Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 525
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 070
Много бавят разпознаването на трупа, още нищо официално няма.
Чакам с нетърпение и да кажат колко висок и кг е бил...ако го направят...

Не се сещам за случай, в който да са обявявали ръст и тегло. За какво ти е?

Щото уж се е борил с двама едри мъже, после избивал с крак вратите на втория етаж..

Да не се окаже, че е 165 см, 70 кг...

# 2 071
Прочетете статията на блиц.

В смисъл, бил е и таксиджия, но без документи?!
Тормози момиче, но пък то му е дало телефонния си номер.

# 2 072

Какво значение има ако е 165 см, 70 кг и в ръката си държи огнестрелно оръжие, насочено и стрелящо срещу двама нищо неподозиращи 190 см, 100 кг мъже?!

# 2 073
Мафиотите ли разпитаха дали Неделчо не е замесен с нещо с тях???
Как се проверява такова нещо за 2 дни? Ама вие сериозно ли го мислите бе момичета? Майтап ли си правите с мафията? Това няма как да се знае от всички и трябва да се проучва...те кога провериха и кого провериха? Просто излязоха и казаха,, няма връзка с мафията"... То и Ал Капоне сигурно няма връзка според тях...
Много сте наивни, страшно много...

# 2 074
Щото уж се е борил с двама едри мъже, после избивал с крак вратите на втория етаж..

Никога не обявяват ръстове и тегло, така че няма да се разбере.

За боренето май не е сигурно, стори ми се, че казаха само защитни рани, а такива могат да се получат и по ръцете от изстрели. Може и да са разменени удари за кратко, а после убиецът да е извадил пистолет и да е почнала стрелбата. Не бих подценявала ниските мъже. А врати всякакви, често без функциониращи ключалки, паянтови, полустъклени и т.н.

# 2 075

Мда! А какво ще кажеш за теорията за изнасилвачите убийци? Или там тихо ще го подминеш? Който малко е чел за психопрофилите на престъпници бърза да се изкаже по въпроса. Айде попрочети за вътрешния свят на извратените и ще видиш за кво иде реч. Точно невъзможността за връзка подтиква към изнасилване болните мозъци. А трудността ги подтиква към малките деца, след което връщане назад няма.
Има случаи на бащи педофили, преди много години четяхме за такива в "капиталистическия" свят, а за България четяхме за такива в по късен период.

Цитат
Казаха и че стоял в "Дружба" през зимата, защо тогава е бил във вилата, декември-януари не са ли зимни месеци?
Доколкото си спомням, той е живял там заедно с друг наемател, който впоследствие е напуснал квартирата, така че няма как Росен да остане там без документи.

Аз съм от тези, дето вярват че Росен е убиеца. Не защото вярвам, че МВР е перфектно и не допуска грешки, а защото този случай според мен е по лесен за откриване - във времето на новите технологии за отрицателно време могат да се проследят връзки, писания в интернет, бизнес отношения, кой къде се е намирал във времето. И съм сигурна, че полицията е проверила всичко това и затова се е насочила към Росен, а не към някой друг от обкръжението на убитите.
Не са малко случаите, когато след извършено убийство съседите са силно изненадани, че този тих и любезен съсед е извършил нещо подобно, но убийците по принцип са с болни мозьци, та е лесно да заблудят нормалните хора.

# 2 076
Какво печелите от това, че непрекъснато демонстрирате някакво превъзхоство над онези, заблудените? Няма да ми отговорите, но се замислете поне.
Естествено, че има тъпи теории и тъпи въпроси. Да не би всички, които вярват на официалната версия, да са титани на мисълта? Всеки има правото, доколкото са му възможностите, да анализира информация и да задава въпроси. Самата аз многократно разяснявах неща е интерес на обективността, макар че продължавам да не вярвам, че това е всичко.
Грешни, тъпи, просто нелепи, но и много адекватни, но удобно пропуснати от вас, въпросите са важни. Разбирам, че повечето  от вас живеят на места, на които можеш да се довериш на институциите, до степен да не се затормозяваш излишно с глупости, и това е чудесно. Е, тук не е така. И няма да стане така, ако обществото не врещи, и не тропа с крак, и не изисква. На бас, че някой някога е задавал дебилни въпроси и във вашето общество. Ама друг е задавал и умни, и така се е стигнало до момента, в който вече в институциите има доверие. За да стане и тук така няма да помогне "доверието в МВР" и пазенето на някакъв имидж. Никой няма да си счупи устата, ако след една семица се излезе с ясна, подредена и смислена история за събитията през онази нощ. Очевидно е, че поне част от обществото го изисква. Та какъв е проблемът?

