Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 597
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 845
И аз имам съмнения, че около мястото му на живеене смотаха нещата.
Първо за това, че не знаят на кой е вилата, второ за това, че се включил в мрежата незаконно.
Да не знам как постоянно обикалят от ЧЕЗ в района да ми ги разправят тия басни, но ще ме прощават 10г. няма как да не го хванат.
После за последната му присъда го хванали в Луково полицаите от РПУ така да се каже на местопрестъплението, пък той си се връща там да се укрива.
Накрая, вместо да се самонастани в някоя по близка до Нови Искър вила (склона от Нови Искър до Луково е целия във вили) предпочита по-далечната дестинация сигурно защото е бил опитен планинар и е предпочитал да ходи повечко сутрин и вечер.

Между другото човек от Владо Тричков ми каза, че в петък и събота се е стреляло в гората в посока Луково.

# 1 846
А видяхте ли последната новина за съкилиника? На друг направи ли му впечатление противоречащото мнение?

Кое противоречащо мнение?

Противоречивите мнения ще да са по-скоро от отразяващите журналя. Peace

# 1 847
Моля ви, престанете да бълвате малоумни статии на килограм. Противоречат си, то е видно от километър! Което още повече доказва, че журналята не боравят с факти, а с развинтено въображение и коментари от Фейсбук.

# 1 848
За ЧЕЗ мога да потвърдя от първа ръка, че обикалят наистина целите си региони и самовключвания се засичат веднага ( и по друг начин се следят). Поне от няколко години насам е така, а там, където си затварят очите ( в махалите, например) си е нарочно. В случая най-вероятно просто виличката си кара на стара партида, и ако се плаща токът, не е проблем да се води и на починал преди 20 години човек - т.е. няма никаква връзка. Уточнявам, че самовключване означава да е метнал кука на кабел, без измервателен уред и т.н.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 12:50 от GatoNegro

# 1 849
Човека си е живеел живота свободно там, той и за това е избрал този район. Там явно няма проблеми с полиция, хората, кмета... Живее в чужд имот /разбиването на имот не е ли подсъдимо/, крадял ток, вода и интернет сигурно, работил си, пиел си биричката,пазарувал, общувал свободно, нищо че е под национално издирване и си има присъда от 2009.  Тихо и кротко... Докато един ден не убива 6 човека ей така без мотив? То мотив има де - любоФна мъка по една доста по-млада от него жена, нищо че той харесвал деца преди всичко.. За него явно Кети е единствената и последна голяма любов... Какво му е да застреля семейството й и нея, та после и да се гръмне... Явно е харесвал историята на Ромео и Жулиета... Докрай и в смъртта... Какъв сапунен сериал, само дето тук Ромео не е беден тийн, а е бивш затворник, опасен, въоръжен, ходил във Френския легион, обучен да оцелява в тежки условия /а е набит от момче в затвора/, вървял всеки ден по 20км до работата си. Т.е. ''тиха вода'' както каза за него братовчед му.... И накрая да се гръмне за едната любоФ... по убитата от него Кети... Още повече, че жената на мечтите му живее с друг мъж. Ами защо като е толкова отчаян и отблъснат, не се е гръмнал сам и да спаси света от себе си? Ами е тръгнал да мъсти... Този е трябвало в лудницата да го държат до живот, а те даже са го пуснали преждевременно от затвора!?!

