Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 433
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 235
Нещо не разбрах и логиката Супер Рамбо, дето всичко може, да събира гилзи от местопрестъплението....и да оставя кървави дрехи в бараката си... където някога се самоубива....със заглушител Simple Smile
Явно е мега тъп с изумителни качества - психологиския портет опровергава бездарния сценарист.

# 2 236
Трудна работа това с мотива - всички, които биха били наясно, са мъртви.

Някъде дочух, че убийствата са извършени с пистолет, който Росен е откраднал? Ако е вярно чий е този пистолет? Обявен ли е за откраднат?

Да, обявен е за откраднат и май са дигнали мерника на собственика, че не го държал в каса или нещо такова.

Откраднат е, защото трудно ще измислят правдоподобна версия и на това.
Мотив- страст
Улики-в бараката
Самоубит без протяжни пародии на съдебни дела с години
Всичко е много удобно.

# 2 237
Пред bTV Марин Ташков обясни, че се е запознал с Ангелов в ареста през 1999 година. По думите му Ангелов е обикновен човек, "нито е по-агресивен от обичайното, нито е изключително криминогенен тип със склонност към тежки престъпления", той е бил човек, който имал произнесено его и който би могъл при определени ситуации да реагира, включително и да стигне до убийство, допълни Ташков. Според Ташков профилът на МВР за убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Ангелов. Самият профил на Ангелов, който изградили властите, същи не отговарял на истината. "Той се е крил осем години, за да не бъде задържан. Ако този човек извърши такова тежко деяние, той е наясно, понеже е бил в тази система, че ще бъде задържан и ще изкара живота си в затвора", обяснява съкилийникът му. Ташков категорично заяви, че е погрешно Ангелов да се обвинява за убийствата от Нови Искър, към момента, по думите му, Ангелов е невинен, защото нямам съдебно решение, което да доказва противното. Ташков обясни и че се съмнява убиецът от Нови Искър да е действал сам. Според него има доказателства, сочещи, че извършителите са повече от един. "Имаме около 30 гилзи, това са над четири пълнителя. Това означава, че той е презареждал. Дори да допуснем, че той е имал четири пълнителя, което е доста съмнително, това отнема време", допълва Ташков. Според бившия съкилийник на Ангелов присъствието на кучето също е много странно, защото всяко куче би направило нещо, за да защити "глутницата си", в случая семейството. По тази логика може да се тълкува, че вероятно с Росен или убиецът е имало друг човек, който е познавал кучето - някой, на когото кучето е имало доверие. Според Ташков към присъствието на втори съучастник сочат и действията на жертвите. "При убийството на първите двама има 15 произведени изстрела. Твърди се, че тези хора са се защитавали, имат рани по ръцете, което означава, че те са били близо до дулото на оръжието", пояснява Ташков и допълни, че двама души, които са убити първо, са физически много по-големи и здрави от Росен. Ангелов не се отличавал "нито със завидни качества на боец, нито някога е бил в чуждестранния легион, каквито глупости се изговориха", обясни Ташков. "Те биха го спрели. Това ме навежда на мисълта, че стрелците са били минимум двама", казва Ташков. Бившият съкилийник на Ангелов определи и версията на криминалистите, че Ангелов се е прибрал до вилата си след убийството като несериозна. По думите му е несериозно да се твърди, че след като се е укривал осем години, Росен е отишъл във вилата, за да чака да бъде намерен и арестуван. "За мен лично Росен е самоубит", допълва мъжът

http://btvnovinite.bg/article/kriminalno/bivsh-sakilijnik-na-ros … van-za-ubiec.html

# 2 238
На Ташков инфото е на 20 години... Не е нито психолог, нито психиатър.

# 2 239
Представям си как някой непрофесионалист се е снабдил със сума ти пълнители и от страст отива да коли. Подобни страстни натури прекратяват живота си веднага или се предават.

