Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 622
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Ямбол
...
Нали уж само майка й е знаела за тяхната връзка?!
Или и това е дезинформация?!
Представят ни факт (само убитата възрастна жена е знаела за тази любовна драма) като за мотивоопределящ, а сега изскочи свидетел, който също е знаел за тази история, но е останал жив?!
Наистина ли не се сещаш, защо не съобщаваха, че и друг е знаел?

# 1 711
....
Нали уж затова е убил цялото семейството, да не го свържат с убийството на Кети.
Това факт ли е?
Това е мотив, официално обявен от официални държавни органи, на чиято основа те са развили съответни процесуални действия, които дори ще доведат до задочно досъдебно производство.

# 1 712
  • Ямбол
Не е мотив, а версия, но не само по нея са работили и това също си го казаха.

# 1 713
...
Нали уж само майка й е знаела за тяхната връзка?!
Или и това е дезинформация?!
Представят ни факт (само убитата възрастна жена е знаела за тази любовна драма) като за мотивоопределящ, а сега изскочи свидетел, който също е знаел за тази история, но е останал жив?!
Наистина ли не се сещаш, защо не съобщаваха, че и друг е знаел?
Сещам се, какво имаш предвид, но забележката ми е ясна: мотивът е да се елиминират всички, които знаят (по тази логика, този бивш работодател също трябваше да е сред жертвите). Ако възрастната жена, която е знаела, е мъртва, защо човек, който също е знаел и се е видял с него в деня след убийството, е останал жив?!

# 1 714
Шефа му го е издал, не може би. Поне аз това разбрах.

Не знаем мотивите за убийството на семейството.

# 1 715
Защо тогава не продължат работа по другите версии, дори и след неговата смърт?!

# 1 716
Истината е някъде там, но сега всички са доволни - убиецът се е самоубил и всичко е приключено. Никога няма да получим отговори на въпросите ни. А някои от въпросите са доста логични, макар, че от изнесената информация не лъха на логика, а става все по-заплетено. Росен изтрепал до крак цялото семейство, че и гостенина и кучето, но пощадил работодателя си, с който споделял за любовните си неблагополучия. Тази история вече толкова засмърдя, че...Но щом висшите инстанции казват, че това е убиеца, значи това е и толкова.

# 1 717
Шефът му каза, че е виждал Кети и Росен заедно, а на въпроса къде, каза в центъра. Не е казвал, че тя е ходила в сервиза.

# 1 718
Нали уж затова е убил цялото семейството, да не го свържат с убийството на Кети.
Предполагат, че е мислел е, че само майката на Кети е единствената, която би насочила полицаите към него. Очевидно не е познал. Това обаче е в рамките на предположенията, няма човек, който да е сигурен каква лудост го е била хванала. Според мен отношенията им са се влошили и просто е откачил.

Освен ако не е бил "самоубит" в съседната вила малко преди да дойде полицията да го търси.
Както и напред писаха, самоубийство не се имитира толкова лесно.
А и за какво ще е била тази драма няколко дни, ако ще самоубиват някого - ако полицията искаше да извърши такова грозно престъпление, още тогава щеше да каже - до една от жертвите беше открито оръжието, примерно мъжът ѝ - откачил, избил всички и се самоубил. Чисто и лесно.

...работодателя си, с който споделял за любовните си неблагополучия...
Това е нещо ново. Може ли източника, че да не излезе някоя градска легенда и да се разнесе навсякъде.

# 1 719
Изглежда всички са знаели за любовната връзка на Кети и Росен, дори кучето, само Неделчо е разбрал последен.

# 1 720
НСЧ, нямаше как да обявят това (че Неделчо се е самоубил), защото към онзи момент Кети беше в неизвестност. Аз самата, когато за първи път чух новината, помислих, че тя е главната заподозряна.

# 1 721
  • Ямбол
Защо тогава не продължат работа по другите версии, дори и след неговата смърт?!
Ти как разбра, че не продължават? Някой официално обяви ли причината за убийствата, че да са спрели да я търсят?
...
Сещам се, какво имаш предвид, но забележката ми е ясна: мотивът е да се елиминират всички, които знаят (по тази логика, този бивш работодател също трябваше да е сред жертвите). Ако възрастната жена, която е знаела, е мъртва, защо човек, който също е знаел и се е видял с него в деня след убийството, е останал жив?!
Аз не се наемам да предполагам, понеже не знам дали този мотив е единствен, но даже и да е единствен, може да е имало обстоятелства, които да са предотвратили последващи убийства и точно действията на полицията и запазените тайни е много вероятно да са помогнали да няма други убити и да са го притиснали така, че да няма къде да отиде освен да се предаде или унищожи.

# 1 722
Е как са го притиснали така, че е стоял 3 дни на 500 м от тях и накрая се е самоубил?

# 1 723
Само работодателя ли е информатора за връзката?
Има ли инфо от телефоните им/вайбър/социални мрежи? Тези хора как са си уговаряли срещите? Казано ли е някъде?

# 1 724
  • густо майна Филибето
А те откъде знаят, че само майката е знаела. Трябва и тя да е споделила, че знае. Да не им говори от отвъдното?

Общи условия

Активация на акаунт