Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 712
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 605
Имало е пистолет в ръката му

# 1 606
  • Street of Dreams
Грешите, нямаше никаква вероятност Росен да бъде заловен жив и да влезе в затвора. Търсейки въоръжен и опасен заподозрян, полицията е длъжна да го приведе в безпомощно състояние, тоест да стреля. Цели се в областта на гърдите или главата, там където смъртта е сигурна, а не в крака примерно.

# 1 607
То вече няма значение. Кой в каквото иска е свободен да вярва или да не вярва.
Но циркът покрай смъртта на тези хора, експресното разкриване и нагаждане на извършител и свидетели, също вероятно трябва да се впише като прецедент в разкритието на такова тежко и комплексно убийство.
Да не говорим пък за лешоядите, които опипаха всички доказателства и възможни местопрестъпления, но нали – те отразяват. Медийното убийство трябва да нарекат случая.
Язък за паметта на тия хора. Превърнаха ги в успеваемост и разкрит за дни ексклузивен случай от властта.

# 1 608
Не пасва защото го описваха като волеви, склонен към създаване на митове и налагане над другите, егоцентрик, с високо самочувствие и силно интелигентен.
Отделно социопат, който не изпитва чувство за вина, разкаяние и т.н.
Подобни хора не се отчайват, обикновенно вярват в различните сценарий, които развиват и не са склонни към самоубийство.
За това не пасва толкова да се отчае и дори да не направи опит да се измъкне по-далеч от района на Луково.

# 1 609
Продължавам да недоумявам- как при самоубил се, полицията не знае с какво се е самоубил Grinning Пищакът се е телепортирал или е някакъв особен вид динозавър?

Намерен е пистолетът до трупа, в какъв смисъл се е телепортирал? Rolling Eyes

Е, тук твърдят, че няма пистолет до трупа, че са го "самоубили", някакъв тийн (отритнат от Нанси) ги изтрепал всичките, пък баща му замитал след него, те дори "самоубили" и Росен, който пък живял в тяхната незаконна вила, че рептилите, марсианците, албанската мафия за замесени...И всичко това им звучи логично и достоверно, но не и официалната версия с все уликите и доказателствата. smile3555

Ще те замоля в съвсем резонния ми въпрос да не вкарваш чужди мнения и мисли, защото съм твърде далече от тях.

Благодаря!

Моят пост е насочен към qrye, не към твоя - много ясно се разбира дори да съм цитирала двата поста.

# 1 610
Не вярвам на МВР светилата, които  категорично заявиха, че Росен е единствен и сигурен извършител на престъплението! Как се доказва това за няколко дни, трябва или да има видео запис или супер сигурен свидетел, който да е видял само Росен да влиза и излиза от къщата.
Имаме достатъчно 'самоубити' следствени и заподозряни в историята на нашето МВР, че да се съмняваме, чe има нещо гнило...
При условие, че всички изстрели са от един пистолет колко човека е възможно да са съучастници в убийството?! Или някой друг ги е държал, а Росен само е стрелял по тях?
nana77, аз затова се чудя защо не го е направил още тогава, а е тръгнал да се крие, при положение, че му е пределно ясно какво го очаква. Да избие толкова хора и да се надява, че няма да го потърсят както след предишните му престъпления, едва ли си го е мислел. Че и се е върнал на мястото, където е живеел. И, чак като разбрал, че го търсят, взел та се гръмнал. Нещо ми убягва......
Може би си е мислел, че след като е избил всички, никой няма да го посочи като вероятен убиец. Впоследствие може да е решил да бяга, но явно е видял колко мащабна акция се провежда и му е станало ясно, че жив няма да излезе от нея. Предпочел е сам да свърши със себе си отколкото да влезе в затвора или да бъде убит от полицията.

# 1 611
  • София
Тези, които са скептично настроени към МВР.....
Имате ли реална представа колко човека се включват в този тип разследвания?
И как е възможно да се направи такава сложна постановка, да се накарат сътрудници от различни отдели, които работят денонощно над случая да фалшифицират толкова много експертизи, огледи и т.н.
Може да е изгодно за 1 човек, а другите какв?
Зомбирали са ги, хипнотизирали са ги..?
Аз нямам идея как може да се фалшифицира един толкова сложен процес.
Нека запознатите да обяснят 😅

Ами, то до тук експерти/ от разследващите/ не са говорили по медиите, само шефовете им, които се оплетоха и оляха тотално, така че според мен "драгите зрители" са в правото си да смятат, че им пробутват долнопробна сапунка.

# 1 612
  • София
Причините, както вече казах никога няма да разберем. Нито за убийствата, нито за самоубийството. Психолози и психиатри проучват психопати с години и пак не могат да дадат отговори на много въпроси.

# 1 613
  • Ямбол
...
Ами, то до тук експерти/ от разследващите/ не са говорили по медиите, само шефовете им, които се оплетоха и оляха тотално, така че според мен "драгите зрители" са в правото си да смятат, че им пробутват долнопробна сапунка.
Би ли пояснила думите си, какво имаш предвид под "оплели". В какво точно са се оплели?

# 1 614
С какво са се оплели?
Версия 1 - главен прокурор Цацаров: Жертвите в Нови Искър са застреляни с по един изстрел

http://kanal3.bg/news/bulgaria/crime/67203-Cacarov%253A-Dzertvit … s-po-edin-izstrel

# 1 615
  • Ямбол
Това не е оплитане. На брифинга казаха, че първоначално са видели едно, после след аутопсии се вижда друго. Освен това, това е статия.

# 1 616
  • София
Лиляна, в тази тема имам, не повече от 5 поста, ако не си ги отразила, молят те прочети ги и не ме карай по нощите да повтарям какво съм имала предвид.

# 1 617
И аз това се чудя, всичко по процедура беше. Очаквахме да го намерят самоубит, ето - намериха го.
Полицията отговори на всички очаквания.
А защо не той да е отговорил на очакванията ви? Напред много логично ви попитаха - как смятате, че при такава мащабна акция, в която участват толкова много хора, нали се сещате, че и малка грешка да се направи веднага ще се намери кой да подшушне на журналистите и да стане страшно.

Скрит текст:
Причините, както вече казах никога няма да разберем. Нито за убийствата, нито за самоубийството. Психолози и психиатри проучват психопати с години и пак не могат да дадат отговори на много въпроси.
Да дойдат в бгмамма, всичко ще им се изясни Bowtie

# 1 618
Да видиш 1 куршум при наличие на 10...при първоначалния оглед вътре в къщата...... . 👏 много многоточие

# 1 619
Да видиш 1 куршум при наличие на 10...при първоначалния оглед вътре в къщата...... . 👏 много многоточие
Не са видели 1, не искаха да дават точната информация. Причини много, включително има разни луди, които ходят да се предават и твърдят, че са те, ако им кажеш точно какво си намерил не можеш да ги хванеш лъжат ли.

Общи условия

Активация на акаунт