Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 556
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 875
А спомняте ли си интервюто на онзи графолог- профайлър по БТВ , който направи описание по тефтерче на характеропатиите на  Кети. Ще умра от смях , ако наистина се окаже на някоя журналистка Joy

# 1 876
Аз с доста години гледане на Касъл и Кости,бих направила по-добър профил на убиеца от тези "експерти".

# 1 877
Според мен в случая са впрегнати най-добрите криминалисти в страната. И да се подценява тяхната работа е меко казано нелепо. Ще излъжа, ако кажа, че всичко ми се връзва, но е абсурдно някой да си мисли, че глупостите, които се изписаха тук на килограм са по-логични.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 09:41 от Анонимен

# 1 878
Сега с показното убийство в София и там ще трябва да хвърлят сили...

# 1 879
Според мен в случая са впрегнати най-добрите криминалисти в страната. И да се подценява тяхната работа е меко казано нелепо. Ще излъжа, ако кажа, че всичко ми се връзва, но е нелепо някой да си мисли, че глупостите, които се изписаха тук на килограм са по-логични.
Никой не казва,че са по - логични. Но за експертите си правя извод,по това,което се изказа в медиите. И което е нелогично,да не кажа нелепо от първата до последната дума.

# 1 880
ГЛЕДАЙТЕ УБИЙСТВЕНОТО ИНТЕРВЮ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ......
Жената има много гнусен речник ( осраха се, посраха се, кенеф....😷)
Не казва нищо ново, обиколила е сайтове и форуми, в момента  дословно повтаря това което е прочела. Не знам, защо се дава ефир на такива злобни бабки.
Мда, наистина.... Вместо да дадат ефир на добрия сладък симпатичен Цацаров с прекрасния му речник.... да ни позалъже с някоя и друга романтична история.............

# 1 881
Росен левичар ли е бил?
Чета, че бил с дупка отляво на главата.

# 1 882
То според медиите и СМС -и на ББ имало в телефона на Кети и убиеца е друг и още какво ли не. Какъв извод мога да си направя за криминалистите от това?

# 1 883
Марковски и той много му знае устата. Изпусна поредния престъпник, който да защитава, че да си прави реклама и сега плещи врели-некипели.

Марковски е изключително хитър. Знае, че като се захване с подобно дело и ще има почти 100% успеваемост да спечели (целта на адвоката винаги е да спечели). Предвид колко много се неглижира събирането на доказателствата.

Примера с тефтерчета - опипаха го хубаво всички. Сега доста трудно ще докажат на кой е. Ако няма отпечатъци или са изтрити вследствие на полицейското безхаберие - всеки може да напише имена, цифри и цитати. Доказвай кой кой е.

# 1 884
Само се замислих.
Бях в 10 кл. като намерих самоубила се съученичка.
Докопала партизанското оръжие на баща си, с патрон в цевта и си замина.
Спомням си, че ръката беше отпусната и пистолета паднал на земята от дясно.
И раната и беше от дясно.

# 1 885
Вече 24 часа минаха от намирането на трупа, ще го идентифицират ли или не?

Вчера някои изразиха съмнение, че оръжието още остане в ръката на самоубиеца след като умре. Имат резон. Според това проучване https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10208326 пистолетът остава в ръката само на 25,7 % от самоубилите се.

(Emi Daniel писали сме едновременно)

# 1 886
Росен левичар ли е бил?
Чета, че бил с дупка отляво на главата.

Къде го четеш? Като нищо да са "объркали" къде да го самоубият...Grinning

# 1 887
тук https://www.24chasa.bg/novini/article/6651653   
и понеже имам опит - тогава раната и оръжието бяха в дясно.

# 1 888
Вчера някои изразиха съмнение, че оръжието още остане в ръката на самоубиеца след като умре. Имат резон. Според това проучване https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10208326 пистолетът остава в ръката само на 25,7 % от самоубилите се.

(Emi Daniel писали сме едновременно)

Това не е "само", това е всеки четвърти. Rolling Eyes Ако 1:4 ти се вижда малка вероятност, не знам за какво говорим.

# 1 889
По-скоро малка е, да
ако бяха 35-45 % щеше да е различно...но както и да е, това не доказва нищо

Общи условия

Активация на акаунт