# 2 077
Gatonegro, много точно!
За какво им е бил ТИР-ът? Казвали ли са?

# 2 078
Съгласна съм е теб. Но глупостта не бива да се поощрява, а тук продължава да се сипе на килограм.

# 2 079
Съгласна съм е теб. Но глупостта не бива да се поощрява, а тук продължава да се сипе на килограм.

Глупост е за теб, за други може да не е... За това в съда се изслушват хиляди свидетели, специалисти, адвокати, прокурори, за да се стигне до ИСТИНАТА..
Няма за тях глупаво становище, ясно ли е поне това или си говорим на чужди езици?????

# 2 080
Мафиотите ли разпитаха дали Неделчо не е замесен с нещо с тях???
Как се проверява такова нещо за 2 дни? Ама вие сериозно ли го мислите бе момичета? Майтап ли си правите с мафията? Това няма как да се знае от всички и трябва да се проучва...те кога провериха и кого провериха? Просто излязоха и казаха,, няма връзка с мафията"... То и Ал Капоне сигурно няма връзка според тях...
Много сте наивни, страшно много...
Дали има нещо общо с мафията може да се проследи бързо от справка от граничен контрол - ако Неделчо или сина му не са напускали страната, вероятността да са замесени в голяма далавера е малка, т.е. може да са се занимавали с наркотрафик, но ще е в малки количества и няма да са интересни за албанската мафия. Но ако имат излизания с тира и то често, тогава ще разнищят и тази следа, но пък най често това се контролира от личности, които имат чадър от високите етажи и тогава това престъпление ще остане в графа "неразкрити", както често се случва. Защо ли при другите неразкрити убийства на мафиоти досега не хващаха някой рецидивист и не обвиняваха него?

# 2 081

е, извинявай, много си ми помагала на тема майчинство, но все пак ти възпитател на форума ли се явяваш, че чак не искаш да поощряваш глупостта? Тъй като не ви и плащат за да ни възпитавате, явно сте възпитатели доброволци...Предлагам всеки, който се застъпва за официалната версия да поясни защо Росен, който вече е убил Кети, отива да изтреби всички останали, и защо след това от страст прикрива убийството, а остава телефона на Кети при себе си? И защо хем действа от страст, хем е планирал достатъчно за да вземе със себе си пълнители, за да презарежда и тн.
Защо се е самоубил на 3ти , а на 4ти има топла храна и не знам си какво. Кой му блокирва профила във фб?
Как така хем е педофил, пък много обичал Кети? Кога е напуснал България за да ходил в легиона?

Както пеят ъпсурт "некои куки са много лоши мутри".
Човек ще каже, че малко мутренски убийства станаха в България, малко от тях неразкрити, малко мутри си живеят на свобода, малко мутри имаме във властта и малко мутри имаме в полицията...с такова убедено вярване в "официалната версия", пълна с множество несъответствия.

Аз си смятам, че Неделчо е дребна мутричка, от тези, които изпълняват някакви нечисти задачи чат пат, с такив апо провинцията е пълно. Смятам и, че не бих се изненадала Росен, който е отдавна в нелегалност и е бил в затвора многократно (където може да си е създал контакти с престъпния свят, да е "станал човек" и прочее) и той да е бил замесен/използван за някакви дребни неща за тоя и ония. и както са се занимавали с дребни неща току се оказва, че това са едри и важни неща и са настъпили някого.

# 2 082
Ами и аз като вас споделям всичко, което ми хрумне. Чета, чета, па спонтанно възкликна. Не е нормално да се плещят толкова врели некипели, да сме смесват убийства и да се повтаря едно и също вече толкова дни.

Хайде, да ни обясни потребителката как се проверяват хора за връзка с мафията, явно е по-наясно от полицията?

И как може, след като толкова дни се коментира финансовото състояние на жертвите, пак да има някой неразбрал откъде аджеба е кредита им и да пита изяснено ли е?

# 2 083
Абе според мен тези задълбочени анализи са малко излишни. Мога да ви уверя, че знаем 20% от това, което знае полицията и върху което работи. А чак толкова да се коментират разни слухове и информации от тоалетни медии и неадекватни "свидетели" няма да доведе до нищо. И да, знам че звучи учудващо, но полицаите не са толкова тъпи. Лошото им е само, че са много натиснати отгоре. Те убийството ще го разкрият, но пред обществото винаги се изнася угодната версия.

# 2 084
Източникът за топлата храна и чаят с издигаща се пара откъде е?

Аз нямам намерение да възпитавам никого. Прави ми впечатление, че много хора не правят оценка на източника на информация, за тях е равно какво е казал някой полицай и какво пишело в анонимен коментар под някаква статия. Приемат се на доверие и статии от абсолютни парцали, чиито заглавия са явен кликбейт - "Шокиращо! Невероятни открития от бърлогата на Звяра!".

Другото е, че не може да се чете с разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт