Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 888
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На 1000 процента бях сигурна,че така ще стане.
Не вярвям той да е бил убиеца обаче. Thinking

# 1 456
В 17.30 ч. Канал 3 ще излъчат брифинг на полицията. Не вярвам в теориите за прикриване на истинските убийци от МВР. Хиляда човека бяха включени в тази акция. Смятам, че ще разберем истинската причина за убийствата. От предния брифинг останах с впечатление, че знаят неща, които все още не искат да разкрият.

# 1 457
  • София
Според мен пък най-логичното е да се самоубие, дори и да не е той пред мисълта какво го чака. Бил е в затвора и много добре знае какво е. Той е бил редови затворник, но за такова престъпление вече не си такъв. Присъдата би била доживотна и килия два на два. Няма такова нещо като при другите затворници - работа и разходки по двора, защото би бил опасен и за тях. В такъв случай наистина няма смисъл да се живее.
Ако не е бил той, е оставил писмо. Вече от полицията зависи дали биха го показали или приключили случая.
Аз обаче клоня, че именно той е убиецът.

# 1 458
Ako не е той,кой е ?Мафията ,албанската,реприлите,ББ ?

# 1 459
И аз вярвам, че е той. Писмо нямало.

# 1 460
На кога да оставя писмо,на полицията ,че да ги улесни?А и да имаше писмо,все някой ще каже "ама оня графолог ,сигурно го е написал".Колко му е .

# 1 461
Може и той да е бил, но не е бил сам и трябва да се скрие някой.
Подозирам, че е имал и помощ от някой в полиция/прокуратур, за да съумее да се скрие толкова години...

# 1 462
Защо някой да го прикрива,като той си преживява съвсем задоволително и без протекции?

# 1 463
След паниката, която всяха в обществото за последната седмица, някак си не ме успокоява новината, Росен е намерен самоубил се...

# 1 464
Защо някой да го прикрива,като той си преживява съвсем задоволително и без протекции?
Е как 8 години не го търсиха и намериха, а сега за 2 дена намериха къде се крие??

# 1 465
Съвсем удобно днес в новините ще дават и човекът, който го е издал.

# 1 466
  • Street of Dreams
По коя ТВ ще дават брифинга?

# 1 467
По Канал 3, по БТВ. Нова и Канал 1 засега не са обявили, но е възможно и те да излъчват.

# 1 468
Е как 8 години не го търсиха и намериха, а сега за 2 дена намериха къде се крие??
Много просто! Досега никой не го търсеше. Обаче защо му е да се гърми със заглушител?

# 1 469
В един от коментарите на в-к 24часа, някой пише, че сина на някакъв местен големец и приятел на децата е убиеца. А Росен е живеел в тяхната вила и са го натoпили, после са го убили. Та този син-убиец е разказал на баща си какво е направил и бащата е заличил следите. Името на момчето е Митко.
Някой чете ли за такава версия?

Общи условия

Активация на акаунт