хомосексуални. ", казва Росен Йорданов от Института по психология на МВР.

Става въпрос за педофилите, а същия психолог допълва следното: "Всъщност педофили се наричат тези, които харесват дечица до 12 г. Стремежът при истинския педофил не е към женското или мъжкото в сексуалния смисъл, а към по-инфантилното. Неговите еротични стимули са различни - липсата на окосмяване, наивността."

А Росен е съден за педофилия. Педофил няма как да изпитва ревност към жена на средна възраст като Кети, нито дори към Нанси. Такава им е психиката просто.

Има педофили и педофили. Има такива които харесват само деца. Има такива, които харесват и възрастни и деца. Росен е съжителствал с майката на момичето на което е посегнал. Няма никакви конкретни сведения, че е бил насочен само към деца.

# 1 263
Аз само не връзвам защо ако е имал нещо към Кети и иска мъст, ще убива цялото семейство?...
Преди няколко години имаше един случай в Пловдив, мъж застреля жена и си детето си и се самоуби. Е, къде е логиката да си убиеш детето си, дори да си имал някакви проблеми с жена си. С една дума, не търси логика в действията на хора в такова състояние...

# 1 264
Всъщност, ако си чела „Лолита”,  а и тък беше споменато в психопрофила на педофила - той се сближава с възрастни жени, за да може чрез тях да се докопа до жертвата си.

# 1 265
Това ми предположение идва от изнесената информация, че бащата е повикал спешно сина си да си дойде от работа и той е казал на колегите си в болницата, че ако не се върне до 30 минути, никога няма да се върне.Значи е разбрал, че има някаква заплаха, за да каже това нещо. Ако Кети е била отвлечена и е повикан да я търсят, защо не са потърсили помощ от полицията? Защо сина Георги е мислил, че има непосредствена заплаха и за него, като отвлечената е Кети? Значи всички са били забъркани в нещо, от което са се страхували.Тогава вече мотива за убийствата не е ревност и афект...

Мисля, че сина е извикан, защото са имали среща с някой7някои, който ги е заплашил, че ако се обади на полицията или не дойде, ще избие всички в къщата. Само тогава може да каже такова нещо, че ако не се реши ''проблема'' на тази среща, той няма да е жив и да се върне повече... Кой иначе при нормални обстоятелства говори такива неща или си тръгва спешно от дежурство???
Това обаче по никакъв начин не се връзва с Росен.Това е странното...

# 1 266
"Такива хора не правят секс с възрастни хора - жени или мъже, в зависимост от това дали са хетеро- или хомосексуални. ", казва Росен Йорданов от Института по психология на МВР.

Става въпрос за педофилите, а същия психолог допълва следното: "Всъщност педофили се наричат тези, които харесват дечица до 12 г. Стремежът при истинския педофил не е към женското или мъжкото в сексуалния смисъл, а към по-инфантилното. Неговите еротични стимули са различни - липсата на окосмяване, наивността."

А Росен е съден за педофилия. Педофил няма как да изпитва ревност към жена на средна възраст като Кети, нито дори към Нанси. Такава им е психиката просто.

Това не е вярно. Има различни видове педофили, много малка част от тях са ексклузивни, т.е. предпочитат единствено деца. Педофилът съвсем спокойно може да е женен или да е във връзка с възрастна жена или мъж.

# 1 267
Аз си мисля, че ако похитителите са им поставяли някакви условия, то са им поставили и условие Нанси и Боби да не ходят при приятели, както и да повикат Георги, за да ги избият всичките. И не родителите на Нанси не са ги пуснали да отидат при приятелите си да празнуват новата година, а похитителите им. Затова и не са се обадили по телефона, както и масата не е била сложена.

