И наистина парадират с финанси, според мен.Е, какво прави тая жена с тоя горски човек без кола, без нищо...Сега пък кръга на знаещите за връзката и се увеличава уж..писаници по вайбър. Искам да знам какво ги е свързвало, хич не ми мирише на гол секс. Изобщо на секс връзка. Да, педофилите имат жени, деца, но определено се стремят в ниска възраст, там им е болестния интерес, срещала съм такъв изрод.Тогава бях малка, не знаех, че е такъв. По късно разбрах какви ги е вършил..Те са страхливи според мен.Но и не само това, цялата логистика на престъплението е странна, с паузи във времето и никакви индикации за проблем.Е, сега се появи колегата, който казва, че мислел и едва ли не е сигурен, че Росен бил такъв човек- убиец злодей- обаче бачка с него една година, па на 1 ви и си пият бирата заедно... Потайния Росен също доста му споделял...стрелял и във въздуха и в двора, и цяло село не знае там ли е, не е ли, кой е..и как разбраха, че и по Дружба бил и по Люлин, ама не и в Луково...
Малей , да не се окаже и че осигуровки са му плащали и никой не го е търсил просто...
Да , мисля че МВР много пробойни има и няма да кажат нищо повече.За тях случаят е почти приключен.Виновни няма, освен жертвите.Престъпника се самоуби.
А коя вила на кой е, кмета какви ги плещи, работодателя, оръжието откъде е ,гранатата това са подробности..