Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 597
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Сф
Тоя Росен явно е бил с някакви фалшиви документи.Постоянна работа е имал- не е просто нает за услуга, вила обитавал- с ток, нет.., завъдил засукана жена ...пък иначе ходил с раница и оръжие по 20 км пеша..Хем никой не го знаел ( кмета), ама иначе джиткал по центъра с Кети. ..Последно от преди ли се знаят или от спирката..последно горянин ли е или мачо? Изнудвач ли е (преследвал я е ) или разочарован любовчия? Толкова разминавания има..Тая Кети какъв бизнес , какъв и е профила, житейския път? А другите жертви? Много често битието на жертвата определя убиеца. В профила и преди дни имаше 2 изключително особени поста писани преди време по нощите- Адам търси Ева и Ева търси Адам и си стояха на стената, някакви психарии садо мазо може би бяха, някой друг чете ли ги? Тръпки да те побият, ако ги вземеш насериозно, който и да ги е писал.
И наистина парадират с финанси, според мен.Е, какво прави тая жена с тоя горски човек без кола, без нищо...Сега пък кръга на знаещите за връзката и се увеличава уж..писаници по вайбър. Искам да знам какво ги е свързвало, хич не ми мирише на гол секс. Изобщо на секс връзка. Да, педофилите имат жени, деца, но определено се стремят в ниска възраст, там им е болестния интерес, срещала съм такъв изрод.Тогава бях малка, не знаех, че е такъв. По късно разбрах какви ги е вършил..Те са страхливи според мен.Но и не само това, цялата логистика на престъплението е странна, с паузи във времето и никакви индикации за проблем.Е, сега се появи колегата, който казва, че мислел и едва ли не е сигурен, че Росен бил такъв човек- убиец злодей- обаче бачка с него една година, па на 1 ви и си пият бирата заедно... Потайния Росен също доста му споделял...стрелял и във въздуха и в двора, и цяло село не знае там ли е, не е ли, кой е..и как разбраха, че и по Дружба бил и по Люлин, ама не и в Луково...
Малей , да не се окаже и че осигуровки са му плащали и никой не го е търсил просто...
Да , мисля че МВР много пробойни има и няма да кажат нищо повече.За тях случаят е почти приключен.Виновни няма, освен жертвите.Престъпника се самоуби.
А коя вила на кой е, кмета какви ги плещи, работодателя, оръжието откъде е ,гранатата  това са подробности..

# 1 831
Тоя Росен явно е бил с някакви фалшиви документи.Постоянна работа е имал...

Стотици (да не кажа хиляди) българи работят без договор, така че поне това, че е имал работа, въобще не ме учудва.

# 1 832
Мисля, че е стискал пистолета, за да не мине някой клошар и да го прибере и цялата версия да отиде по дяволите (извинете за хумора).

# 1 833
Рони от Нова ще ходи по-късно на мястото на самоубийството, дано намери пак нещо

# 1 834
  • Сф

Стотици (да не кажа хиляди) българи работят без договор, така че поне това, че е имал работа, въобще не ме учудва.
Без договор да, съгласна, но чат пат ти се налага да покажеш някакъв документ за самоличност.Еле пък на постоянен работодател.
 Да не говорим, че да работиш в сервиз и без кола си е нелепо..
То и крави да пасеш, пак ще те питат кой си, що си...все пак Росен не е малоумния на селото, дето му подхвърлят хляб.
.

# 1 835
Да не вземе да се окаже, че ДНК-то на самоубилия се не е на Росен? Или че не съвпада с този от местопрестъплението?

# 1 836
А къде са котките? Защо никой не ги споменава? В профила на Кети има снимки поне на две котки - малка и голяма. Какво е станало с тях - как журналистите не са проучили и този въпрос?

# 1 837
На не вземе да се окаже, че ДНК-то на самоубилия се не е на Росен? Или че не съвпада с този от местопрестъплението?
Няма да разберем никога това, както и факти относно разпределение на събитита във времето.
Аз споменах, че вероятно е имал някакъв "чадър", дори мисля, че е живял във вилата със съгласие на незаконния собственик.
И аз си мислех за котките.

# 1 838
 Sad   ooooh!

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 14:26 от Хармонично

# 1 839
Като не четете темата, защо пускате линкове, ей това не мога да разбера?

Мерси за инфото, но май е по-добре да го пратите в полицията, че все пак е редно да бъдат просветлени кой аджеба е истинския убиец.

# 1 840
А къде са котките? Защо никой не ги споменава? В профила на Кети има снимки поне на две котки - малка и голяма. Какво е станало с тях - как журналистите не са проучили и този въпрос?
В пукотевицата са избягали... По-умни са от кучето-пазач...

# 1 841
А видяхте ли последната новина за съкилиника? На друг направи ли му впечатление противоречащото мнение?

# 1 842
Някои хора наистина не отбират от хигиена на информацията, ама хич. Не е ли ясно, че сайтове тип афера.бг и блиц се списват от разни измислени писачи като онази дето беше "написала" невероятно "талантлива" и критично-бунтарска статия за злобата на бг мамите. Там написаното буквално се съчинява и трябва да е бързо и по много. От разни нискочели готови да бачкат за стотинки. Днес всеки може да сглоби сайт и да пуска разни новини там.

# 1 843
А видяхте ли последната новина за съкилиника? На друг направи ли му впечатление противоречащото мнение?

Кое противоречащо мнение?

# 1 844

Без договор да, съгласна, но чат пат ти се налага да покажеш някакъв документ за самоличност.Еле пък на постоянен работодател.
 Да не говорим, че да работиш в сервиз и без кола си е нелепо..
То и крави да пасеш, пак ще те питат кой си, що си...все пак Росен не е малоумния на селото, дето му подхвърлят хляб.
.

Не работи в сервиз, боядисвал огради
пълното интервю с шефа от тази сутрин http://btvnovinite.bg/article/kriminalno/rosen-angelov-se-zakanv … -vrazkata-im.html

Общи условия

Активация на акаунт