Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 516
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 980
Хайде моля ви се спрете да гледате телевизия, докато се упражнявате в криминалистика и криминология.

# 1 981
Интересна статия, ако не я изтрият:
https://www.24chasa.bg/novini/article/4830155

Най-рано до 2014 г. не са купували консумативи за вкарване в ДНК база данни. А допреди това са взимали материал по преценка и си е стоял някъде.

# 1 982
  • София
Вече съвсем се изгубих в превода. може ли някой с три изречения да ми каже накратко установено ли е, че само/убилият се е същият и дали се е самоубил, и с колко куршума. Според официалната версия, дето вече не мога да я разбера  каква е.

# 1 983
Обикновено един им стига. Има версия за повече ли?

# 1 984
Още не е ясно, чака се експертиза.

# 1 985
Отчайващо е какви версии и теории на конспирацията се развиха в тази тема! Или наистина пишещите са изтрещели и имат проблем, на който трябва да обърнат внимание, или се забавляват с малоумните си теории!

Аз имам пет версии.

1. Сбъркали са си професията. Неосъществената детска мечта на всеки от тях е да се занимава със сложни и заплетени крими загадки.
2. Четат много кримки (съмнителна версия, предвид нелогичните им съждения)
3. Гледат много трилъри (най-вероятната версия).
4. Мразят държавата и всички институции.
5. Забравят да си пият хапчетата
Толкова синтезирано и вярно не можех да го изразя! /След едно-две питиета и четене на тази тема/

Аз и по синтезирано мога да се изразя - някои смятат, че ако достатъчно упорито търсят под вола теле, то неминуемо ще се появи там!

# 1 986
А защо смятате, че не му е взето ДНК в някой от двата случая, в които е блудствал с дете и изнасилвал? Това са сериозни престъпления и се предполага, че трябва да се вземе проба, за да се докаже в съда, че той е изнасилвача.
http://www.168chasa.bg/article/6652498
А ако всичко в тази статия е вярно първо, че съм погнусена до дъното на душата си от този изверг, и второ - за пореден път се усъмнявам, че става въпрос за ревност към Кети. Все повече в главата ми се върти, че е опитал да се докопа до Нанси и може да са го заплашили, че ще го издадат на полицията /допускам да са разбрали, че е издирван престъпник/. Тогава ми се връзва и репликата на Георги, че може да не се върне никога /ако и тя е вярна, че то вече не си знае кое е истина и кое измишльотина/.
А някой помни ли кога си деактивира профила той, че тук се твърди че се е самоубил на 03.01. Мисля, че беше след тази дата, защото вече се беше разбрало че той е издирвания за убийството, а в статията казват, че се е самоубил преди да стане ясно, че го издирват него. Поредната глупотия на медиите.

# 1 987
Зависи какво виждаш и с какво гледаш. На това теле майка му може да е избягала, волът да му е по-голямото братче и т.н. и т.н.

# 1 988
Вие забелязали ли сте как изскачат по 1-2 скромни "близки" или "свидетели" на Росен? Ама че филм! От самолет си личи, че са платени лица, а тук-таме има някой я чул, я видял, ама да се изкаже! Аз не изключвам Росен да е бил най-черния дявол, но това не го прави конкретния убиец.

Най-гнусното е, че някой там е решил да почерни мъртвото семейство, като ги вкарва в някакви уникални сценарии. Аз още на 2.01 не вярвах на това, което казваха - по напъните за сигурна версия, по противоречията, по натякването как Росен е убиецът, изключването на всякакви други версии.
"Запознанстовото" на дама с джип на спирка на градския транспорт с мъж с антипатичен вид няма да коментирам, че стават още и още....

# 1 989
А защо мислите толкова упорито, че той сам си е деактивирал профила?

# 1 990
Скрит текст:
А защо смятате, че не му е взето ДНК в някой от двата случая, в които е блудствал с дете и изнасилвал? Това са сериозни престъпления и се предполага, че трябва да се вземе проба, за да се докаже в съда, че той е изнасилвача.
А ако всичко в тази статия е вярно първо, че съм погнусена до дъното на душата си от този изверг, и второ - за пореден път се усъмнявам, че става въпрос за ревност към Кети. Все повече в главата ми се върти, че е опитал да се докопа до Нанси и може да са го заплашили, че ще го издадат на полицията /допускам да са разбрали, че е издирван престъпник/. Тогава ми се връзва и репликата на Георги, че може да не се върне никога /ако и тя е вярна, че то вече не си знае кое е истина и кое измишльотина/.
А някой помни ли кога си деактивира профила той, че тук се твърди че се е самоубил на 03.01. Мисля, че беше след тази дата, защото вече се беше разбрало че той е издирвания за убийството, а в статията казват, че се е самоубил преди да стане ясно, че го издирват него. Поредната глупотия на медиите.

В тази статия пише, че:
- според аутопсията се е самоубил на 03.01., но пък полицаите са открили вилата с топла храна и включен компютър на 04.01;
- бил взел таблет на изплащене (с какви ли документи?!), във вилата обаче имало включен компютър и до тялото му намерили "дигитално усторйство": компютър или таблет е ползвал?!

# 1 991
А защо мислите толкова упорито, че той сам си е деактивирал профила?
Мисля, че профилът му беше деактивиран на 4 или 5.01. и дори помислих, че е от полицията с цел да се използва за следствените действия.

# 1 992
За това пиша! Но те са още 20 такива-ти.
И все пак тези факти все са излизали от устата на държавни лица, не е непременно перефраза.

Още едно:
ДНК излиза за еди-колко си часа, да кажем 1 ден.
Но до ден днешен не се знаело кой и дали е пил алкохол, защото "екпрертизите не са готови още". Това беше важно за развоя на събитията.

# 1 993

Ако това е вярно, то наистина е бил адски гнусен тип  Sick . И на мен ми мина през ума, че може семейството да са заплашили да го издадат, което обяснява защо са убити толкова хора, а не само Кети.

# 1 994
Жената от магазинчето, където е пиел кафе заяви, че не го е познала на първата снимка, защото била стара. Сега бил по-слаб, СИМПАТИЧЕН, винаги с чисти дрехи, с брада тип катинарче.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 00:26 от Шушон

Общи условия

Активация на акаунт