Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 741
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 305

[/quote]

С насочен срещу нея пистолет и под заплаха може да е казала да не се притесняват, а минути след това да е вече мъртва. Кучето най-вероятно се е подплашило от изстрелите и е избягало. Върнало се е в къщата само, а Росен се е досетил, че семейството ще започнат да търсят Кети, да свържат изчезването с него и решава да ги ликвидира незабавно. Вече има един труп, адреналинът е на макс, може да му е харесало да убива - пълен психар.

Трупът на Кети е открит на два километра от къщата, не на 5 км. Пишеш го вече за трети път, затова те коригирам.

[/quote]

Добре за пистолета, тя ще им каже да не се притесняват, но те дали ще й повярват? Това не е ли странно? Жена не се прибира в такава вечер на време, не дава обяснение къде е или лъже нещо, а другите й вярват? Мъжа й най-малкото ще я изревнува по мое мнение.
Освен това защо мислиш, че семейството е знаело за Росен? Като какъв е  представен там? Нали уж е нейн любовник, тези неща не са ли тайна от мъжа най-малко...  Защо Росен ще си помисли, че ако Кети не се прибере ще го свържат с него? Само ако тя им е казала, че е при него в този ден...А това няма как да е казала, ако му е тайна любовница, нали?

# 1 306
  • София
Тъй като не вярвам, поне не напълно, във вината на Росен, мисля, че той е тръгнал да бяга след като е разбрал, че ще стане изкупителна жертва на МВР. Издирван престъпник, обвинен в тежко престъпление, ясно му е, че е обречен.

# 1 307
А аз мисля, че хора като него се мислят за много умни и че глупавите ченгета не могат да стигнат до тях. Тази самоувереност в крайна сметка помага и много от тях да бъдат заловени.

Полицията каза, че е избягал малко преди да дойдат, било топло, оставил си е вещите... Седял си е няколко дни. Тръгнал е да бяга едва след като е разбрал за убийствата, според мен.
Щом е ползвал нет няма как да не разбере 2 дена. Избягал е като е видял, че не ми е проработила системата.

Става дума за много сериозно престъпление, въобще не вярвам, че полицаите унищожават наред всички намерени доказателства, само и само да не разкрият престъплението...

# 1 308
  • София
Не знам колко грозни са били коментарите в темата, не съм я чела подробно.

# 1 309
  • Rock & Roll feeling ...
Ice Queen , благодаря за отделеното време за излагане на акцентите.

И още от брифинга :
Споменатият човек,който е прострелян в гръб е Кети. Тялото е престояло във времето,спрямо моментът в който са убити останалите. Тялото е отведено до кладенеца след екзекуцията на останалите.
Направена е експертиза на гилзите от импровизираното стрелбище на Росен и те съвпадат с тези,които са намерени на местопрестъплението.
Потвърдиха за обаждането до Георги,но не потвърдиха,дали е било свързано с притеснителна информация, както и неговата реплика към колегите му.

# 1 310
По принцип, в отделни ситуации всичко може. Но в една вечер, всички да взимат странни на пръв поглед решения, които да доведат до такава трагедия, не е чак толкова приемливо.
Да, Георги може просто да е искал да излезе от работа. Но е в пъти по лесно, да каже или да се обади, че е болен например. Защо му е да инсценира обаждане?
Нанси е била на 16, не е толкова малка. Може да не са я пуснали, но защо в последния момент ще се разбира това? Ако са я наказали, едва ли ще разрешат и на приятеля и да дойде.
Ако Кети е изчезнала, определено е по-вероятно да я търсят, отколкото просто да си седят. Но това се проверява лесно по моб разпечатки, така че се знае вече.
Може убиецът да се върне да доубие всичките и близки, за да не го проследят, но пак е доста по-вероятно вместо това да укрие трупа по-добре, и да разкара колата. Пак казвам, в тази местност, ако джипът не е бил до кладенеца, много вероятно още да не се знаеше изобщо, че има убита жена. Та тя щеше да се води изчезнала, и никой нямаше да търси никого. Няма как да не се е сетил за тов а.
Моля, ако някой си спомня, на дългия брифинг, казват ли изрично интимна връзка? На късия го повтаряха няколко пъти, на дългия чух само "връзка", но може да съм пропуснала нещо.

