Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 741
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 725
Скрит текст:
Не е мотив, а версия, но не само по нея са работили и това също си го казаха.
Защо тогава не продължат работа по другите версии, дори и след неговата смърт?!
Ти как разбра, че не продължават? Някой официално обяви ли причината за убийствата, че да са спрели да я търсят?
...
Сещам се, какво имаш предвид, но забележката ми е ясна: мотивът е да се елиминират всички, които знаят (по тази логика, този бивш работодател също трябваше да е сред жертвите). Ако възрастната жена, която е знаела, е мъртва, защо човек, който също е знаел и се е видял с него в деня след убийството, е останал жив?!
Аз не се наемам да предполагам, понеже не знам дали този мотив е единствен, но даже и да е единствен, може да е имало обстоятелства, които да са предотвратили последващи убийства и точно действията на полицията и запазените тайни е много вероятно да са помогнали да няма други убити и да са го притиснали така, че да няма къде да отиде освен да се предаде или унищожи.
Чух краткия брифинг, на който беше съобщено това, както и оттеглянето на техниката от селото (което така или иначе правели всяка вечер).
Искаш да кажеш, че на 01.01., когато са се срещнали, полицията вече е знаела, че може работодателят да бъде убит (защото е знаел за любовните страдания на Росен) и са предотвратили това?!

# 1 726
Нали уж затова е убил цялото семейството, да не го свържат с убийството на Кети.
Предполагат, че е мислел е, че само майката на Кети е единствената, която би насочила полицаите към него. Очевидно не е познал. Това обаче е в рамките на предположенията, няма човек, който да е сигурен каква лудост го е била хванала. Според мен отношенията им са се влошили и просто е откачил.

Освен ако не е бил "самоубит" в съседната вила малко преди да дойде полицията да го търси.
Както и напред писаха, самоубийство не се имитира толкова лесно.
А и за какво ще е била тази драма няколко дни, ако ще самоубиват някого - ако полицията искаше да извърши такова грозно престъпление, още тогава щеше да каже - до една от жертвите беше открито оръжието, примерно мъжът ѝ - откачил, избил всички и се самоубил. Чисто и лесно.

...работодателя си, с който споделял за любовните си неблагополучия...
Това е нещо ново. Може ли източника, че да не излезе някоя градска легенда и да се разнесе навсякъде.

Не мисля, че полицията го е "самоубила", а тези, които са разбрали, че полицията го търси и се е насочила към мястото на скривалището му, тоест тези, които са убили семейството. Ако полицията го беше открила жив, че и журналисти имало там, нали е щял да проговори. Все още не вярвам, че той е извършил убийствата.

# 1 727
А те откъде знаят, че само майката е знаела. Трябва и тя да е споделила, че знае. Да не им говори от отвъдното?
Майката може да е казала на работодателя му, а той, като важен свидетел да им го е казал (не е ирония, изказвам се в стила, в който ни информираха през тези дни).
А нали уж кметът ги беше завел до вилата и ги бил объркал, в резултат на което загубили два часа и заподозреният спечелил стратегическа преднина да отиде до съседната вила?! Кметът ли ги е завел или работодателят?!

# 1 728
  • Street of Dreams
Не можах да разбера и аз някои неща. Мисля си как е намерена Кети? От първа ръка знам, че ако някой се качи (е качен) на кола, както се твърди за нея, шансът кучето да хване следите е едно на хиляда. И за трети път - как
как кучетата не намериха него - толкова би било лесно за тях!

Най-непонятно ми е как го обявиха за ВИНОВЕН БЕЗ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС.

# 1 729
Може да е чакал да се изтеглят, да е умувал какво да предприеме, все пак не знаем още кога е настъпила смъртта.

# 1 730
Е как са го притиснали така, че е стоял 3 дни на 500 м от тях и накрая се е самоубил?
Обсадили са района. Никой не е казал, че е стоял на едно място през цялото време. Вероятно е правил опити да се измъкне, но не е успял.

НСЧ, нямаше как да обявят това (че Неделчо се е самоубил), защото към онзи момент Кети беше в неизвестност. Аз самата, когато за първи път чух новината, помислих, че тя е главната заподозряна.
Ами ето - открили са в кладенеца и пистолета, тя е била. Тъкмо във водата и отпечатъци и улики са се позамазали. Ако предположим, че са накарали десетки полицаи да лъжат, що да не е по лесния начин?
И сериозни ли смятате, че поне един от тези толкова много хора няма съвест?

