Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 722
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 320
Благодаря, Кактус.
Оформя ми се някаква идея, но незнам колко е удачно да я споделя.
Някъде споменава ли се нещо повече за работата на жената - къде е чистила, чии къщи и т.н.? Сигурно е било без документи, но все пак дано да се работи и по тази версия.
И аз се надявам да се проучват клиентите на Кети, откакто узнах , че е чистела домове , си представих , че от някъде нещо скъпо и ценно е изчезнало. Било то законно , или незаконно. Или някакви тъмни тайни семейни , без да иска , е узнала. Тогава е възможно да се пратят и килъри , и да се търси помощ от някакъв Росен. Все пак , се чистят домове на богати хора , произходът на парите им не винаги е чист. Още не е ясно Росен   в какво и е помагал, всъщност.

# 1 321
  • Ямбол
Аз пък смятам, че има достатъчно прости жени, които имат връзки с такива, без дрога и пари.

# 1 322
И защо пък Неделчо да не е знаел за лав сторито на Кети?

# 1 323
Аз пък смятам, че има достатъчно прости жени, които имат връзки с такива, без дрога и пари.
По тази логика: прости жени с утрепки, готови да убият родата им до последно, трябва да с всекидневие.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 10:25 от Tsugumi

# 1 324
Добре де, само когато се огледате се виждат двойки, които не са точно интелигентни, работещи и заможни.

Има всякакви хора и има и такива, които се свързват с неподходящи партньори. Чак се чудя, че не сте срещали подобни, или не излизате от кутийките?.

Аз съм сигурна и че, половината коментиращи не живеят по тертипа на другата половина, но не се спират да коментират нещастието на това семейство.

# 1 325
  • There I was on a July morning
Може убиецът да се върне да доубие всичките и близки, за да не го проследят, но пак е доста по-вероятно вместо това да укрие трупа по-добре, и да разкара колата. Пак казвам, в тази местност, ако джипът не е бил до кладенеца, много вероятно още да не се знаеше изобщо, че има убита жена. Та тя щеше да се води изчезнала, и никой нямаше да търси никого. Няма как да не се е сетил за тов а.
Той кара открадната кола без предно стъкло, без шофьорска книжка и с труп в багажника. При евентуална среща с полицай и проверка, рискува много. Не е могъл да си позволи да шофира на голямо разстояние.

# 1 326
Разбира се, че има такива жени. Падат си по лоши момчета, патят си от тях, но после пак си намират някой подобен. Не твърдя, че това важи за Кети, а че не е нещо чак толкова необичайно. Както и има жени, които подсъзнателно се насочват към връзки с насилници. Психични травми от насилие в детството могат да са причина жената несъзнавано да си избира житейски роли на жертва.

# 1 327
Да, tays, и аз в тази посока разсъждавам. Убедена съм, че убийството е поръчково и професионално изпълнено, със или без участието на Росен.
Достъп до такива среди обаче възрастните биха имали само през работата си, а фактологията определено клони към Кети. 
Определено не е невъзможно да е попаднала на нещо, на което не е трябвало. Това обяснява защо семейството е било достатъчно притеснено, да събере децата, но не и от нещо конкретно, за да се защитят някак. Обяснява и защо сама жена е излязла на 31ви - извикана е от познат, на който не може да откаже, но не е била достатъчно уплашена, за да избяга.
После нещо се е объркало, тръгнала е да бяга, затова и е застреляна в гръб. Не е трудно да се сетят, че е споделила с близките си, а вече при убита жена, няма как да се убедят да мълчат. Развитието е ужасно, но предвидимо. Децата едва ли са били цел, но са били в къщата и е било неизбежно.
Дали, как и доколко е участвал Росен, като посредник, ако е познавал жената, като извършител поне на нейното убийство - няма как да се разбере от нас. Но не е бил инициаторът, и не е бил сам.

Така и така вече съм проста, нагла и луда,  та по въпроса с жените и техните връзки. Да, много жени са в неподходящи отношения. И често затова ги малтретират, бият, а понякога и убиват, в момент на ярост. Много рядко, убиват и непосредствените свидетели - дете, официален партньор. Никога досега не са убивали хладнокръвно и пресметнато цялото им семейство, и то на две локации.

# 1 328
Да, tays, и аз в тази посока разсъждавам. Убедена съм, че убийството е поръчково и професионално изпълнено, със или без участието на Росен.
Достъп до такива среди обаче възрастните биха имали само през работата си, а фактологията определено клони към Кети. 
Определено не е невъзможно да е попаднала на нещо, на което не е трябвало. Това обяснява защо семейството е било достатъчно притеснено, да събере децата, но не и от нещо конкретно, за да се защитят някак. Обяснява и защо сама жена е излязла на 31ви - извикана е от познат, на който не може да откаже, но не е била достатъчно уплашена, за да избяга.
Скрит текст:
После нещо се е объркало, тръгнала е да бяга, затова и е застреляна в гръб. Не е трудно да се сетят, че е споделила с близките си, а вече при убита жена, няма как да се убедят да мълчат. Развитието е ужасно, но предвидимо. Децата едва ли са били цел, но са били в къщата и е било неизбежно.
Дали, как и доколко е участвал Росен, като посредник, ако е познавал жената, като извършител поне на нейното убийство - няма как да се разбере от нас. Но не е бил инициаторът, и не е бил сам.