# 1 850
Човека си е живеел живота свободно там, той и за това е избрал този район. Там явно няма проблеми с полиция, хората, кмета... Живее в чужд имот /разбиването на имот не е ли подсъдимо/, крадял ток, вода и интернет сигурно, работил си, пазарувал, общувал свободно, нищо че е под национално издирване и си има присъда от 2009.  Тихо и кротко... Докато един ден не убива 6 човека ей така без мотив? То мотив има де - любоФна мъка по една доста по-млада от него жена, нищо че той харесвал деца преди всичко.. За него явно Кети е единствената и последна голяма любов... Какво му е да застреля семейството й и нея, та после и да се гръмне... Явно е харесвал историята на Ромео и Жулиета... Докрай и в смъртта... Какъв сапунен сериал, само дето тук Ромео не е беден тийн, а е бивш затворник, опасен, въоръжен, ходил във Френския легион, обучен да оцелява в тежки условия /а е набит от момче в затвора/, вървял всеки ден по 20км до работата си. Т.е. ''тиха вода'' както каза за него братовчед му.... И накрая да се гръмне за едната любоФ... по убитата от него Кети... Още повече, че жената на мечтите му живее с друг мъж. Ами защо като е толкова отчаян и отблъснат, не се е гръмнал сам и да спаси света от себе си? Ами е тръгнал да мъсти... Този е трябвало в лудницата да го държат до живот, а те даже са го пуснали преждевременно от затвора!?!

Още колко пъти ще трябва да прочетем това нещо, написано по различен начин Rolling Eyes ?

# 1 851

Още колко пъти ще трябва да прочетем това нещо, написано по различен начин Rolling Eyes ?

Който не иска да не чете... Тук обсъждаме нещо, на който му е писнало просто да напусне темата... Какво очакваш да прочетеш в един форум? Изкажи си поне твойто мнение по случая...

# 1 852
Покрай много неща, които не научихме за случая Нови Искър, разбрахме от много  хора в системата, че около нас бродят хиляди  обвиняеми или съдени за престъпления, като единственото им неудобство е, че не могат да си подновят документите за самоличност, защото ако отидат в районното ще ги хванат (евентуално)

# 1 853
Много ми стана мъчно за децата, ни най-малко не са заслужили тая съдба...

# 1 854
Сапунки стават всеки ден. Някои хора живеят в постоянна драма и си я търсят и в любовните отношения. Бият се, ревнуват се, душат се, колят се. Изпитват любов, нищо, че са стари и грозни в чуждите очи. Ако е вярно, че Кети е била тормозена от Неделчо (както казва шефът на Росен), може да е потърсила отдушник в друга връзка, а Росен от своя страна да се е надявал, че най-сетне ще си има някого. Явно нещата са се разкапали, Кети се връща при този, който я насилвал и пиел, демонстрира във ФБ колко са щастливи. Скапан живот...

# 1 855
Сапунки стават всеки ден. Някои хора живеят в постоянна драма и си я търсят и в любовните отношения. Бият се, ревнуват се, душат се, колят се. Изпитват любов, нищо, че са стари и грозни в чуждите очи. Ако е вярно, че Кети е била тормозена от Неделчо (както казва шефът на Росен), може да е потърсила отдушник в друга връзка, а Росен от своя страна да се е надявал, че най-сетне ще си има някого. Явно нещата са се разкапали, Кети се връща при този, който я насилвал и пиел, демонстрира във ФБ колко са щастливи. Скапан живот...

А дали е така.......кой, кой да ти каже........ Peace

# 1 856
На брифинга за новото убийство говориха и за Росен.
Казаха, че е имало много хора, уведомени от полицията, че Росен е с влязла в сила присъда и го издирват и никой не е подал сигнал.
За шефа му каза, че той много добре е знаел, че Росен е с присъда, знаел е за Кети и въпреки това не се е обадил в полицията дори след като се е разбрало, че тя е убита.

# 1 857
Аз пък не смятам, че тоя Росен е изгарял от любов по Кети. Най-вероятно той е от ония паразити, дето гледат да се прилепят към женичка за да могат да смучат парички. Възползвал се е от семейната ситуация и слабостта й, Нанси съответно му е дошла дюшеш.
Индивиди като него не са способни на истинска и безкористна любов.

# 1 858
  • густо майна Филибето
Педофил , влюбен в жена на възрастта на Кети? По-склонна съм да мисля, че се е домогвал до Нанси. Журналистите как не са лансирали още такава версия.

# 1 859
  • София
Нанси вече не е била на възраст, за да е жертва на педофил. Направо ме е гнус, че го пиша , но тия изверги се прицелват в много по малки деца.

Общи условия

Активация на акаунт