Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 433
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 250
Като казвате, че съкилийникът му не го е познавал добре, нали си давате сметка, че шефът му и магазинерката също не са завършили докторантура по психология?
Истински си е, бре, даже псевдоним явно не е ползвал. Няма чак такива духове в държава с население шест милиона, и то само на Коледа.

# 2 251
Той не е ли Росен Желев Ангелов, така ми се върти в главата...

# 2 252
Според документи с присъдите публикувани от Канал 3 е Ангелов Желев

# 2 253
"чия е вилата, в която е пребивавал Ангелов

в която видяхме от телевизионните кадри, че има картини, телевизор, компютър и добро обзавеждане. Директорът на СДВР обяви, че къщата нямала собственик и въобще не съществува в правния мир."

Towa ne е ли странно? каква е тази вила извън правния мир? не е ли собственост на организираната престъпност от Нови Искър?

# 2 254
1 куршум е достатъчен да неутрализираш някого. Не знам какви борби ви гонят. Да изчакаме официална информация. Peace

Съкилийникът го е познавал преди близо 20 години... Rolling Eyes

# 2 255
а, имаше информация че са се съпротивлявали мъжете

# 2 256
  • Wonderland
Трудна работа това с мотива - всички, които биха били наясно, са мъртви.

Някъде дочух, че убийствата са извършени с пистолет, който Росен е откраднал? Ако е вярно чий е този пистолет? Обявен ли е за откраднат?

Да, обявен е за откраднат и май са дигнали мерника на собственика, че не го държал в каса или нещо такова.

Откраднат е, защото трудно ще измислят правдоподобна версия и на това.
Мотив- страст
Улики-в бараката
Самоубит без протяжни пародии на съдебни дела с години
Всичко е много удобно.

Аха, сигурно там е имало и цял склад с муниции, които Росен е откраднал? Човекът е имал достатъчно патрони, та чак е стрелял на воля да се упражнява в двора си. Сериозно питам, казаха ли откъде е взел патроните? Съпругът ми е запален по лова. Когато си купува патрони в магазина му искат разрешително за оръжие, което записват в регистър. Така знаят кой, кога, колко е купил.

# 2 257
Стрелба с Берета 22
Скрит текст:
https://m.youtube.com/watch?v=VcW8kE3u5xQ
От това, което виждам, смятам, че убиецът е могъл лесно да произведе 4-5 куршума в телата на баща и син и след това вече е лесно и да презарежда и да стреля. Със сигурност останалите са се сковали от страх.

# 2 258
1 куршум е достатъчен да неутрализираш някого. Не знам какви борби ви гонят. Да изчакаме официална информация. Peace

Съкилийникът го е познавал преди близо 20 години... Rolling Eyes

не и когато е малокалибрен пистолет, нали това се дискутира от всички хора, които разбират от оръжие. трудно е да убиеш/обезвредиш някого с малокалибрен пистолет.

я кажи за вилата, защо тази вила, в която се е настанил, не съществува в правния свят и откъде Ангелов знае за нея? И защо всичко това в мутренския регион на нови Искър? Аз продължавам да си мисля, че става дума за някакво леговище, което е използвано и за отвличания или други престъпления. Този регион е идеален за такава цел. и то точно във вила без собственици, ей така издигната в пустошта неизвестно от кого...

полицай е знаел за Росен и вилата, бил е предупреден чрез жалба на селяни. това как ще го коментирате?

Статия от Дневник за случая.

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2018/01/09/3109140_sluchaiat_novi_ … ref=bottomcomment

Вижте и коментарите...

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 20:17 от bodybeautiful

# 2 259
Преди двадесет, обаче са били денонощно заедно доста време. Повече за характера се разбира, някак, от на по бира, ако ще да е преди пет минути.
Прави впечатление, че не го изкарва бял и добър, затова ми звучи адекватно.

# 2 260
  • София
Вижте какво, случаят  за МВР явно е приключен. Утре ще съобщят  каквото имат да казват и туто ля финито.
Жалко за всичките убити хора, жалко и за некоординиранита ни полиция  и жалко и за всички нас.

# 2 261
bodybeautiful, колкото и да си кекав - пистолетът си е пистолет. Предпочитам да съм кекава с пистолет, отколкото бабанка без. Още не знаем за каква съпротива става дума.

Никой ли не усеща, че няма реален човек Росен Ангелов?

Не, само ти си. Досега никой не е предлагал версия, че Росен въобще не съществува. Peace

той трябва да презареди. как ще презареди без да го атакуват? тук не говорим за психика, а говорим за липса на физическа способност, той не е бил легионер, а е дядка на 56 години, срещу мъж на 40 и момче на 20, и двамата едри спортисти и те стрелци.

Сега, аз също не вярвам, че тоя дядка е бил като Рамбо, особено като казват, че е слаб и нисък... Но има пистолет, има изненада, това е важно... Стоят двама в стая, влиза изненадващо стрелец и директно стреля по единия с 2-3 куршума, после веднага стреля по другия с още толкова.. Пълнителя май е със 7, имало модели и с повече патрони... ако е що годе добър стрелец може да ги оцели от няколко метра... Разбира се ако не се разтрепери и паникоьса самия стрелец или ако през това време на няколко минути не дойде помощ от някъде... Но бабата даже да вижда или чува стрелбата  е неподвижна, а децата ако са били долу са се уплашили и са хукнали да бягат... Кой да се притече на помощ? Кучето е можело, но сигурно е било мъртво... Ако единия от мъжете беше в друга стая или на горния етаж, той е можел да реагира по-адекватно... Така си разсъждавам аз...

# 2 262

Не знам има ли го, няма ли го, но ми се стори странно защо разпространиха само личното и бащиното име, а не и фамилното. По традиция у нас човек се представя с лично и фамилно име, не с бащиното.
А за издирван човек би трябвало и трите да споменат.

Желев е бащиното му име.

# 2 263
По всичките напъни да има свидетели, доста платени, аз лично от 04.01 не вярвам да има такава личност. Според мен истинският РА е умрял отдавна и се е знаело.

Аз си го мислех, но това може да се се върже с версия, че е избягал..
От друга страна дадоха очевидци, които уж го познават....
Те казаха, че първоначално не са го познали, че е бил по-слаб. От друга страна, ако е бил този човек, все някой в "Дружба" щеше да го свърже с човека от снимката. Така и не представиха официална снимка на престъпник, обявен за общодържавно издирване, би следвало да имат някаква официална, а не двете, за които тези "очевидци" казаха, че не са ги свързали с реалното лице в гората.

# 2 264
Аз не мога да си обясня как рецидивист, който бяга от закона, ще се върне да живее в селото, където е извършил престъпление.
Освен, ако няма гаранции от някого, че няма да го търсят!

Общи условия

Активация на акаунт