# 1 268
Аз само не връзвам защо ако е имал нещо към Кети и иска мъст, ще убива цялото семейство?...
Преди няколко години имаше един случай в Пловдив, мъж застреля жена и си детето си и се самоуби. Е, къде е логиката да си убиеш детето си, дори да си имал някакви проблеми с жена си. С една дума, не търси логика в действията на хора в такова състояние...
Контролните изстрели сочат хладнокръвно поведение, за какво състояние намекваш  newsm78

# 1 269
Казват, че е убита първа, а в къщата първи са убити Неделчо и синът му.

Да се върнем на хронологията, за да разчистим:
1. Кети излиза да изведе кучето на разходка. В местността където го разхожда се среща с Росен. Уговорено ли е било, не знаем нищо за сега. Той я убива в гръб.
После не е ясно какво прави с трупа, крие ли го временно и т.н.
2. Кучето се връща само в къщата, Неделчо се разтревожва за Кети, минават няколко часа и се обажда на синът си малко преди полонощ, който е на работа да се прибира.
3. През това време Росен се преоблича, явно обмисля какво се е случило и решава да използва момента - НГ да прикрие връзката си с убийството на Кети като убие всички в къщата.
4.Убива всички в къщата, като първо са бащата и синът, които се опитват да окажат някаква съпротива.
5. Взима семейната кола, качва трупа на Кети от местността където я е оставил и закарва в местността с резервоара където я изхвърля.

Това е, явно има много доуточняващи подробности, които за сега явно не искат да ги съобщават или не са сигурни.

Lаdу Stаrdust, казват го - смятат, че убийствата в къщата са за да се отклони вниманието от убийството на Кети, защото тогава много бързо би изплувала връзката с него.
Казаха, че от хората в къщата само майката е била в течение за връзката им с Кети, но имали други свидетелски показания за нея. Не дадоха повече подробности.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 00:53 от flambe

# 1 270
Аз имам следния въпрос. Казали ли са полицаите, че семейството е избито за да се прикрие мотива за убийството на Кети?
Точно това казаха на брифинга. Кети е убита първа, а останалите за прикриване на факта, че той е убил Кети. Защото майка й знаела за връзката. Когато ги попитаха кой ви го каза, защото звучите така сякаш сте говорили със самия Росен, те отговориха: Това е, което можем да кажем засега. Тоест не пожелаха да обяснят кой им го е казал.

# 1 271

[/quote]
[/quote]

Така е, няма логика... Но случаите с убити деца от бащите им е малко по-различен... Той ги убива защото ги оставя сираци, т.е. сами. Един вид се "погрижва'' и за тях, защото няма да има кой да се грижи за тях като останат без родители. Това са го споделяли психолози защо мъжете постъпват така със собствените си деца... Луда, луда работа...

# 1 272
Всъщност, ако си чела „Лолита”,  а и тък беше споменато в психопрофила на педофила - той се сближава с възрастни жени, за да може чрез тях да се докопа до жертвата си.

Чела съм, но това не изключва един педофил да има реални взаимоотношения с възрастни жени. С очите си съм виждала педофил, който е женен, има деца и внуци. Има и достатъчно педофили, които признават привличане към възрастни.

# 1 273

Има педофили и педофили. Има такива които харесват само деца. Има такива, които харесват и възрастни и деца. Росен е съжителствал с майката на момичето на което е посегнал. Няма никакви конкретни сведения, че е бил насочен само към деца.

Психологът от МВР ясно говори и по този въпрос в същата статия:

"Такива хора не правят секс с възрастни хора - жени или мъже, в зависимост от това дали са хетеро- или хомосексуални. Могат обаче и да направят компромис, за да се докопат до детето, което са си набелязали - да се оженят или да живеят с майката", казва Росен Йорданов от Института по психология на МВР.

# 1 274

Психологът от МВР ясно говори и по този въпрос в същата статия:

"Такива хора не правят секс с възрастни хора - жени или мъже, в зависимост от това дали са хетеро- или хомосексуални. Могат обаче и да направят компромис, за да се докопат до детето, което са си набелязали - да се оженят или да живеят с майката", казва Росен Йорданов от Института по психология на МВР.

И 50 пъти да го повториш, пак не е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт