Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 556
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 860
Ако укриваш престъпник или опасен индивид, не трябва ли да си под отговорност? Каква е тази демокрация! Спомням си за онази директорка дето накарала учениците да си мълчат, макар да са го познали по снимката, разпространена от полицията... Къде им е акъла на тия хора бе? В кой век живеем, та да укриваме престъпници и убийци? Ако всеки си върши работата и хората са по-отговорни, може би ще има по-малко престъпления..

# 1 861
Допускам, че може Кети да е имала по-скоро закачка, флирт с този Росен. Иначе къде ще се консумира тази интимна връзка, в незаконната вила ли или в джипа? Нали 100 пъти щеше да се намери кой съселянин да ги изклюка на мъжа й. Не вярвам да е имало нещо реално и никой да не е изказал тази новина.

# 1 862
  • София
ГЛЕДАЙТЕ УБИЙСТВЕНОТО ИНТЕРВЮ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРИ САШО ДИКОВ ЗА ЗЛОВЕЩИЯ ПРОКУРОСКО-МВР ВОДЕВИЛ „НОВИ ИСКЪР“! /ВИДЕО/

http://afera.bg/%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b5 … %d0%b5%d1%81.html

# 1 863
Въпросният работодател каза в интервюто, че Росен никога не е представял документи.

# 1 864
Допускам, че може Кети да е имала по-скоро закачка, флирт с този Росен. Иначе къде ще се консумира тази интимна връзка, в незаконната вила ли или в джипа? Нали 100 пъти щеше да се намери кой съселянин да ги изклюка на мъжа й. Не вярвам да е имало нещо реално и никой да не е изказал тази новина.

Винаги има къде да се консумира връзка.

Според шефа Кети ходела да чисти къщи, а Росен ѝ помагал - ето терен, при това далеч от селото.

# 1 865
Това, че й помагал в работата как го разбраха? И с какво й помага като той също е работил?

# 1 866
Е то неговата работа не предполага постоянна заетост.
Сигурно е имало моменти, в които е помагал.

# 1 867
Това, че й помагал в работата как го разбраха? И с какво й помага като той също е работил?

Понякога собствениците искат от прислужницата да осигури човек - напр. да прекопае, за поддръжка на двора, рязане на храсти, косене. Или за подреждане на мазета, изхвърляне на големи боклуци, дребен ремонт.  Тя си води някого, дават му уговорената сума и действа.

# 1 868
  • На топло
ГЛЕДАЙТЕ УБИЙСТВЕНОТО ИНТЕРВЮ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ......
Жената има много гнусен речник ( осраха се, посраха се, кенеф....😷)
Не казва нищо ново, обиколила е сайтове и форуми, в момента  дословно повтаря това което е прочела. Не знам, защо се дава ефир на такива злобни бабки.

# 1 869
То още като видиш заглавието и да ти стане ясно колко качествена журналистика ще е. И тя коя е - собственичка на някакъв сайт, т.е. кибик. Rolling Eyes

Не са го разбирали, така каза Драгомир (шефа) в интервюто си, предполага се, че Росен му е казал.

# 1 870
Аз да си призная , само от темата чета и линковете , които качвате. И ми е достатъчно.
Но тази журналистка обобщи почти всички неща , които тук се знаят. Добре е за други хора , които не четат този форум. На мен пък ми хареса звярът  у нея. За пръв път я виждам.

# 1 871
Коя е таз женица прекрасна, че и тя с интервю и компетентно мнение?

Марковски и той много му знае устата. Изпусна поредния престъпник, който да защитава, че да си прави реклама и сега плещи врели-некипели.

# 1 872
Все още не мога да повярвам,че има хора,които вярват на тая скалъпена история.
Правят ни на будали. И то публично.

# 1 873
Да, аз съм от тези, които се съмняват в официалната версия. Прекалено е измислена за мен.

# 1 874
  • На топло
Каква журналистка е тази??? С изказ и словоред на третокласник...😂

Общи условия

Активация на акаунт