Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 847
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 335

Сийке, в темата на няколко пъти казаха кой какво работи, не я ли следиш?

Кой го казва, Лилянке, това питам. Клюки и инсинуации не ми се четат повече.
Точно за това и призовавам – достатъчно объркани и противоречиви теории разпространяват служебните лица, няма нужда и ние да генерираме  и тиражираме клюки.
Кой какво чул, чел, разбрал или недоразбрал... Хайде, няма нужда.
Питам какво е съобщено официално, с линкове ако е възможно.

# 1 336
Нанси е била държана, не са бягали, което обяснява изстрелът в слепоочието.
Кети не е убита в къщата и вечерта не е била с тях.

# 1 337
Сега пък новинарските сайтове пръкнаха новина, че Росен е водел много жени във вилата, която е обитавал. Имал много любовници. Освен Рамбо и Казанова го изкараха. Ама от всичките се влюбил най-много в Кети и я убил от ревност. И цялото семейство убил - пак от ревност. Всичко е толкова съшито с бели конци и се мъчат да го напаснат към Росен...

# 1 338
  • София
За мен е супер странна цялата тази история. Жалко за хората ...

# 1 339
Убиец, любовник и Рамбо от френския легион го изкарват Росен.
А той разполагал ли е с пари, с автомобил?
Намирисва.
Не вярвам да го заловят жив, нищо че надали той е в дъното на историята. да

# 1 340
Хората в къщата не са убити от страх или за заличаване на следи по убийството на Кети, а за да не издадат, с какво и с кой са се занимавали.
Това прави случаят не толкова труден за разкриване чисто технически, колкото неприятен за "замитане" след това.

# 1 341
Нищо не е съобщено официално замазват ни очите,  като че ли ние (и ЕС) не знаем че има мафия в БГ. Росенчо е хванат,  всичко това са театрални постановки. Наказателна акция върху аматьори. Показно.  За да не се опитват другите да правят същите номера като Кетито и фемилито.
Ревност глупости на търкалета....

# 1 342
Накрая ще открият трупа на Росен , отдавна изстинал , с признание на телефона за убийствата  и пищова до него и хоп- финита ла трагедия.
Дано да бъркам !

# 1 343
Има ли вярно някой да очаква родната полиция да свърши нещо качествено хаха ....  и после честният и справедлив БГ съд да си заслужи заплатите.... И журналистите да ни кажат истината...  Няма досега такъв случай, няма и да има скоро.

# 1 344
А, аз пък точно за Росен не съм толкова сигурна. Опитен планинар може да успее да избяга и на полиция, и на престъпници. Няма чак толкова хора, които са обучени да действат на такъв терен. В града ще го приключат моментално, но по чукарите няма да им е толкова лесно. С малко късмет ще премине в Сърбия, където селцата по границата са същата дивотия, и ще изчезне завинаги.
Забелязахте ли, че не включиха в търсенето ловци, даже неколкократно помолиха ловните дружинки да не излизат, за тяхна безопасност уж? Ба, на журналята за безопасността никой не се сети, ама на планинари и прилични стрелци - да? Този човек не е трябвало да бъде намерен жив.

# 1 345
А, аз пък точно за Росен не съм толкова сигурна. Опитен планинар може да успее да избяга и на полиция, и на престъпници. Няма чак толкова хора, които са обучени да действат на такъв терен.
И как ще оцелее? Няма документи, пари, храна...

# 1 346
  • тук и там
Аз намирам известна логика във това че масата не е била сложена и бащата се е обадил на Георги да се прибира.Кети не се прибира ,най-вероятно са започнали да и звънят по телефона.Естествено-никой не им отговаря.Продължават със звъненето.После може да са се обадили на нейни прятели/ки,колеги-хора  от Нови Искър, със които се вижда често в ежедневието-да питат дали не са я виждали.Ако е работила със въпросния Росен ,тоест така или иначе се е срещала често с него в ежедневието,нищо чудно да са се обадили на него да питат не е ли виждал Кети.(даже и да е имала интимна връзка с Росен,мъжът и едва ли е подозирал нещо,нали знаете че обикновено за извънбрачната връзка мъжът/жената на изневерилият научава последен/а)После са решили  да я търсят наоколо ,за това и са се обадили на Георги .Най-вероятно мъжът на Кети и Георги са щели да я търсят,бабата ,момичето  и приятелят и са щели да останат в къщата,в случай че Кети се върне.Мисля дори,че появата на Росен в къщата не би учудила никой,в случай че са му се обадили преди това..
Защо не са се обадили веднага на полицията?Колко от вас биха го направили веднага?Обикновенно се започва със търсене по телефона,после звънене на хора,със които има вероятност да са в момента ,следва търсене и после чак полиция.

# 1 347
А, аз пък точно за Росен не съм толкова сигурна. Опитен планинар може да успее да избяга и на полиция, и на престъпници. Няма чак толкова хора, които са обучени да действат на такъв терен.
И как ще оцелее? Няма документи, пари, храна...

Както и досега. Защо да няма пари? Не много, но за малко храна? Просто трябва да не е там, където снимката му е навсякъде.

Семейството не е търсило Кети. Практически невъзможно е сега, когато куцо и сакато се изтъпанчи по медиите, ако роднините са звъняли на някого, вече да не се знаеше.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 11:44 от GatoNegro

# 1 348
Хората в къщата не са убити от страх или за заличаване на следи по убийството на Кети, а за да не издадат, с какво и с кой са се занимавали.
Това прави случаят не толкова труден за разкриване чисто технически, колкото неприятен за "замитане" след това.

Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че ситуацията е "дайте пуканките".  Ако не беше страшно и ужасяващо, щеше да е смешно. Прост народ лесно се манипулира. Дай му сеир, изневери, Казанови,...
Опасявам се, че накрая някой ще го "самоубие"  и случаят ще приключи "успешно". 

# 1 349
  • Ямбол
Всяко второ мнение е, че някой ще го самоубие или ще го намерят умрял. Има ли смисъл да се повтаря едно и също, за да стане темата 1000 страници?

Общи условия

Активация на акаунт