Така и така вече съм проста, нагла и луда,  та по въпроса с жените и техните връзки. Да, много жени са в неподходящи отношения. И често затова ги малтретират, бият, а понякога и убиват, в момент на ярост. Много рядко, убиват и непосредствените свидетели - дете, официален партньор. Никога досега не са убивали хладнокръвно и пресметнато цялото им семейство, и то на две локации.
Тук всеки споделя , не може да не сме съпричастни и да не се опитваме да разберем какво точно се  е случило. Аз започнах да мисля , че този Росен и е помагал с препарати, мъкнене, и ако наистина е чистела домове , там да се е мотал около нея. И да е сътворил някоя кражба , или изнудване и какво ли още не. Да е погната от пострадало лице тя , заради него. И това изобщо между тях да не е била никаква любовна връзка , а да са или съучастници , или само единия , да е сътворил някоя беля покрай чистенето. После- търсят Росен , той търси Кети ,/ или обратното / . Накрая да са му "спретнали" доказателства с подхвърляне на следи и във вилата , и при убийствата, за да насочат разследването към него.
Странно ми е да си е седял на топло два дни и да е хукнал едва преди да го хванат. Нали е Горски. Ох, сигурно много филми гледам Laughing

# 1 329
В крайна сметка разбра ли се кой какво е работел в това семейство, откъде идват доходите им, с които живеят и изплащат кредити?
Странно как цялото село, дори и цяла България вече, е в течение на любовните им истории, но не и кой къде работи. Освен сина, за когото също не е много ясно дали не се занимава и с нещо друго, освен работата като санитар.
То даже не е много ясно и кой какво е правил в деня на трагедията, само се спекулира тук и по медиите – като бабички клюкарки пред блока. Една казала едно, друга чула друго, трета си натаманила нещата, вкарвайки нещо и от себе си... Журналистите само потриват ръце и копи/пейст в несвяст...

# 1 330
Жената е чистила къщи, мъжът е бил автомонтьор. Вероятно са работили на черно, затова официалната информация не е много убедителна, но като че ли е това.

# 1 331
  • Ямбол
По тази логика: прости жени с утрепки, готови да убият родата им до последно, трябва да с всекидневие.
Да, и простите жени си имат всекидневие. И точно защото са прости, не разсъждават в какво се въвличат, свързвайки се с такива типове. Простата жена не мисли, че отрепката, с която си ляга, би навредила на нея и семейството ѝ.

Сийке, в темата на няколко пъти казаха кой какво работи, не я ли следиш?

И аз изгледах брифинга и на мен ми направи впечатление репликата, че към момент не се казва всичко и това е добре.

# 1 332
Не вярвам нормална жена да има връзка с такъв изрод. Съден за изнасилване и педофилия.... чаровен и обаятелен... Пфу. Става въпрос за пари най-вероятно дрога. Каква любов и какви чувства бълнувате.
И аз. Изобщо не ми се вярва Росен да е замесен всъщност, по-скоро е изкупителна жертва.
Освен това, цялата поднесена информация не ми се връзва. Ако всички в къщата са избити по едно и също време, аутопсията може ли категорично да заключи кой точно е убит пръв?
Защо децата не са опитали да направят все пак нещо, не може да не са чули какво се случва долу...Или убиецът е повече от един човек...
Според мене, щателно трябва да се прегледат телефонните разпечатки на Кети и Неделчо, мотива за престъплението е у тях.

# 1 333
Споделям изцяло мнението на GatoNegro.
Това са хора, за които, очевидно, един-два или три трупа повече е било с малко значение, което изключва афект. От друга страна, те са нясно, че полицията ще стигне до отговора чрез данни от Интернет и разпечатки, но и са сигурни, че престъплението ще бъде представено за такова с битов мотив.
Лиляна, не разбра акцента на коментара ми: не е върху жените и с кой се "хващат", а че не е всекидневие семейството на всяка такава жена да бъде избиванио до крак.
В началото бе изпускан по някой и друг факт, но не за объркване, сега вече точно това е целта: масова психоза срещу един престъпник. Дори първата му обявена снимка бе черно-бяла (толкова не можахада намерят цветна първо), а тя внушава не особено приятни емоции.

# 1 334
След първоначалните издънки с поемното лице покриха всякакви свидетелства, близки и съседи, затова много подробности убягват.

Аз не смятам, че Росен ще хукне за чужбина,  там никакви негови умения не са му предимство и ще го хванат много бързо.
Тук реално може да се укрива години.
Това, ако не се е сдобил с фалшиви документи.

Не мога да разбера защо продължават да блокират Луково на входа му от главния път. Пълна тъпня, ясно е, че той се движи по пътеки и горски пътища, страх ги е от помагачи и зяпачи ли, дейност ли отчитат....един господ знае.

Общи условия

Активация на акаунт