# 1 311
  • София
Не вярвам Неделчо да се е обадил на сина си, защото Кети е изчезнала. В такъв случай защо Георги ще казва на колегите си, че няма да се върне никога повече? Ако Кети е отвлечена, защо той няма да се върне? Няма логика... Определено е знаел за какво иде реч, за да каже такова нещо /ако наистина го е казал/, е бил наясно, че ще има разчистване на сметки. Оттам си правя изводи, че проблемът, който са имали, са го знаели поне 3ма души - Кети, Неделчо и синът. Което пък за мен автоматично изключва Росен.

# 1 312
  • Rock & Roll feeling ...
Казват за интимни отношения, но не казват дали те самите датират  от 6 месеца преди убийството или самото им познанство е оттогава.
Аз също не разбирам защо колата е закарана там, най-малкото поради размерите си прави впечатление и някой случаен може да се натъкне на нея...
Може самото място да има и някакъв сантиментален елемент за тяхната връзка и да държи да я метне там,но после е могъл да закара колата на друго място и направо да я подпали...

# 1 313
Ако знаете колко подобни на Росен са между нас ...
Масово работят по строежите на нови, скъпи сгради или по санирането.
Преди бяха и таксиметрови шофьори. Но от 3 -4 г. им искат свидетелство за съдимост и мигрираха в строителството.
баща ми това каэваше, че е пълно с рецидивисти по санирания ни блок.

# 1 314
Ако знаете колко подобни на Росен са между нас ...
Масово работят по строежите на нови, скъпи сгради или по санирането.
Преди бяха и таксиметрови шофьори. Но от 3 -4 г. им искат свидетелство за съдимост и мигрираха в строителството.
баща ми това каэваше, че е пълно с рецидивисти по санирания ни блок.

Чудесно! В момента санират училището на дъщеря ми - ако такива рецидивисти педофили са работниците...

# 1 315
Казаха, че е имало подготовка за празнуване, храна в хладилника, която не е била сложена.

# 1 316
Благодаря, Кактус.
Оформя ми се някаква идея, но незнам колко е удачно да я споделя.
Някъде споменава ли се нещо повече за работата на жената - къде е чистила, чии къщи и т.н.? Сигурно е било без документи, но все пак дано да се работи и по тази версия.

# 1 317
 На мен това че Росен е бил във френския легион ми се струва невъзможно. Преди време имаше един сериал по дискавъри, с Беър Грилс,който се подлагаше на подготовка , нещо като изпит, няколко месечен , за приемане в легиона. Там казаха че само 5% от кандидатите достигат до тестовете а още по малко ги преминават. Наистина условията бяха нечовешки, изисква се и много психическа издръжливост наред с физическата. Последният изпит беше 40км преход пеш през африканска пустиня.?? И най-интерсното беше че ако те приемат в легиона, след 5 год служба получаваш нова самоличност и френско гражданство. Дори и да си издирван престъпник имаш право да се възползваш!! Моят въпрос е ако наистина Росен е бил там, защо не е използвал правото си, да получи нова самоличност??

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 10:46 от ladySnow

# 1 318
Казват за интимни отношения, но не казват дали те самите датират  от 6 месеца преди убийството или самото им познанство е оттогава.

От БТВ и НОВА вчера казаха, че се познавали от 10 години и имали 6 месечна връзка, но не се знаело кога точно ...

# 1 319
 Не вярвам нормална жена да има връзка с такъв изрод. Съден за изнасилване и педофилия.... чаровен и обаятелен... Пфу. Става въпрос за пари най-вероятно дрога. Каква любов и какви чувства бълнувате.

Общи условия

Активация на акаунт