Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 548
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 965
Отчайващо е какви версии и теории на конспирацията се развиха в тази тема! Или наистина пишещите са изтрещели и имат проблем, на който трябва да обърнат внимание, или се забавляват с малоумните си теории!

Аз имам пет версии.

1. Сбъркали са си професията. Неосъществената детска мечта на всеки от тях е да се занимава със сложни и заплетени крими загадки.
2. Четат много кримки (съмнителна версия, предвид нелогичните им съждения)
3. Гледат много трилъри (най-вероятната версия).
4. Мразят държавата и всички институции.
5. Забравят да си пият хапчетата

Забрави още няколко типа:
6.Хора, които нямат мозък и не могат да разсъждават и за това вярват на всичко което им се каже
7. Хора, които са като "коне с капаци" и въобще не се интересуват какво става в страната ни (т.е. гледат само себе си) и нищо друго не ги вълнува

# 1 966
Сапунка отвсякъде. То ще излезе, че самоубилият се убиец е герой. Свидетелят-работодател от сервиза каза, че споменал, че Неделчо тормози Кети и Росен искал да ѝ помогне, дразнел се на това отношение. С извинение към починалите, но тя стояла с мъж, който я бие и тормози, но тайно търсела и намерила истинската любов в лицето на Росен.
И Росен търпял, търпял и накрая от голяма любов към Кети отива и убива първо нея и после поетапно и тези, които е харесвал, и тези които не е харесвал. Пълна каша.
А тази пък дето се вихри там из фейсбук групите да го защитава Росен и да иска да го погребва достойно, такава нищета, толкоз помия и жажда за внимание. Такива простотии си позволяват да пишат някои хора, че наистина трябва да има контрол. Изпляскала, че 11-12 годишни деца си го търсят, а похитените майка и дъщеря за присъдата на Росен за блудство се конкурират едва ли не, толкоз го харесват и двете. Шок. Пощръкле народа, за своята минутка слава е готов на всичко.

# 1 967
  • Вече в моята си приказка...
Не изчетох всичко до края, но моето мнение е, че за такова масово убийство, не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА доживотната присъда. Примери има. Ако се беше предал този "набеден за убиец" Росен, вместо да избере "лесния път", щяха да третират  (адвокатите, евентуално) постъпката му за "съдействие" на разследването и да пледират в съда за смекчаване на присъдата и зяменянето ѝ за по-лека. Не, Росен не е единственият убиец (но е възможно да е физическият убиец).  Подстрекателят и единственият свидетел е друг, неизвестен засега извършител. Струва ми се, че всеки интелигентен човек, попаднал в подобна ситуация, ще опита да се оправдае приживе. Росен не е направил опит за това. Не е ли логично, когато те издирват, а си невинен, да направиш опит да се свържеш с някоя медия, да опишеш ситуацията, да се оправдаеш, да извадиш алиби, а не да "захапеш дулото"?! Не знам. Гложди ме мисълта, че Росен е само изпълнител на екзекуцията, истинският извършител е друг. И него няма да го хванат!  И няма да го нямерят самоубит! Страстта като мотив, мисля, че отдавна трябва да бъде изключена.

А онзи шеф ли е, колега ли, добре си е научил сценария! За пред медиите!

# 1 968
Ако Кети не се е разбирала с мъжа си, защо не го е напуснала? А напротив на всички снимки изглеждат влюбени и усмихнати. Освен това вика майка си да живее при тях. Росен може да е твърдял това, но то да не е било истина. Или ако е искал да й "помогне" да се освободи от Неделчо, защо ще убива Кети и другите? По-скоро е подивял, че тя го е използвала и отхвърлила, накрая се е обърнал и срещу нея... Разликата между любовта и омразата е само 1 линия...

