Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 444
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 220
Ако утре полицията изложи всички аргументи и доказателства, че наистина убийствата са дело на Росен и той е бил в състояние психически и физически да го направи... Мога да приема, че е той по няколко причини. Защото по физиономия ми прилича на убиец и психар, лежал е в затвора и там напълно е превъртял, има оръжие и може да го ползва. За любов и дума не може да става, по-скоро е подивял, че е изоставен, отблъснат и решил да ги ликвидира, може да е винял семейството на Кети, че тя го отблъсква..  Изпитвал е злоба и омраза, искал е мъст.. Дали го е мислил да бъде точно на НГ е все тая, но е бил подготвен да го направи - толкова патрони, заглушител.. Само че не е планирал никакво бягство, може да е смятал, че няма измъкване.. И все някога ще бъде хванат, много хора вече са му виждали снимката по новините... Явно не е толкова умен и силен психически, както го мислеха... Просто един откачалник...

# 2 221
  • Варна
Нанси е убита с 1 куршум в слепоочието, а Боби с няколко в слабините и контролен, мисля, че може да е имал намерения към нея.. или да я е използвал като заложник, убита е от упор. Но до колко е вярна тази информация..

Tова го опровергаха, в Нанси има изстреляни 5 куршума, а Боби няма куршуми в слабините.

# 2 222
Нанси е убита с 1 куршум в слепоочието, а Боби с няколко в слабините и контролен, мисля, че може да е имал намерения към нея.. или да я е използвал като заложник, убита е от упор. Но до колко е вярна тази информация..

Tова го опровергаха, в Нанси има изстреляни 5 куршума, а Боби няма куршуми в слабините.

журналистите са по-големи изверги от убиеца...кой болен мозък ги измисля тези неща не знам.

# 2 223
Т'ва  Мегре, Поаро, Шерлок Холмс и мис Марпъл , ряпа да ядат!!!
Вечен покой за убитите.

Предпочитам Кенда - той поне е истински.
А аз съм фен на Цацаров, номер едно е за всички времена.

# 2 224
Е, кой, та кой. Всъщност, ние - по форумите, де, не само този, - тъкмо се нададе глас, че педофил някак по-върви с дъщерята, и се появиха тези глупости. Ама беше сравнително на късен етап, не предизвика нужния фурор.

# 2 225
  • Street of Dreams
Говорите за утре - пресконференция ли ще има?

# 2 226
Да, утре

Черен хумор от ФБ По случай европредседателството променяме традицията - вместо с хлеб и сол, посрещаме с жито.

# 2 227

да, щели да дадат неопровержими доказателства за Росен. Аз се чудя обаче дали ще дадат доказателства за мотива...

# 2 228
  • Wonderland
Някъде дочух, че убийствата са извършени с пистолет, който Росен е откраднал? Ако е вярно чий е този пистолет? Обявен ли е за откраднат?

# 2 229
За гилзитЕ може и да се е объркал говорителя, да е само една.

Е, как една? Две. С един изстрел се е самоубил и още един – контролен...

# 2 230
За пистолета, с който се е самоубил го казаха, и да, обявен е, сега се чудели да повдигат ли обвинение на бившия му сонственик, че не го държал в сейф. Че е един и същ (убийства и самоубийство) предполагам ще е сензацията за утрешната пресконференция.

# 2 231
Трудна работа това с мотива - всички, които биха били наясно, са мъртви.

Някъде дочух, че убийствата са извършени с пистолет, който Росен е откраднал? Ако е вярно чий е този пистолет? Обявен ли е за откраднат?

Да, обявен е за откраднат и май са дигнали мерника на собственика, че не го държал в каса или нещо такова.

# 2 232
  • Street of Dreams

да, щели да дадат неопровержими доказателства за Росен. Аз се чудя обаче дали ще дадат доказателства за мотива...

Би ли ми казала в колко и по коя? Вече трудно следя темата.

# 2 233
Може да лансират, че от джобовете му са падали от ония гилзи дето събирал на местопрестъплението, докато обикалял от къща в къща

# 2 234

Би ли ми казала в колко и по коя? Вече трудно следя темата.

"Вътрешният министър съобщи още, че утре МВР и прокуратурата ще дадат съвместен брифинг, по време на който главният секретар на МВР и други експерти да сложат край на спекулациите по случая с доказателствата, които са безспорни в момента. "

това пише. предполагам, че те дават брифинг за всички медии и после всяка медия си го излъчва, често директно. Часът май не е обявен, но досега са били към 6-7 часа тези брифинги. излъчват се от повечето медии --битиви, нова и тн

Общи условия

Активация на акаунт