OnDiNe_, казаха, че е привлечен за обвиняем.

# 1 731
  • густо майна Филибето
Доколкото си спомням, още на 3.01 някой пусна линк, че Кети е имала приятел затворник. Така че не е било голяма тайна.

# 1 732
Айде стига, кой мъж разправя наляво и надясно за жена, в която е влюбен нещастно (и тайно). Освен това, той е педофил, но в един момент се превръща в нежна душа, влюбена в 40+ жена и държи да го знаят всички около него. Душеприказчик на жената е майка ѝ, а на нещастно влюбения е неговият работодател.

# 1 733
  • Ямбол
А те откъде знаят, че само майката е знаела. Трябва и тя да е споделила, че знае. Да не им говори от отвъдното?
Наистина ли само от отвъдното може да се получи информация. Тая е писала къде ли не -
 фейсбук, вайбър, там може да стане ясно примерно, че майка ѝ е в течение. Друг вариант е да отклонят вниманието от свидетеля и да го успокоят, че единственият знаещ е вече мъртъв.
...
Искаш да кажеш, че на 01.01., когато са се срещнали, полицията вече е знаела, че може работодателят да бъде убит (защото е знаел за любовните страдания на Росен) и са предотвратили това?!
Не това искам да кажа. Не само на 01.01. е можел да го намери, нали?

# 1 734
  • Street of Dreams
Казаха, че Е УБИЕЦА БЕЗ СЪМНЕНИЕ, цитирам по памет. Мисля, че и думата ВИНОВЕН падна няколко пъти.

# 1 735
  • густо майна Филибето
Лиляна, ако тя е единствения знаещ, те няма как да знаят, и трябва да си дебил, за да се вържеш на такава уловка.

# 1 736
Тая е писала къде ли не

"Тая", Лиляна, е жена, жертва на престъпление (без значение кой е убиецът). Тая и куп други хора са екзекутирани без вина. Ако имаш претенции за интелигентна жена, подбирай си малко думите.

Имаш ли доказателства, че е писала къде ли не?

# 1 737
  • Street of Dreams
Лиляна, ако тя е единствения знаещ, те няма как да знаят, и трябва да си дебил, за да се вържеш на такава уловка.
Може би шефът, който явно му е бил и приятел (иначе нямаше да му споделя или да иде да го види след това) е разказал това на полицията - че майката единствена (от семейството) знае.

# 1 738
Това, че всички останали са избити, за да се прикрие самоличността на убиецът е просто една хипотеза. Защо да не предположим, че ги е застрелял защото ги е приемал за пречка за любовта му към Кети. Може да е бил разярен, че тя е предпочела семейството си пред него.
Ако наистина са открили във вилата му окървавени дрехи и са установили че кръвта е на убитите, то нормално да го обявят за убиецът. Отделно ако са установили, че е стреляно само с едно оръжие, то значи няма съучастник.
Между другото видях, че Неделчо е харесал снимка на своя позната в 18:44 ч. на 31.12. Явно тогава все още нищо не се е случвало в къщата. Едва ли ако е бил притеснен ще стои във Фейсбук.

# 1 739
Скрит текст:
Наистина ли само от отвъдното може да се получи информация. Тая е писала къде ли не -
 фейсбук, вайбър, там може да стане ясно примерно, че майка ѝ е в течение. Друг вариант е да отклонят вниманието от свидетеля и да го успокоят, че единственият знаещ е вече мъртъв.
...
Не това искам да кажа. Не само на 01.01. е можел да го намери, нали?
Нямало е нужда да го успокояват, че единственият знаещ е бил вече мъртъв, защото Росен е знаел, на кой е казал и описвайки ни го като готов на всичко, за да се защити, едва ли е повярвал или би се спрял пред подобна "дезинформация".

В смисъл, на 01.01. не е убил работодателя си, а е решил да изчака да бъде разкрито престъплението (което към 01.01. официално не е било) и тогава да пристъпи към елиминиране на другия, който е знаел?! Ако са ги виждали в центъра, той и тях също трябва да е имал мотив да убие.

Общи условия

Активация на акаунт