# 1 969
  • Street of Dreams
Ами защото Росен нищо не може да й предложи.

# 1 970
Аз нямам никаква версия на случилото се, но при над 5 изключително сериозни дупки в историята, както и измисленото ДНК за по-малко от 24 часа (и с какво го сравниха??), официалната версия е откровена лъжа.
Трябва да си или платен, или полуидиот, за да вярваш на приказки от “1001 нощ”.

Ако прочетете мненията под която и да е статия в Интернет, над 99% са възмутени от тези лъжи!

# 1 971
  • Вече в моята си приказка...
...както и измисленото ДНК за по-малко от 24 часа (и с какво го сравниха??)...
Има с какво. Проблемът всъщност е, че трябва технологично време, за да се направи сравнение с намереното, евентуално, ДНК от местопрестъплението с наличното такова в базата данни. За отпечатъци 'що не се сетиха да кажат? По се връзва!

# 1 972
момичета, а аз си мисля да не би да са свързани тези убийства ---на този бизнесмен днес и онези в нови искър? Може да е наказание за нещо. Аз колкото повече гледам снимката на Неделчо, БМВ-то, татуировките, калашниците, има и на таймлайна си много снимки с оръжия, толкова повече ми прилича на ниско разрядна мутра. Чисто визуално ми прави такива асоциации. Обичал е оръжията, има видео някакво шеърнато "музика за душата" и там някой стреля.

Убитият "бизнесмен" е свързан с наглите и е участвал в акцията срещу тях, може на ниско ниво и Неделчо да е замесен, кой знае. Просто наистина си ми прилича на ниско ниво мутричка (Бог да го прости човека, де).

Сега си говорихме за Брендо и се присетих за отвличането на дъщеричката му. Вкарана в джип Х5 и са стреляли с макаров.22 калибър. Еми ето че и Неделчо е стрелян с макаров (и има джип Х5). Не казвам, че той е участвал, разбира се, но просто ми правят впечатление тези елементи, които са ми мутренски. Може да е вендета за някакво такова деяние, да е бил дребна риба участвал в нечие отвличане, някога. И сега някой да е поискал реванш, след години.
Сред моите познати нито един не изглежда по този начин,, нито има такъв точно автомобил и така. За мен подобна визия си говори за конкретен типаж човек. Подобна смърт също ми навява други размисли, а не страст.

# 1 973
  • София
Всичко е възможно, но няма да разберем, колкото и да го нищим.
Жалко за бабата и младежите.

# 1 974
Другото, което ми хрумва пак по тази линия. В Нови Искър има толкова много труднодостъпни и необитаеми вили...ако отвличаш някого от София, там би било много удобно да се укриват...

# 1 975
Айде стига конспирации, абсурдно е да се сравняват двете убийства.

# 1 976
  • sofia
...както и измисленото ДНК за по-малко от 24 часа (и с какво го сравниха??)...
Има с какво. Проблемът всъщност е, че трябва технологично време, за да се направи сравнение с намереното, евентуално, ДНК от местопрестъплението с наличното такова в базата данни. За отпечатъци 'що не се сетиха да кажат? По се връзва!
Няма "База данни."

# 1 977
Точно, че не разполагат с база данни за ДНК. А за сравнение е необходимо... Как иначе доказаха, че пробите са същите като на Росен... Те още не бяха открили вилата където е живял, нищо негово нямаха...

# 1 978
Най-големият бъзик ще е, ако МВР или който отговаря за това, изобщо имат сносна база данни с ДНК. Това супер силно ме съмнява. Все ще се е знаело за някоя 203004404 лв. обществена поръчка навремето за това. Ще е интересно някое вътрешно лице да каже по въпроса.

И само да вметна, че дори да си целият в кръв от-до с всички жертви - това не те прави убиец! Точно гледам ID в момента с такива случаи....Но в САЩ са на милиони години от нас.

# 1 979
Хайсе моля ви се спрете да гледате телевизия, докато се упражнявате в криминалистика и криминология.

Общи условия

Активация на акаунт