Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 458
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 040
Росен е бил съден за случай в същото село,защо се връща пак там и то ,след като има влязла в сила присъща?Ето една нелогична постъпка за мен.ако е вярна информацията,де

# 2 041
Скрит текст:
Аз пък слушах Ани Заркова сутринта пак по повод на вчерашното убийство и тя каза неща, които до момента не бяха казвани в медиите.
Че Христов бил сикаджия, че имал охранителна фирма в миналото и т.н
Неща, които са малко далеч от образа на почтен бизнесмен и меценат.

Това за СИК дори негов приятел го каза вчера:

Цитат
В коментар на слуховете, че бизнесменът е бил близък до СИК, Пелев каза, че доколкото е запознат Христов е имал такива контакти.

Той беше и партньор в една застрахователна компания, но това нищо не означава, защото България, освен всичко останало, е малка държава, в бизнеса много хора се припокриват", разказва още той.

https://www.24chasa.bg/novini/article/6652077
Пелев не го слушах при Цветанка Ризова,че шетах из къщи.
Гледах след това Новините и там нищо подобно не чух.
Сутринта също не чух да се споменва СИК ореди Ани Заркова да заговори по случая.
Много вертоятно е местните да знаят за миналото му. Говоря за медийното отразяване на случая.

# 2 042
А тва прочете ли го?
Не може за един човек, за когото се изважда психопортрет колко е коварен, брутален и подготвен, изведнъж да си сложи заглушител и да се застреля.

Прочетох го - доколкото схващам, не се съмнява, че Росен е извършител, а се съмнява, че Росен се е самоубил.

Което  значи, че или
1. полицията, кобрите и други МВР рамбовци ...са го убили (но пък защо пробутват версия за самоубийството)
или
2.  съучастници са го убили ( обаче полицията от ден 2 ни убеждава, че категорично Росен е затрил фамилията от ревност, други версии според тях са невъзможни)

За мен втората версия е вероятна. Полицията бърза, за да докаже превъзходство и компетентност, а мотивите остават неясни.

# 2 043
А тва прочете ли го?
Не може за един човек, за когото се изважда психопортрет колко е коварен, брутален и подготвен, изведнъж да си сложи заглушител и да се застреля.

Прочетох го - доколкото схващам, не се съмнява, че Росен е извършител, а се съмнява, че Росен се е самоубил.

Колко пъти трябва да бъде разискван въпросът, че педофилите се възбуждат от... малолетни лица. Каква любов към зряла жена, какви пет лева? Нали е изнасилвач -педофил, рецидивист. Има ли смисъл след това разяснение да се размишлява върху фалшивото разследване от органите?

Това не е вярно. За педофилите писахме горе, има различни видове. Конкретно Росен е съден за изнасилване на студентка през 1997 г. - момиче на 19 години. Така че цялата ти теория за малолетните и за педофилите отива по дяволите.

Мда! А какво ще кажеш за теорията за изнасилвачите убийци? Или там тихо ще го подминеш? Който малко е чел за психопрофилите на престъпници бърза да се изкаже по въпроса. Айде попрочети за вътрешния свят на извратените и ще видиш за кво иде реч. Точно невъзможността за връзка подтиква към изнасилване болните мозъци. А трудността ги подтиква към малките деца, след което връщане назад няма. Това е една много широка тема, която няма да предъвквам. Достатъчно психолози са я дъвкали преди мен многократно. Да седна да изнасям лекция от 5 часа и хиляди страници за вътрешния изкривен свят на един изнасилвач-педофил.....много ще ви стане лесно и няма да мислите въобще.

П.П.: А по първия ти ре-коментар -  едното води към другото. Както искаш го разбирай.

# 2 044
2.  съучастници са го убили ( обаче полицията от ден 2 ни убеждава, че категорично Росен е затрил фамилията от ревност, други версии според тях са невъзможни)

За мен втората версия е вероятна. Полицията бърза, за да докаже превъзходство и компетентност, а мотивите остават неясни.

Според мен тази версия се основава на някакви намерени от полицията доказателства - чатове, смси, снимки по телефоните и т.н. Ще видим. Работи се по всякакви версии със сигурност.

Шушолинкова, ти психолог или психиатър ли си?

# 2 045
Айде ще ви го сдъвча. Досега никой не е споменал за насилствено сношаване при убийствата. И то при "обвиянем" рецидивист-педофил и изнасилвач. Стопляте ли противоречието?
Не. Въобще не разбирам за какво говориш.

# 2 046
И тук в темата има много Митковци... Whistling

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6652503

# 2 047
Анализирате изказване на Румен Петков, като че ли е безпристрастен и обективен специалист???

qrye, само се хабиш, народа продължава да търси телето под вола и чете само квото му подкрепя твърдото убеждение, че лъжат и ни мамят, гадовете мръсни  Sunglasses.
Част от пишещите наистина са за освидетелстване  ooooh!.
А в началото темата беше интересна.

# 2 048
Странно,но никой от твърдящите ,че Росен няма как да е масов убиец и е изкупителна жертва ,нямат никакво предположение кой може да бъде.

# 2 049
  • Русе
Странно,но никой от твърдящите ,че Росен няма как да е масов убиец и е изкупителна жертва ,нямат никакво предположение кой може да бъде.
  След като гражданите излязоха виновни, че съден педофил не е в затвора, сега трябва и да доказват и издирват истинския извършител. Що пък не. Нека да извадят цялата информация, с която разполагат и това ще свършат гражданите. Но както винаги ,няма интерес.

# 2 050
Албанската мафия не е ли актуална вече? Или синът на някой големец? Simple Smile

# 2 051

Според мен тази версия се основава на някакви намерени от полицията доказателства - чатове, смси, снимки по телефоните и т.н. Ще видим. Работи се по всякакви версии със сигурност.

Надявам се да се работи, но ако излезнат други факти, всички тия с категоричните изказвания, трябва да си хвърлят оставките веднага.

# 2 052
Кои са тия всичките? Журналята?

# 2 053

Аз имам предположение за мотива. Няма как някой от обществото да знае, освен ако не е полицай или замесен. Като последните може и да се припокриват.

# 2 054
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Че се работи, работи се, въпроса е как.

Общи условия

Активация на акаунт