# 2 240
Ташков не го е виждал и чувал от 18 години, а човек за месеци се преобразява.

# 2 241
На Ташков инфото е на 20 години... Не е нито психолог, нито психиатър.

е и?  той го описва като човек, който е кекав, а не боец, казва е и, че е на години, че физически двамата мъже, баща и син, са много по-силни от него. Искаш да кажеш, чепреди 20 години , ан 36 години този човек е кекав и слаб, бит в затвора, а на 56 изведнъж става Рамбо, физически мощен и способен да неутрализира 2ма яки мъже (които също имат слабост към оръжията) сам?

Понякога един престъпник има доста по-добър и смислен поглед от психиатър или психолог (психологията изобщо е псевдонаука и без това), които никога не са извършвали престъпление и хал хабер си нямат за това какво е необходимо чисто физически за да убиеш някого.

ШуШон, как човек за месеци става от слаб и неособено силен /нетрениран изведнъж става много трениран килър ? и това за френския легион, там приемат до 40 години макс, това е крайната възраст. когато е бил на 36, той не е бил легионер, казва съкилийникът му, тогава като излиза изведнъж на преклонна възраст става легионер? Абсурд.

Направо се чудя на момичетата отричащи очевидни несъответсвия само и само за да подкрепят официалната версия, в която има повече дупки отколкото в жертвите. (извинявам се)

# 2 242
Никой ли не усеща, че няма реален човек Росен Ангелов?
По всичките напъни да има свидетели, доста платени, аз лично от 04.01 не вярвам да има такава личност. Според мен истинският РА е умрял отдавна и се е знаело.

# 2 243
bodybeautiful, колкото и да си кекав - пистолетът си е пистолет. Предпочитам да съм кекава с пистолет, отколкото бабанка без. Още не знаем за каква съпротива става дума.

Не, само ти си. Досега никой не е предлагал версия, че Росен въобще не съществува. Peace

# 2 244
От коментарите под статиите, четох че преминалите легиона няколко години могат да получат френско гражданство (не знам дали всички)

# 2 245
Кучето е познавало Росен и за това не е реагирало... Но така и не казаха Кети като е излязла с колата на 31.12. дали е взела кучето както пишеха, че се е върнало само? Защото ако е било с нея защо убиеца не го е убило още тогава, за да не му "пречи" после в къщата? Колата е засечена него ден в Луково, значи Кети се е срещала с Росен...

# 2 246
bodybeautiful, колкото и да си кекав - пистолетът си е пистолет. Предпочитам да съм кекава с пистолет, отколкото бабанка без. Още не знаем за каква съпротива става дума.

Не, само ти си. Досега никой не е предлагал версия, че Росен въобще не съществува. Peace

той трябва да презареди. как ще презареди без да го атакуват? тук не говорим за психика, а говорим за липса на физическа способност, той не е бил легионер, а е дядка на 56 години, срещу мъж на 40 и момче на 20, и двамата едри спортисти и те стрелци.

Ето и за прекрасното МВР, което браните:

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/policaj-znael-che-rosen-a … a-nad-lukovo.html

# 2 247
По всичките напъни да има свидетели, доста платени, аз лично от 04.01 не вярвам да има такава личност. Според мен истинският РА е умрял отдавна и се е знаело.

Аз си го мислех, но това може да се се върже с версия, че е избягал..
От друга страна дадоха очевидци, които уж го познават....

# 2 248

Не знам има ли го, няма ли го, но ми се стори странно защо разпространиха само личното и бащиното име, а не и фамилното. По традиция у нас човек се представя с лично и фамилно име, не с бащиното.
А за издирван човек би трябвало и трите да споменат.

# 2 249

той трябва да презареди. как ще презареди без да го атакуват? тук не говорим за психика, а говорим за липса на физическа способност, той не е бил легионер, а е дядка на 56 години, срещу мъж на 40 и момче на 20, и двамата едри спортисти и те стрелци.

Единият на всичкото отгоре санитар в мъжка психиатрия....

Общи условия

Активация на акаунт